Градусите тръгват леко надолу, утре ще е до 36

На много места ще превали и прегърми, очакват се и градушки
12 юли 2017 18:00, Анисия Иванова
3
Градусите тръгват леко надолу, утре ще е до 36
Архив: Булфото

През нощта ще преобладава ясно време. Временни увеличения на облачността ще има над крайните източни и северозападни райони. Утре преди обяд ще е предимно слънчево. Около и след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали и прегърми. Има условия за градушки. Вятърът ще е слаб до умерен от северозапад.

Според прогнозата на НИМХ температурите ще започнат да се понижават. Максималните ще бъдат предимно между 31 и 36 градуса, в крайните югозападни райони до 39 градуса.

Атмосферното налягане ще се понижи и ще е малко по-ниско от средното за юли.

Над планините около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали и прегърми. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 26 градуса, на 2000 метра - около 19 градуса.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. В следобедните часове, главно над северната част ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще превали и прегърми.

Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максимални температури между 27 и 30 градуса. Температурата на морската вода е 23-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В прогнозата преди няколко дни казаха че от сряда идва захлаждане но то се оказа затопляне. Кой им плаща заплатите на тези синопи.чки не ми е ясно? Сигурно ние оФчиците!
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е, я! Ако лично Той правеше прогнозите, всичко щеше да е точно.
1
3
 
7
 
! Отговори
Така е преди 6 години
И каква стана тя? Захлаждането се отменя.Ех този Борисов!