Шест са офертите за изграждане на тол системата

Те се подаваха до 17 часа в деловодството на АПИ
Обновена: 19 май 2017 21:03 | 19 май 2017 20:55, Петя Славова
12
Шест са офертите за изграждане на тол системата
Снимка: архив, Булфото

Шест са постъпилите оферти в обществената поръчка за проектиране, изграждане и въвеждане на електронна система за събиране на тол такси от автомобилите над 3,5 тона, съобщиха от пресцентъра на Агенцията "Пътна инфраструктура".

Още по темата

До 17.00 ч. днес те се подаваха в деловодството на АПИ. В КЗК са постъпили и три жалби.

Срокът за изпълнение на обществената поръчка е 19 месеца. Индикативната й стойност е 200 млн.лв. без ДДС. Тол системата ще замени сегашните винетки за събиране на пътни такси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: АПИтол система
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
3
 
! Отговори
Как преди 6 години
Как смятат да ги избият тези милиончета? Направо сме хлътнали още по яко. Затъваме затъваме и вече не само сме последни в ЕС но скоро Сомалия ще ни задмине.
11
1
 
3
 
! Отговори
Робство преди 6 години
Честито на новото старо робство. Когато ще си плащаш че си решил да отидеш в друг град тоест използвал пътя.Покорни сме като агънца пред кланницата и по тази схема ще има още такси, толове, само и само държавата да събира пари които после изчезват някъде.Робството продължава с пълна сила, само султана се сменя.
10
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много сме търпеливи и покорни, много!!! Това дава смелост на крадливите герберуги да правят каквото си искат. А знаете ли колко са страхливи, идея нямате! Особено онзи дебел и безкрайно нагъл чичка от Банкя. Един протест от 10-20 000 и са заминали. Трябва да се организираме защото освен да ни пият кръвта и ни предават и продават, друго за България не правят!
9
0
 
15
 
! Отговори
ЗиЛ преди 6 години
Винетка + Тол + данък ПС + акциз в горивото+ ГО+ ГТП + разбити пътища и къдрава магистрала ! Стоя и се чудя, дойната крава ,наречена Бг шофьор с колко вимета трябва да е ???
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герберастките разбойници ще се обогатят с още няколко милиончета.
7
0
 
10
 
! Отговори
ЦАРО преди 6 години
Първо ще е за камоинит а след това за всички ,ТОЙ рамене нема .. Вервайте Ми.
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шофери, вие сте най-долнопробната *** в тази ***, в която живеем.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шофери, докарва ли ви топли вълни снимката над статията?
4
0
 
7
 
! Отговори
men преди 6 години
намерих одита на поръчката ама не пише колко са дали. подръжката е около милион и половина два на година обаче приходите им са над милиард и половина. сега че питам некой швейцарец да намери точната сума на поръчката и в некоя от следващите статии ще пиша.
3
2
 
23
 
! Отговори
men преди 6 години
забравих на партизанското унуче сфинетка 30 милиона консултантски и по 15% от цената на винетката. и тя душа носи се пак и дзадник 2 декара храни.
2
0
 
23
 
! Отговори
men преди 6 години
и не забравяйте че това е първият транш. после ше има не сме готови требват още 50 милиона. после ше има готови сме, сега за пускането, лентички ала бала още 50 милиона. после ше има нещо не работи 100 милиона за ремонт. после вече почва подръжката по 40 милиона на година. хващам се на бас че накрая ще сме вътре.
1
0
 
21
 
! Отговори
men преди 6 години
200 милиона... верно ли бе? на печелившите честито. сега ще направя справка колко струва системата в швейцария и ще публикувам намереното тук.