2100 души са настанени в бежанските ни центрове

ДАБ: Центровете остават със същия капацитет!
10
2100 души са настанени в бежанските ни центрове
Снимка: архив, БулФото

Настанените в бежанските центрове в страната са 2 100 души, съобщи пред журналисти в Сливен председателят на Държавната агенция за бежанците Петя Първанова.

Съществуващите центрове в страната остават със същия капацитет.

За Сливен - центърът в село Баня, Община Нова Загора, е с капацитет 80 души. В момента там живеят 70 души.

"В него никога не са се създавали проблеми", подчерта Първанова, цитирана от "Фокус".

Кметът на Сливен Стефан Радев изрази съгласие с намерението на правителството бежанците от село Баня да могат да се придвижват свободно само в Сливенска област.

Според него тази мярка би увеличила гаранциите за сигурността.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: бежанци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Хех преди 6 години
Е защо тези бандити, престъпници и хрантутници са настанени в центрове за бежанци при положение че почти през целият им път до тук (2-3 държави са преминали) никой не заплашва нито здравето, нито живота им, нито ги е преследвал някой заради политически ужеждения??? Няма ли най- накрая да си проличи по нещо че има власт в тази държава???
5
0
 
5
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Пуснете тези сатанисти на свобода и им дайте по 2-3 хиляди евро на калпак да се изнасят от България в посока Меркелистан (или пък във Ватикана, при папата или Падрето от Белене)! Така ще платим, но цената ще е неставнимо малка в сравнение с цената която ще платим ако ги оставим да се "интегрират" в България! Вън!
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде са жените и децата? Виждам само мъже. Млади мъже. Не би ли трябвало в един бежански поток мъжете, жените и децата да са долу горе по равно. А така само млади мъже? Прилича на армия?
3
1
 
10
 
! Отговори
Българина преди 6 години
Как се нарича някой минал границата на всяка една държава, ами нарушител. Не ме интересува как му викат съгласно наредби които не са писани от бог а от хора. Кастрация и екстрадация до един. Качвайте ги на турските конфускувани гемии и обратно в анадола при съплеменниците си ***
2
1
 
16
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Къде са тези "бежанците"???Аз виждам нарушители на държавната граница (100% престъпници) тъ*ртеи алаходупци...използвачи...горящи националното ни знаме, в знак на благодарност!
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А колко шетата или са разселени в страната!