Отцепиха гарата в Пловдив заради съмнителен багаж

Полицаите проверяват дали се касае за бомба
26 юни 2017 14:20,
2
Отцепиха гарата в Пловдив заради съмнителен багаж
Снимка: wikipedia.org

Централна жп гара-Пловдив бе отцепена днес по обяд заради съмнителен, оставен без надзор багаж в една от чакалните, съобщава "Труд".

Сигналът за него е подаден на спешен телефон 112 малко преди 11:30 часа и веднага достъпът до Централна жп гара бе блокиран от полицаи, жандармеристи, а на място пристигнаха и екипи на Пожарната и Центъра за спешна медицинска помощ.

След тях дойдоха и служители на дирекция "Оперативно техническо издирване", за да изземат багажа и проверят дали не се касае за бомба.

Всички пътници, служители на БДЖ, реставраторите, които възстановяват фасадата на жп гарата в оригиналния й вид отпреди повече от 100 години, и работниците, строящи новия гаров хотел, бяха евакуирани до приключване на операцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
! преди 6 години
Обновявали в оригиналния й вид фасадата ... определено след като вандализираха прозорците и pvc дограма, сега овесиха и климатици ... "както от преди 100 години" ?? А отпред ще остане противната желязна конструкция скриваща фасадата .. но тя е част от бъдещата 3-та автогара в радиус на 200 метра, на спонсора на ГЕРБ - Столарски
1
0
 
4
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Обновете снимката на централна гара в Пловдив.