Нападнатите незрящи туристи – словенци, отдъхват в Св. Влас

Групата е издирена благодарение на информация от летище Бургас
101
Нападнатите незрящи туристи – словенци, отдъхват в Св. Влас
Кадър: Нова тв

Нападнатите от млад мъж в Несебър незрящи туристи вече са издирени. Става дума за група от словенски произход, отседнала на почивка в Св. Влас, съобщи "24 часа".

Разпитана е жената, на която 21-годишният несебърлия Тодор Николов забил юмрук в лицето. Тя е била водач на групата и най-вероятно ще бъде извършено разпознаване между нея и нападателя.

Още по темата

Разследващи разкриват, че издирването на групата е било трудно, но ключова се е оказала информацията от Летище Бургас за туристи с по-специален режим на придвижване, пристигнали през последния месец.

Биячът е арестуван за 24 часа, които изтичат тази вечер в 20,30 ч. Срещу него е повдигнато обвинение за хулиганство, но най-вероятно то ще претърпи известна промяна, казаха от прокуратурата в Несебър.

Ако несебърлията бъде признат за виновен, го очаква наказание до 5 г. лишаване от свобода.

Поредният инцидент край морето стана известен отново благодарение на разпространен в медиите видеоклип. На записа се вижда как група туристи с бели бастуни пресичат ул."Месемврия" в Стария Несебър.

В същото време скъп мерцедес, който се движи зад групата, почти удря една от туристките. Това ядосва водачката на групата и тя удря по стъклото на колата.

Вбесен, шофьорът изскача и забива юмрук в лицето й пред десетки туристи.

Седем са разпитаните свидетели на инцидента, но не е ясно кой е авторът на клипа. Видеото не е предадено в полицията. До днес не е имало и заявителски материал от потърпевшите, уточниха от полицията.

След разпространението на клипа полицията в Несебър издири и задържа бияча Тодор Николов. По-късно днес прокуратурата ще поиска мярка за задържане на обвиняемия. Все още обаче не се знае дали това ще е възможно най-тежката - арест за 72 часа или парична гаранция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Тошко. Окумуш младеж. Трябваше да ги прегазиш тези недъгавите че да има повече жизнено пространство за нас готините и здравите. Имам апел към всички партии. Момчето има всички качества да е качествен политик или банкер и той без съмнение е като ЕЛИТА та няма да се налага да го учите на арогантност. Природен талант готов за световната политика или световното банково дело. Хвала на такива младежи!!!
90
0
 
3
 
! Отговори
Гост+ преди 6 години
Мутрите в България са присъща част на демокрацията - те изпълзяха с промените. Когато хвалим частния бизнес в БГ, включително тези дето изстрелват сателити, често се налага да си представяме такива като този с мерцедеса
89
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днес по телевизиите , верни на началниците си , даваха министъра на туризма , който от Слънчака заяви , че всичко е наред .. и правилно , момчето от Несебър е нанесъл правилен удар на чуждата туристка , по правилата на спорта бокс, формално нарушение няма ... как ли щеше да се развие случката , ако нямаше клип?
88
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ех защо не бях там, ех! Щях да го превъзпитам Тошко много сериозно...Ама май по-добре, че и аз щях да си навлека проблеми.
87
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен - DA BADE PROKLET TOZI NESEBAR-Че той си е птоклет! Бог му е изпратил покварата!
86
0
 
9
 
! Отговори
читател преди 6 години
Несебър - град на мутри, ***, наркотрафиканти и гешефтари.И защо ни е този ***, като има Гърция!
85
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мутра.
84
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
DA BADE PROKLET TOZI NESEBAR--SAMO TAM BIAT SLEPITE--DANO BOG IM IZPRATI BOLESTI I RAZRUSHENIA.
83
0
 
6
 
! Отговори
vlady преди 6 години
Пострадалите следва да сезират отговорния за Бургас и курортите наблизо свещеник Похос Микаелян.
82
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
простащина от класа,и после несебърлии се чудят защо им е прокълнат града
81
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
TOSHETO IMA MERZEDES I MOGE DA BIE VSEKI,KOITO MU SE IZPRECI NA PATYA.
80
1
 
35
 
! Отговори
Христо преди 6 години
Уважаеми туристи от други държави,НЕ идвайте в България на почивка.Тука пердаха от някой местен дерибей,купил си недосегаемост,ви е сигурен....
79
0
 
27
 
! Отговори
харе3нд4 преди 6 години
Пичуй, ако видите на този лигльо Тошко майка му колко е грозна ша припаднете :D дъртата не я мяза на човек. Чубака боб да яде пред нея
78
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще платят на някой неподкупен прокурор, ще бави и протака, ще се забрави, и най-вероятно ще го глобят 200 лева. Това е у нас правосъдието. Важното е, че ке!!леша ще е ОК, ще се пъчи по кафетата колко е велик им как се е оправил. Другите около него ще му завиждат, че се е оправил със "свои хора". И ще искат да са герои и те като него.
77
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-добре да дойде Ердоган. Тогава курортите ни може и да станат примамливо място.
76
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като се подведеш и тръгнеш към Бургас, особено пи пътя за Созопол и нагоре, като видят софийски номер, не ще те изпревари, ще иска да прелети над теб. Такава ужасяваща простащина няма другаде. Карам кола 150 к.с. Задоволява ме. Едни кокошки със Smart ме натискаха и има камери??? Такъв комплекс за малоценност имат тези сел-яндури, че ги гледаш и се чудиш! Уж толкова свят минава през тях, поне нещо да прихванат. В тиквите им Марсианска пустиня. Много *** парчета. Отдавна не ходя там. Безмислено е
75
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Далавери Симеонов дали го е забелязал?
74
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бургас==Мега селяните.2035 Година ще сте под турско знаме.Ердоган ще направи един кримски сценарий бургас и кърджали ще са турски.
73
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди 2 дена се отбихме на св.влас да пием по кафе... малеййй върнах се 90те ... некви селски сопи наядени с ориз и пиле ...ходят се едно купили цялото море :) Единият 1 час прави стойки в заведението накрая изкара малка пачка с 2лв и 5 лв с ЛАСТИК да плати . Легнахме си хахахахахха направо ни приспа...глътнахме кафето и газ. Тея Бургаска област са ходещи вицове от едно време.
72
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От години не ходя на Бетономорието. С приятели в Гърция, една вила с 4 стаи. Чисто, тихо, без маймюни като този, татуирани Бабуини, нагли вдигачи на коли криещи знака с бус, фалшив алкохол, крадливи мигани които дебнат през деня и през нощта. Това ни го докара ББ / Бабуина от Банкя /, който разнебити всичко, от спорта до икономиката. Такова отношение към туристи, при това слепи, е апотеоз на пейзанщината у нас. А тя е заляла и София. Нагли и мейекащи пейзани ни разнитиха.Трябва да се бяга от тук