Отново насилие! Шестокласник със сътресение

Спречкване между ученици в горнооряховско училище
Обновена: 10 май 2017 12:14 | 10 май 2017 12:00,
34
Отново насилие! Шестокласник със сътресение
Снимка: bTV

Бой между ученици в горнооряховското СОУ "Вичо Грънчаров" приключи с хоспитализирането на единия с комицио. Инцидентът е станал в голямото междучасие.

Още по темата

Пострадалият шестокласник отскочил до близка лавка с двама седмокласници. На връщане между него и едно от момчетата възникнал спор. Тогава, за да ги разтърве, третият ученик се намесил - с ритник.

Бабата на пострадалото дете – Атанаска Димитрова, каза, че не знае защо са се скарали, никой нищо не ѝ обяснил.

"Извиках другите двама от групата и те казват, че всъщност пострадалото дете е нападнало единия ученик за предишни някакви дрязги", коментира пред bTV директорката на школото Нели Атанасова.

Момчето е със сътресение на мозъка. Опасност за живота му няма, но ще остане в болницата поне четири дни.

По повод зачестилите напоследък прояви на физическо и психическо насилие над деца в яслите, детските градини и училищата, родители свикват национален протест, който се провежда днес, 10 май, на ул. "Оборище" №44 в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
до: 10 преди 6 години
Това, че ти си от гето не значи, че Г. Оряховица е гето!Поне го посети този град и ще разбереш, че изобщо не си прав.В Г.О. няма повече р0ми от където и да е. Дори мога да кажа, че са малко сравнение с други средно големи градове на страната. Има ги само в 2 квартала Калтинец и Гарата. Те са малки квартали. Навсякъде другаде няма. А и ги държим изкъсо и много не шават. Ай са шавнали и ядат дървото. На малко места е така. За щастие в горна нещата са ОК от към малцинства.
24
0
 
3
 
! Отговори
завършил преди 6 години
Училището е за да се научат децата на нещо и това нещо в никакъв случай не е бой. Има си зали и спортове за тази работа. Това училище в Горна е най-елитното и щом и там се случват подобни неща, смятайте! Тези, които си мислят, че е от малцинствата мога да ги уверя, че там ученици с тъмен цвят на кожата няма. Просто нивото е наистина много високо , учат се чужди езици и повечето ученици продължават да учат висше у нас или в чужбина. Както и да е, смятам, че подобни прояви са недопустими в училище
23
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Никакви правилници и наказания няма да решат проблема с насилието! Полицията трябва да влезе в училището! Във всяко училище целодневно да има дежурен полицай, за да се създаде респект на учениците към училището и учителите! Това е единственото решение и ако това не помогне, бог да ни и на помощ!
22
1
 
1
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Бойко Ви го каза: Лош матрял сте...
21
2
 
4
 
! Отговори
Хаха преди 6 години
В шести клас спуках скулата на свой съученик и му счупих носа, защото се държеше грубо и явно правеше някакви опити да ме "сваля". В крайна сметка родителите му го набиха заради държанието му и го заведоха на лекар. Не казвам, че е редно, но въпроса не е само в училищата, а предимно в ДОМАШНОТО ВЪЗПИТАНИЕ! Ако случката беше станала сега кой знае колко време щяха да ме разнасят по новините...
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оправете си училищните правилници и въведете някакви наказания. Слоновете като животни си имат наставници от старите, които наказват провиненията. А ние нали сме най-умните, не можем да се оправим с разни....пик.льов.ци( и пик.ли).
19
7
 
9
 
! Отговори
кина преди 6 години
оф айде стига сте ни занимавали с глупости, кой реши, че тази тема е много актуална ? това не е нещо от вчера или от онзи ден. нито пък е някакъв световен прецедент. децата винаги са се биели, бият се и ще продължават. и не е нещо ненормално. все още никой не се е родил научен, културен, и социализиран. толкова ли няма нещо съществено да се пише по него, а се дъвчат такива посредствени теми
18
1
 
6
 
! Отговори
д преди 6 години
Забранете училището сега,след 30 г ще е късно ........
17
2
 
1
 
! Отговори
До 17 преди 6 години
Как е неблаговерната, дойде ли и?
16
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Не миВ малко български щъщи има уръжие и затова няма застреляни както е в Америка
15
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бабата на пострадалото дете Атанаска Димитрова....Ясно.
14
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като на учителите и директора не им пука за учениците е редно да се наеме охранителна фирма, която да наблюдава с камери цялото училище и да пази учениците.
13
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горна оряховица е едно голямо гето.
12
0
 
6
 
! Отговори
До 13 преди 6 години
От тия драми без коса остана бе rьoн ХАХАХАААААААА
11
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Децата станаха много зли и с много голямо самочувствие и самооценка, проблем според мен идващ от родителите. Простотията обзела обществото в последните 20 години в момента ражда тези плодове.
10
1
 
8
 
! Отговори
Не ми преди 6 години
губете времето, ако няма поне 4-*** застреляни от свой съученик с автоматично оръжие като в обетованата земя Америка.
9
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дивашка територия.
8
8
 
6
 
! Отговори
БеГе мама преди 6 години
Пак драма!!!!
7
1
 
3
 
! Отговори
До 10 преди 6 години
А ти друсан ли си,или просто си така по рождение? Явно гледаш много видео.Учи си уроците че матура идва.
6
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно това е бил първият ритник в историята на човечеството ,та му отделят толкова внимание. А родителите вместо да излизат на протест ,да си възпитат децата ,защото израства едно поколение ,което няма представа за реалноста.И това е видимо и по сайтовете от ,,мъдрите и многознаещи" коментари на неща от които хал-хабер си нямат днешните пубери а и по -големите от тях.