Летни драми: Тунелът е в ремонт, пътят е дотук...

Пак ще има ударни ремонти на магистралите и основните пътища
Обновена: 24 юни 2017 20:28 | 24 юни 2017 20:26, Камелия Цветанова
14
Летни драми: Тунелът е в ремонт, пътят е дотук...
Снимка: Булфото, архив

И това лято ще има ремонти по магистралите и основни пътища.

Предизвикателствата за шофьорите на "Хемус” започват още след 20-ия километър.

Ремонтира се подлез и се укрепва свлачище. Така ще  е до средата на юли.

Още по темата

В района на Витиня проблемите за шофьорите ще продължат по-дълго. Ремонтът на тунел "Витиня” се очаква да приключи още през юли, движението обаче няма да бъде пуснато заради ремонти на двата виадукта, които се намират непосредствено след него, съобщи bTV.

Чак в края на август се очаква трафикът в района да се нормализира и да бъдат пуснати и двете тръби на тунела.

Ремонтът на тунел "Ечемишка” е на финалната права. Захранват се вентилаторите, които ще направят пътуването по-приятно. До края на месеца движението в тунела трябва да се нормализира.

За решилите да почиват на Северното Черноморие има и обходни маршрути: Подбалканският път или АМ "Тракия” и съответно да ползват проходите Троянския, Шипченски и Прохода на републиката.

Предстои скоро да започне и основен ремонт на 32 километра пътища в Североизточна България.
Засега не са планирани ремонти на магистрала „Тракия”, както и по „Струма”, и главен път Е-79 към Гърция през лятото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: магистралаХемусремонт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Засега не са планирани ремонти на магистрала Тракия"E нали щеше да има основен ремотн между Пловдив и Стара Загора участъка? Че там не се живее в дясната летна и в двете посоки?!?
10
0
 
14
 
! Отговори
Егати преди 6 години
Тунела на Хемус НЕ ГО РЕМОНТИРАТ. Често минавам от там - техника има, работещи хора НЯМА. Става едно огромно УСВОЯВАНЕ на пари, УЖКИМ работят стотици хора, а има 2-4 човека макс. И така е вече повече от година. Всичките тези управници, заедно с подизпълнителите, са просто за ЗАТВОРА !
9
1
 
11
 
! Отговори
Хех преди 6 години
Ами и аз мислех преди като писалите по- долу, но вече ми е ясно, че тези магистрали съществуват само за да бъдат ремонтирани. Във всяка държава (и по- развита, и по- изостанала) съществуват пътища, тунели и магистрали, но в НИТО ЕДНА няма такава дивотия като в България. Няма значение кои именно артисти в момента са на власт, всички "cмучaт" пари за черните каси на БКП и на ДС.
8
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
относно Хемус мога да им кажа само едно - да им *** и м... писна ми вече от тия ремонти, целият ми живот мина все ремонти в тая *** държава няма 1 км нормален път
7
0
 
20
 
! Отговори
мухлю преди 6 години
"Предстои скоро да започне и основен ремонт на 32 километра пътища в Североизточна България." -не пише и колко метра и колко милиметра, НО там вече всичко ще бъде джам!А за "Почиващите по северното черноморие "- да могат даминат през Орадя-Букурещ-Констанца-Дуранкулак, може и през Станбул- ПЕТОЛЪЧКАТА - Долно Оряхово - Приселци - тоже - мерси!
6
1
 
32
 
! Отговори
BG СМЕШКИ преди 6 години
ТВА НЕ Е ДЪРЖАВА А ЦИРК !
5
1
 
7
 
! Отговори
k преди 6 години
До anonimenТо в повечето нормални страни е така
4
2
 
21
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
v Italia rabotqt i prez no6ta po magistralite palnqt dupkite zatvarqt celi u4astaci za da ne pre4at prez denq na dvijenieto
3
2
 
39
 
! Отговори
Елемаг преди 6 години
От 10 години насам пътувам по-сериозно към Селото няколко пъти в годината.Не помня някога да съм пътувам като бял човек в двата тунела,на отиване и връщане.Вечно единият затворен,вечно в един тунел и в двете посоки,или вечно виадукт(те щото са много) е в ремонт.На вас оставям ,да прецените,кой се бие в гърдите,че е карал 3 мандата!!Да,тоя същия с ФАРОВЕТЕ!!!
2
2
 
39
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Ако не беше комунизма, БСП, Костов, Първанов, Станишев, извънземните, магнитното поле......на крив водолаз, водораслите му пречат.ГЕРБ да слагат по дебел асфалт, да изкарват новите магистрали поне 5 години, не всяка година нов ремонт.
1
41
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако служебното правителство на Радев не беше забавило умишлено търговете вече щяхме да сме забравили за всякакви ремонти!