20-годишен е загинал в катастрофата край Струмяни

Още шест от пострадалите души остават в болница
Обновена: 18 юни 2017 15:03 | 18 юни 2017 14:57,
14
20-годишен е загинал в катастрофата край Струмяни
Снимка: архив Булфото

20-годишен мъж е загинал при катастрофата на пътя Градешница - Струмяни. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.

Тежкият пътен инцидент е станал днес по обяд на пътя Градешница - Струмяни. Сигналът за катастрофата е подаден към 12.00 часа.

Още по темата


По първоначални данни, след челен удар на два автомобила, на място е загинал 20-годишен мъж, в болница са приети шестима души, сред които и 5-годишно дете.

Движението на моторните превозни средства се осъществява в една лента и се регулира от пътни полицаи. Продължава огледът на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
5
 
! Отговори
Свидетел преди 6 години
Пред нас стана. операцията по спасяване продължи около 50мин. Последен извадиха шофьора и актуализирайте информацията. Загинало е момче на 13, което извадиха почти веднага и линейка откара. Майката беше най-добре и до последно лежеше на земята. Изглежда сърбина беше заспал защото беше на разширен участък и е можело да се избегне катастрофата като отклонят. От българите в другата кола сузуки витара нямаше тежко пострадали. Сърбите бяха с хонда акорд и беше смазана доста.
13
1
 
0
 
! Отговори
санкция преди 6 години
Жалко за момчето ! Сигурно не е знаело, че в България за подобно нарушение свалят номерата на МПС ...
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 10 внимавай с отбиването в дясно ,защото ми се е случвало да ни изпреварват бг автомобили в тази лента-има много незнаещи правилата за движение
11
0
 
24
 
! Отговори
fast and furious преди 6 години
До БАЮПодкрепям изцяло колегата!Колата ми е бързичка, Форд мустанг, има-няма 420 коня.НО, всяка събота и неделя возя с нея децата си из страната и НИКОГА не вдигам високи скорости, нито карам несъобразено.Всеки трябва да се прибере жив.Когато ми се прииска да покарам спортно, отивам на писта и издирам асфалта. Безопасно!Избягвайте чувството за собствена значимост (a.k.a. комплекс за малоценност) и се наслаждавайте на безаварийно и приятно пътуване.Със здраве!
10
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В статията не е споменато, че загиналият младеж е румънец и е пътувал в кола с румънска регистрация, която се е ударила челно в друга кола. Не се изненадвам за катастрофата, защото виждам редовно как рисковано и безумно шофират почти всички леки коли с румънска регистрация по българските пътища! Видя ли такава близо до мен намалявам и отбивам в дясно докато премине.Също и при поява на мотористи,защото болшинството от тях са безмозъчни!
9
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужасна катастрофа, буквално 5 мин късно бях там. Румънската кола е в другото платно, не българската. Казвам го, защото на два пъти румънски водачи ми навлизаха в завоите и ми изправиха косите. Единият път тираджията за малко да го изправи завоя, тогава нямаше да мога да ви напиша това. Бог да е на помощ на хората.
8
2
 
5
 
! Отговори
ВЪЗМУТЕН преди 6 години
До socialenмНОГО СИ ***, ДРАГИ
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредния мало*умник,дето си мисли,че като кара по-мощна кола е безсмъртен и може да си изпреварва както си иска на пътя.....Да ама не!!!
6
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Катаджиите продължават да се крият зад завоите и в храстите вместо да отбиват бавните ППС за да пропускат колоната която са образували зад себе си. На ББ мерките са ялoви.
5
1
 
15
 
! Отговори
Вал преди 6 години
До БАЮПрав си, но понякога на магистралата е по опасно когато караш по-бавно.
4
3
 
32
 
! Отговори
БАЮ преди 6 години
ЗА КЪДЕ БЪРЗА ТОЗИ НАРОД НЯМАМ ИДЕЯ? ЕДНО ВРЕМЕ ТЕЗИ РАЗСТОЯНИЯ КОИТО СЕГА СЕ ИЗМИНАВАТ С КОЛА СА ОТНЕМАЛИ ПО НЯКОЛКО ДНИ С КАРУЦАТА. КОГАТО ТРЪГНЕТЕ НА ПЪТ НИКОГА НЕ БЪРЗАЙТЕ. ДАЛИ ЩЕ ПРИСТИГНЕТЕ С 20 МИНУТИ ПО РАНО ИЛИ ПО КЪСНО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ! ВАЖНОТО Е ДА ПРИСТИГНЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ! КОГАТО ТРЪГНА НА ПЪТ НИКОГА НЕ БЪРЗАМ КОГАТО СТИГНА ТОГАВА! НЕ ВДИГАМ ПОВЕЧЕ ОТ 100 КМ. И НА МАГИСТРАЛАТА. ЗАЩО ДА СЕ ПРАВЯ НА СЪСТЕЗАТЕЛ ДА УБИЯ СЕМЕЙСТВОТО СИ ЛИ? ВЪПРЕКИ ЧЕ КОЛАТА МИ Е СЪС 150 КОНЯ!
3
20
 
11
 
! Отговори
socialen преди 6 години
Пътищата са под всякаква критика. Борисов съсипа Държавата. Поредната жертва на Борисов.
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре ,че не си е купил книжка за пилот на самолет !
1
3
 
15
 
! Отговори
КорумпеЛ преди 6 години
А Корумпетата пак ли ще сменят закона за да симулират дейност пред раята?