Утре идва лятото, температурите – до 33 градуса

Над страната ще е слънчево, морската вода - 22 градуса
Обновена: 20 юни 2017 15:56 | 20 юни 2017 14:30, Анисия Иванова
4
Утре идва лятото, температурите – до 33 градуса
Архив: Булфото

През нощта ще преобладава ясно време, а утре ще е предимно слънчево. В следобедните часове над планините и източните райони ще се развие купеста облачност.

На 21 юни, сряда, в 7.24 часа настъпва астрономическото лято, съобщиха от НИМХ.

В първия летен ден на отделни места ще превали и прегърми. Ще духа слаб северозападен вятър. Температурите ще се повишат, максималните ще са между 28 и 33 градуса. Атмосферното налягане ще се понижи и ще е близо до средното за месеца.

Над планините след обяд ще има временни увеличения на облачността. На отделни места ще превали и прегърми. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 19 градуса, на 2000 метра - около 12 градуса.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време, в следобедните часове - с развитие на купеста облачност. Само на отделни места е възможно да превали краткотрайно. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури ще са 26-27 градуса. Температурата на морската вода е 19-22 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До мемориПрез соца - 4енгета а след соца - мутри............
3
0
 
3
 
! Отговори
мемори преди 6 години
До ССОтдавна мина онова време когато, морето беше само един прозорец към света и се пееше във вси4ките песни. Милицията преследваше 4уждопоклонниците и 4ейн4адйиитеперсонала се инструктираше да докладва за хора с много пари.Крадците ги търсеха там. Моми4етата по-лесно се женеха за 4ужденци от мом4етата.
2
0
 
4
 
! Отговори
СС преди 6 години
Да,наистина идва хубаво време и съветвам всички да не ходят по родното море,ако сте си направили сметката хубаво...една нощувка в Гърция е 10 евро,шезлонгите и чадърите са безплатни,вилите и апартаментите им са оборудвани със всичко необходимо.
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Запомнете едно, българи - НЕ ходете по бг черноморието! Бойкот на бг феодалите, експлоатиращи работните си, не им наливайте в гушите, не им плащайте за долнопробните хотелиерски услуги, за фалшивия алкохол, за долнопробната храна с изтекъл срок на годност, за неприветливото отношение! Изберете Турция, Гърция, Хърватска, Албания, Италия, Испания!