За спокойствието на туриста: Гореща линия срещу шума

От днес могат да се подават жалби на телефонен номер или е-поща
Обновена: 16 юни 2017 16:31 | 16 юни 2017 16:30,
9
За спокойствието на туриста: Гореща линия срещу шума
Снимка: архив, Булфото

Заместник министър-председателят по икономическата и демографската политика Валери Симеонов откри горещата телефонна линия за подаване на сигнали и жалби в областта на туризма и шума в заведенията, съобщиха от правителствения пресцентър.

Желаещите да подават сигнали и жалби могат да го направят на телефонен номер 02/940 3003 или на електронна поща signalitourism@government.bg.

Проверките с цел установяване на нарушения ще бъдат провеждани от институциите и по график под координацията на вицепремиера Симеонов.

Целта е летният туристически сезон 2017 да протече в спокойна обстановка, предлагаща на българските и чуждестранните туристи очаквания от тях комфорт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
12 преди 6 години
Законодателна програма, която да прекрати терора на кръчмите над гражданите. Окончателно.
8
0
 
1
 
! Отговори
Хахаха преди 6 години
Добре че поне се опитват да направят нещо. Дали ще проработи е друг въпрос. Аз са си кажа мнението като завършил в чужбина туризъм и работещ в сферата. Туризъм се прави с ред, когато се отпускаш и не се притесняваш някой да те обере или камериерката да ти тършува из багажа в стаята.
7
0
 
3
 
! Отговори
vlady преди 6 години
До Анонимен 6Сезирайте протопрезвитер Кусан Хадавян и архимандрит Исахак Похосян.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А за тия мотористчета дето реват по цели нощи из София къде да се обадим?
5
1
 
4
 
! Отговори
vlady преди 6 години
До мани маниСигнали се подават до архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян, за градовете в които има компетентни служители на Арменска Апостолическа Църква може и до тях.
4
1
 
3
 
! Отговори
BG преди 6 години
В Италия фойерверки са забранени, защото супер замърсяват въздуха, а тука, да не казвам в хотела на кой в Пловдив, всяка седмица:)
3
0
 
15
 
! Отговори
мани мани преди 6 години
Чудесно, а къде мога да подам сигнал ако не съм турист, а най-обикновен български гражданин. Щото колкот сигнали досега и да съм подал кел файда
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
писхесх булгарски ... хахаха :)накрая и аз се обърках от толкова много транслитерации :) гошо полиглоТа :))
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
signalitourism***government.bg ?!?!?!хахаха това на какъв език е написано последно :)или го писхесх на булгарски, или на английски, или на маймуницатакива мешавици едва ли ще помогнат на когото и да било .. .нито чужденеца знае български, за да запомни signali, нито българите знаят толкова добре английски, за да запомнят как се пише tourism. А и government също е много говорящо :)))абе личи си, че е помислено, спор няма :)