Млад мъж с опасност за живота след катастрофа

Движението по пътя Търговище - Разград е затруднено
25 май 2017 15:15, Красимир Ангелов
3
Млад мъж с опасност за живота след катастрофа
Снимка: Булфото

Млад мъж е настанен в болница с опасност за живота след катастрофа на пътя Търговище – Разград, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Заради инцидента движението по пътя се осъществява в едната лента.

Катастрофата е станала малко след 12 часа на пътя между двата областни центъра край село Бистра. По първоначални данни 18-годишен водач на лек автомобил "Ауди" с търговищка регистрация е изгубил контрол над управлението на автомобила. Колата е излязла от пътното платно и се е ударила в крайпътни дървета.

Водачът е откаран в МБАЛ в тежко състояние, с опасност за живота му.

Движението в участъка временно се осъществява в едната лента и се регулира от служители на сектор "Пътна полиция" в ОД на МВР - Търговище. В момента се извършва оглед на местопроизшествието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Търговищекатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
гост преди 6 години
До Анонимен- И Сулъо и Пульо пишат в тези форуми.Той неграмотника не може нито да пише,нито да говори нормално-,но изказва мнение-ужас!
1
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми интересно мие една гледна точка на един го резнали с три и тои понеже да не остане назад решил да се направи на тежък та резнали двама на друг че тои бил некъдърен ми искам да попитам затова ли вървиш с това ли даваш пример ето затова говоря за слуги под чехъл и оттам иде всичко