Пенсионерска немотия! Под гумите на колите... за 50 лева

Защо пенсионери инсценират инциденти на пешеходни пътеки?
12 юни 2017 19:42,
124
Пенсионерска немотия! Под гумите на колите... за 50 лева
Снимка: архив Булфото

Възрастни хора рискуват живота си за някой лев, като се хвърлят пред леки коли. Последният случай е от Карлово, а "блъснатата" баба учтиво признала на шофьора, че го прави за 50 лева.

"Миналата седмица ме блъсна един. Даде ми 50 лева. Сестра ми беше с мен. Чу и видя всичко", казала старицата на ошашавения водач, пише "Монитор". Историята се развила по обяд преди няколко дни на зеленчуковия пазар в Карлово.

Мъжът паркирал и отишъл до близък магазин. Пет минути по-късно той се върнал и потеглил. Внимавал при маневрата за заден ход, за да не блъсне някой.

В този момент жена на видима възраст около 70-75 години, която била на тротоара, изведнъж се хвърлила зад колата. Човекът веднага спрял и отишъл да я попита дали е добре и дали да я закара в болница. Тя отказала да се вика линейка и директно заявила, че иска пари.

"Останахме като гръмнати. Да не говорим за стреса, който изпитахме. Ужас! Явно това й е коронен номер. Пазете се", коментира в социалните мрежи шофьорът.

При друг случай, но този път в Асеновград жена на средна възраст махнала на спряла пред зебрата кола да минава. Когато лекият автомобил започнал да ускорява уж разсеяната пешеходка изведнъж и то гърбом към посоката на движение стъпила на пешеходната пътека.

"Хвърлих се с двата крака върху спирачките, за да не я блъсна и слава Богу, размина се, но стресът, който изживях, не може да се опише. Първо спрях пред зебрата да й дам предимство, а тя отказа да пресича и дори ми махна да продължавам. Сякаш я усетих какво е намислила, та успях да реагирам", се жалва друг шофьор от Пловдив.

"Не сме получавали такива сигнали. Ако бъдем сигнализирани, ще назначим проверка", коментираха от КАТ Пловдив.

Оттам припомниха, че преди години е имало случаи на деца, които се хвърлят пред автомобили в "Столипиново", но тази "практика" в махалата е била отдавна прекратена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
кой изнася злато за милиарди от БългариЕлементарно - НИКОЙ.За 100-200млн да, но не и за милиарди!Злато се изнася за 650 - 800млн, но като се извадят разходите за добив остават много, много по-малко.Избиите си тези пропагандни глупости от главите.Братска Русия е тази, която влачи големите пари от България.Но няма проблеми!За братска Русия може!
97
0
 
2
 
! Отговори
Знаещ преди 6 години
защо тогава пенсионерите не ровеха в кофитеЕлементарно - тогава и в кофите нямаше нищо.
96
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 59Те и в Африка вече имат телевизори, в колибите в които децата гладуват, но за наш *** проcтака телевизорът още е статус.Значи за телевизор и сателитна антена пари имат ама за храна нямат.Това червеногъзия путинолизец има странна логика.
95
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 6 години
До бай Тодар ПравешкиМного сме добре ***.Всички имаме коли, магазините са заринати със стока, пътуваме по света, имаме компютри, телевизор във всяка стая, по хладилник(пълен) на етаж, телевизия със 150 канала, облечени с маркови дрехи, малките деца носят телефони за стотици левове и т.н. и т.н. неща, които ти не можеш и да си представиш.
94
0
 
3
 
! Отговори
Неанонимен преди 6 години
До Анонимен 20При бай Тошо Сатрапа пенсията беше 100 лева и едно билетче за градски транспорт беше 6 стотинки.При Тошо *** не пенсията а заплатата беше 100лв, а цветен телевизор беше 1000лв.Сега с една минимална заплата си купуваш 32" телевизор.За луканка бяхме чували , но не бяхме виждали, а за шунка не бяхме и чували.Сега магазините са заринати и ровещите по кофите пенсионери влачат пълни торби от Кауфланд и Карфур.
93
1
 
1
 
! Отговори
Руска подлога преди 6 години
До ЕС ценности.Парите за бежанците ги отпуска ЕС.Набий си го в кухата червена кратуна.Ако искат и с трюфели ще ги хранят.Теб това не те касае.
92
1
 
1
 
! Отговори
Неанонимен преди 6 години
До Анонимен 5Абе психо, я покажи къде не се плащат заплати.Сивата икономика намалява и червенотиквениците се късате от яд, че няма от къде да се пълни партийната каса.Ха ха!
91
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защото са нагли и алчни комунистически творения.
90
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това вече не е немотия, а лошотия и простотия.Да им се връша десеторно на такива, като тия!
89
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е форма на изнудване, за която следва да се търси наказателна отговорност от изнудвачката. Решила и тя да заработва за сметка на хора, които с нищо не са виновни за дереджето й. На такива Господ да им праща житие според това, което заслужават.
88
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бабче,бабчееее, искай повече! с 50 лв. кога ще събереш достатъчно,че да хвърляш през прозореца?
87
1
 
12
 
! Отговори
един друг преди 6 години
Как да не го "обичаш" тези наще пенсионер. Хвърлят се под колите за да изкарват пари за да го хвърлят после през балконите. И не ми обяснявайте клишета от рода на "и ти ще остарееш, ще видиш какво е" и "това са и твоите баби и дядовци". Мат'ряла е потресаващ. Особено пенсионерския мат'рял. Сами си промиха мозъците от гладане на търски и какви ли не още сериали. Откачалки...
86
4
 
6
 
! Отговори
Така е преди 6 години
До Анонимен 105 Никакъв сценарий за Виденов не е имало.Той и великия икономист Р.Гечев предизвикаха изкуствена инфлация, за да стопят вътрешния дълг на държавата.Само че изпуснаха юздите и ето ти хипер инфлация.Спестяванията на хората изчезнаха.Костов постъпи умно като разпродаде за жълти стотинки фалирали предприятия с милиони дългове и освободи голям паричен ресурс.Икономиката тръгна.Ръст на БВП 6.5% .Ежегодно задължително повишаване на заплати и пенсии с 10%,стабилизира 17 фалирали банки .И м
85
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До зозоВсъщност не е чак толкова рядко явление това, така че плюй си в пазвата да не те среща мечка... Имам познат, който за нищо на света не сяда зад волана, заради една такава ненормалница. Нямаш представа какъв стрес изживява човек в такъв момент.
84
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Напротив, на Виденов му нагласирха целия сценарий с банките евроатлантическите партньори защото не играеше по свирктата им."Напротив! Явно си някой пубер, който е бил пеленаче при Виденов и не си спомняш за него, а само си слушал от ошашавените си родители като си говорят за миналото.Вярно на Виденов му нагласиха целия сценарий и човекът стана бушон, но бъркаш кой му го направи. Про-руските му другарчета му спретнаха този сценарий. Собствените му съпартийци.
83
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Работим за себе си, защото всичко е частно, а ти бачакай за червените каскети може да прокопсаш щом нямаш акъл ще слугуваш на каскетите.И чакай 30, 40, 50 г да забогатееш като бачкаш на червените каскети и обвинявай Тръп Путин и Тереза Мей само не и себе си понеже си червен каскет. Комунизма няма да се върне никога дрогарю. Щом искаш комунизъм заминавай във Венецуела там Меркел няма да ти краде заплатата.
82
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами работете и чакайте да потръгнат нещата, може и да потръгнат, чакайте още 30, 40, 50 години и работете здраво за чорбаджиите, наши и чужди дошли да аутсорсват производство при евтина работна ръка, работете ден и нощ, работете като животни, може и да потръгнат нещата.
81
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Последно фалира при Виденов заплатите станаха 3 долара дойде евроатлантизма и заплатите станаха 300 долаара, сега са към 500 еврака да речем и то без да произвеждаме нищо почти. Ако вземем и да работим може и да потръгнат нещата При комунизма работиш не работиш 100 лв заплата и 30 лв пенсия и дори нямаше тоалетна хартия и банани.
80
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов взе 32 милиарда не за производство, какво произвосдство моля ви се, членката на ЕС България няма икономика и от десетилетия произвежда само миячи и *** за западна Европа. Борисов взе 32 милиарда заеми защото държавата е фалирала и не може да плаща заплати на държавните служители, не може да плаща пенсии и не може да плащ държавните поръчки, за това взе заема Борисов. Иначе тези 1 милиона държавни служители и семействата им няма да гласуват за ГЕРБ.
79
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България има дълг почти колкото БВП. Преди Борисов да взме 32 те милирда имаше вече 40 милирада дълг. А БВП то на България е виртуално - обороти от еврофондовете, западни фирми които използват аутсорсинг в България - евтини роби. България де факто е фалирала страна, няма икономика и никога няма да си върне дълговете - деца умират от глад, старци ровят с кофите за смет, най-висока смуртност в света, най-нисък БВП на глава от населението.