Ученици малтретират коте, клипът потресе социалните мрежи

Родителите на момчето, ударило котето, поднесоха извинения
25 юни 2017 21:22, Елка Василева
150
Ученици малтретират коте, клипът потресе социалните мрежи
Снимка: bTV

Клип, в който се вижда как ученици малтретират малко коте, потресе социалните мрежи. Видеото е снимано във Варна, а за случилото се сигнализираха организации за защита на животните, съобщи bTV.

В предизвикалия изключително остра реакция клип се вижда как единият от учениците държи с ръка малкото коте, а друг го удря с юмрук. Трети пък снима видеото и се забавлява.

Случилото се потресе стотици потребители на социалните мрежи и защитници на животните.

„Първата ни реакция като хора, които помагат на животните, беше възмущение и гняв”, каза Светла Димитрова от „Анимал Хоуп Варна”.

Родителите на момчето, ударило котето, също са изключително разстроени и поднесоха извинения на всички засегнати.

„Съжаляваме много за случилото се. Не знам какво да коментирам, сбъркал е. Ще направим всичко необходимо. Ще си понесе отговорностите. Аз също съм много изненадана от ситуацията”, призна Лили Василева, майка на момчето.

До този момент момчето, ударило котето, никога не е проявявало агресия. От полицията съобщиха, че работят по случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още по темата: клипВарнакоте
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
11
 
! Отговори
цензура на словото преди 6 години
Защо триете хубави и смислени коментари в защита на животните ?Половината сте ги изтрили ,а уж сте възмутени от тези хулиганчета.Хайде изтрийте всичко накрая,като си нямате друга по - важна работа .
98
0
 
13
 
! Отговори
не на насилието преди 6 години
Децата трябва да се възпитават с обич и трябва да се възпитават да обичат хората и животните.Да бъдат състрадателни,а не обратното !Да нападаш , измъчваш и унижаваш по - слабите от теб е много подло,жалко и недостойно.Говори и за избиване на комплекси за малоценност !Трябва всеки да отговаря за постъпките си и да си носи последствията !
97
0
 
13
 
! Отговори
животно преди 6 години
След като е животно, значи е живо същество. Толкова ли ти е акъла за да разбереш, че и него го боли както и теб!?!?! Това е съдизъм в начална форма.
96
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименУтре ако тези *** ти пребият детето пак ли ще ги защитаваш бе ?
95
1
 
11
 
! Отговори
123 преди 6 години
Извинявали се те , ако си бяха възпитали децата като хората те нямаше да проявяват агресия към беззащитни същества ! Днес посягат на животно утре на по - малки деца, съученици, учители , приятелките си, възрастни хора и на родителите си . Тези момчета са завършени престъпници и *** и с действията си вече са го доказали ! Единственият начин тримата пикльовци да влязат в правия път е бой до посиране !
94
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До 104Казвам, че това не трябва да се толерира и че подобни наклонности трябва да се изкореняват и дори и деца, трябва да им се показва, че това н ее правилно.И "децата правят такива неща" не е оправдания. Защото, когато пораснат, ще правят същото, но вече с хора.Обществото ни трябва да е крайно нетолерантно към подобни прояви.Но...от коментара ти и начина на мислене, който показва той...явно си далече от подобни мисли или възгледи.Давай на децата си да тормозят животни и очаквай резулт
93
1
 
14
 
! Отговори
Krom преди 6 години
До 110 - тежката социопатия се изразява в това, че ти не виждаш нищо нередно в това. В Америка има зоополиция, спасяваща бездомните животни. Което не им пречи да са образец за правораздаване и най могъщата държава. Но тук, на село? Ами *** възпитавани като теб виждат в това безобидно забавление. Би било изключително хубаво, точно ти да си този нападнатия, за който тези подрастващи де-били да си "понесат последствията", както казваш. Тогава ще пееш съвсем друга песен.
92
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 106 - по добре да ги нападат сега с думи, защото след 18 не просто ще ги нападат, а ще отидат в затвора за постъпките си.
91
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така, както тези двамата са се забавлявали садистично над едно невинно същество, по същия начин онези двамата "детегледачи" малтретираха и пребиваха малкия Еци. После роднините им бяха изненадани и не можеха да повярват, че тези младежи са го направили... т.е., че са отгледали ***.
90
1
 
13
 
! Отговори
Krom преди 6 години
До Анонимен 103 - тъжен е факта, че си толкова ***, че не зная как се търпиш сам. Това *** което налага животинчето, е потенциален насилник. От онези които налагат безпомощните и се подлагат на по силните от тях - или, завършен подлец с мания към насилие.
89
10
 
2
 
! Отговори
запознат преди 6 години
До 101Точно така !Много хора прекаляват, като изоставят човешкото общество и създават около себе си среда на животинско, а в последното придобиват и част от навиците на животните. Може би не им достига капацитет да живеят в двете общества, затова са и агресивни защитници на всякакви животни. Може би нямат алтернатива в живота...
88
1
 
14
 
! Отговори
Do 103 преди 6 години
До АнонименНе са по-важни животните от хората, но умишлено да малтретираш беззащитни животни, не е нормално.Утре, същите тези, ще малтретират и хора? Тогава, какво ще коментираш ти?Че, и това се случвало...и че има и други по-важни неща ли?
87
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 97Злоба, злоба, злоба!
86
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди 3-4 години "отглеждани с много любов" кучета нападнаха и разкъсаха моя съседка, която и на "мравката път сторваше". Преди около месец съседа ми, който отглежда 2-3 котки уби едната, защото му изяла обяда. Просто животното си е животно - рано или късно проявява нрава си, но нека съчувстваме на хората, а не на тях! Нека не преувеличаваме нещата - преди всичко да бъдем хуманисти.
85
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не не съм прикалил. Още много ми трябва, за да стана това, което е нужно за един смислен живот.Когато хвърляш въглен срещу някого, първо изгаряш собствените си ръце.
84
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво означава хлапашка глупост. Най вече лошо възпитание и лош пример. Агресията и жестокостта погубват първо, оня , който ги притежава, а после и ония около него. Живеем зле не само, защото сме бедни, а и защото ни липсва съчувствие и съпричастност
83
12
 
8
 
! Отговори
запознат преди 6 години
Лично познавам хората, изобщо не са това, в което някои тук ги набеждават. Хлапето е пубер, вашите на тез години ги вършат същите. Само че по-голямата част от вас не знаят. Бъдете здрави, нещата в живота не опират само да някаква хлапешка глупост.
82
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как да го обясним на някой хора, за да го проумеят.Преди време дъщеря ми се прибра разплакана.Спасила коте от куче, а котето скочило и разкъсало птичка. Не за това иде реч, а как да направим света около нас по добър. Не можем да променяме природата, но това не означава, че трябва да се държим като диви животни, разкриващи всичко що мърда. Но дори и те проявяват хищната си природа, за да задоволят глада си.
81
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Тато из Правеживеем като скотове, умнико, защото комплексарщината и агресията не се наказват по никакъв начин в тая държава, дали към животни, деца, жени, към обикновените хора, които са засякли някоя мутра на магистралата и т.н. Всеки си вее байряка какво си иска, а просточовешките отношения са на принципа на джунглата. Насилието над което и да е беззащитно същество, чрез което някакъв болен мозък се забавлява, е чиста проба извращение и по никакъв начин не трябва да се оправдава.
80
0
 
11
 
! Отговори
nina преди 6 години
# 85Това беше образно казано.Баба ми,на която съм кръстена,е отгледала 2ма сина без някога да ги е наказвала с бой и до последно и имаха уважението не само те,а и всички останали.Но гамените от тази снимка са изпйснати отдавна,каква е причината предполагам родителите си знаят.Един друг такъв подобен преди време наръга с нож момчето в Борисовата градина и го уби без абсолютно никаква причина.Родителите тук са изтървали края,трябва психолози да се занимават с тези ***.Страшното в случая е че утре на мястото на котето може да бъде нечие дете.