Алтернатива: Кюфтенца, ама зеленчукови. Козметика – но био!

Вторият Веге фестивал във Варна ще продължи до 25 юни
19 юни 2017 16:30,
19

Снимка: Булфото

Богат асортимент от продукти, използвани във веганската и вегетарианската кухня, подправки, напитки и биокозметика могат да бъдат намерени на базара, съпътстващ втория Веге фестивал във Варна.

Щандове с различните продукти са разположени на пешеходната алея пред хотел "Черно море" и ще останат там в дните до 25 юни, съобщава "Булфото".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какво ще кажете за влогърката веган Зорница Попова? Ало,Зоркеееееееееееее! Тука ли си,***?
12
1
 
7
 
! Отговори
Пенчо преди 6 години
В интернет има една българка влогърка,която има самочувствието ,че е много знаеща. Тази има малки деца и ги храни предимно с постни неща(нямам нищо против това да се хапва постна храна и да се спазват постни,например църковните пости). Но си задавам въпроса: защо тази майка не храни децата си с месо,млечни продукти и яйца? Тя им дава почти през целите 365 дни в годината почти постни ястия,но не и месо. После се чуди защо липсва витамин Б12, и защо децата й имат анемия... Откачена и луда работа!
11
3
 
2
 
! Отговори
м..да преди 6 години
Подкрепям вегетарианството.За веганството-намирам го малко крайно, но не натрапвам мнението си,както се опитват да направят по-долу коментиращите.Всъщост е еднакво дразнещо да се препираш с краен веган и такъв който отрича всичко от тоя сорт. За мен -определено -всяка една система издържала теста на времето ,си заслужава да бъде практикувана ,както и да и се доверим-това са йога и аюрведа.Хомеопатията също е в тази категория,въпреки ,че е само от 200 години.Био -козметиката -не е лоша идея.
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Попитах една веганка ,ако детето й бъде ухапано от змия,а за направата на противоотровата са загинали три коня ,два плъха и едно прасе,ще ползва ли противоотровата ? Тя ми отговори : краен случай било.....Ай,да ми изчезвате с тея ваши промити и примитивни мозъци !!!Вегитарянството го разбирам,но веганството е пълна лай,нария!!
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жените- гумени.Цигарите - електронни.Бирата -безалкохолна.Обръщайте реззбите, давайте ;)Тъкмо ще има повече мацки за нас, нормалните.
8
2
 
5
 
! Отговори
100 преди 6 години
Никой няма да стане безсмъртен .Това ми прилича на Гей Парада .
7
2
 
4
 
! Отговори
Румен преди 6 години
Веганско кюфте звучи като суха вода. Жалко за Джокович! Велик спортист, който подаде на откачената си жена и стана Веган. И тръгна надолу в класацията. Сам като си пречиш е най-трудно.
6
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Следвах във фб една веганка и блогър ( класика) и скоро й попаднах на профила , захвърлила е веганството и се е превърнала в досадна и всезнаеща бг мама, все така дразнеща и активна. Така че просто си има такива хора, които държат на всяка цена да парадират и пропагандират избора си, но това не значи че трябва да слагаме веге- хората под общ знаменал.
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха-ха, тази префърцунена био козметика за нищо не става, да не говорим колко е скъпа. Няма ли химия не върши никаква работа!
4
1
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
И вместо секс чайки и после чекай за инвитро!
3
4
 
5
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
Много просто- за разнообразие. Както и ти не ядеш месото само под формата на наденица, или само пържола и т.н. Важно е съдържанието , а не формата.
2
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Уважавам много веган храната! Но само като гарнитура към пържолата!
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всъщност има много вкусни варианти на вегетариански кюфтенца, моят специалитет са от леща. Иначе за био козметиката съм доста скептична- пари на вятъра и минимален ефект.