Бяла в траур заради смъртта на 18-годишния Алекс

Момчето издъхна вчера след побой за цигара пред дискотека
Обновена: 17 юли 2017 07:25 | 17 юли 2017 07:21,
82
Бяла в траур заради смъртта на 18-годишния Алекс
Снимка: Facebook

Днес е ден на траур за жителите на Бяла заради смъртта на 18-годишния Алекс.

Момчето издъхна вчера след няколко дни в кома. Алекс беше зверски пребит пред дискотека в града, след като отказа да даде цигара. Арестуван за нападението е 32-годишен мъж от ромски произход.

Още по темата
Момчето беше прието в болницата в кома и тежка черепно-мозъчна травма.

Заради побоя над Алекс в Бяла имаше серия протести срещу насилието.

Днес се очаква прокуратурата да повдигне ново обвинение на нападателя - за убийството на Алекс.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
0
 
! Отговори
Vasil преди 6 години
#34 Незнам дали си забелязал, но от '89г. насам правителството само се избира. Народа го има в гласуването само по телевизията.
44
0
 
4
 
! Отговори
Резултат преди 6 години
След траура трябва да дойде нещо друго. Надигнете робските глави, стига блейте, събуди се вече Българоно.Както виждате сами резултат от правосъдие няма, съда спи, подкупни съдий ще го изкарат невменяем и резултата е ... един подрастващ млад Българин бе убит. Стани стани, събуди се вече народе.
43
3
 
5
 
! Отговори
до 38 преди 6 години
100 години ли да ви чака Волен да ви дойде ума в главата?Волен го смачкаха до такава степен, че в момента е безгласна буква!Факт е обаче, че тези неща той ги каза още през 2005 година!Фашист бил!Вземете си по един швед у вас!Да го интегрирате!Каза ли Волен пред еврокомисарите в нашия Парламент, че България е страна с доходи като от петия свят - каза!Пак ви беше смешно!Смейте се пак сега, докато шведите убиват, а вие бачкате за тяхната издръжка!
42
0
 
5
 
! Отговори
Мила преди 6 години
Бог да го прости! Светлина на душата му! Все още дете, момче. Дано на небето има доброта, приятелство и спокойствие!
41
0
 
0
 
! Отговори
Ala_Bala преди 6 години
Къде е сега Винкела? Това не да блъскаш стара жена.
40
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До алоу, Искаш да кажеш че ГРАБ ще ни вземат класовете прикрити зад Винкела .Защото без гласовете на ГРАБ,патриотите ще ни вземат цълвулите .
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен За разлика при тогавашната милицията и социялизъм имаше закони и нямаше мантрата ,,толерантност ,,Всички бяхя равни пред законите .
38
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не трябва траур -така няма да стане. трябва Априлско въстание срещу римляни, милиционери и управници!
37
0
 
9
 
! Отговори
Трябва.. преди 6 години
..решително да принудим органите на българската държава да си свършат работата по овладяването на ромския проблем. Не се ли случи това, ще се случи едно друго нещо - етническите българи ще вземат в ръцете си нещата. След което няма да има вече проблем - просто ромите ще изчезнат...
36
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпросът е защо тези неща се случват на невинни хора, а не на властимащите? Защо?
35
0
 
17
 
! Отговори
Да преди 6 години
И на мен ми изтриха, щото написах как лесно се оправя положението-като в Катуница, когато народа се надигна,а оная "журналистка" Бенатова нарече хората-дрогирани ***. Дрогирани,***-ама за 2 часа оправиха Киро Рашков! Ей така се оправя положението с това " интелегентно "племе!
34
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 36Я ми кажи, къде е Волен сега и казва ли нещо, прави ли нещо по въпроса? Или си е налегнал парцалите и се спотайва на топло в парламента? Зер семейство храни ....
33
1
 
13
 
! Отговори
ами преди 6 години
Алооооо,защо триете коментари????Продажници,безродни!!!!!!
32
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Волен е луд и фашист, нали?!Волен май беше прав!Още през 2005 година го каза!Но нямахте очи за да видите!Смяхте се, когато пребиха Волен в НАТФИЗ!Сега като четете тази новина, смешно ли ви е?***!
31
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При бай Тошо ромите работеха и бяха по-ниски от тревата!А за разликата от днешната Полиция, тогавашната Милиция ги биеше много!Още помня как Милицията спипа една крадла на пазара - милиционерите я спукаха от ритници на място, а роднините й стояха и бяха по-ниски от тревата!Ако това стане сега, роднините й ще скочат на полицаите!
30
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смъртта на това момче, както и смъртта на всички останали, загинали от произволията на шведите, трябва да лежи на съвестта на всички, избирали правителствата от 1989 година насам!Щели да интегрират шведите! Резултатите ги виждаме!
29
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разширяване на спектъра от санкции срещу рашките за сметка на увеличаване на социалния статус на малцинствата чрез ударно увеличаване на социалното подпимагане. Това е единственото цивилизовано решение. Колкото по-далеч от Раша и с колкото се може по висок социален статус, толкова по близо до цивилизацията.
28
0
 
8
 
! Отговори
Да преди 6 години
Т.нар. протести Не водят до нищо! След няколко дни протестите се овладяват и се почват хора и ръченици, уж да се покаже гордото българско. Такъв ефект имаше преди време и гордите акции-да кажем Не на страха-като гасяхме лампите в къщи. Най-лесно ще се оправят нещата от народа-когато полицията е на протест! Но ще се стигне дотам,че ромеите ще почнат да бият и убиват полицаи и именно те тогава ще търсят помощ от народа! Но народа помни! Затова-оставете хората сами да се оправят с тази ***!
27
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Санкции срещу рашките, равноправие и интеграция за малцинствата..това е интелигентното и цивилизовано решение
26
0
 
31
 
! Отговори
Алооо!? преди 6 години
Прокуратурата?! Ако беше вашия син, пак ли обвинението щеше да е за непредумишлено убийство? Всичко тук е умишлено! Искали са цигара за да се заядат, съвсем умишлено са го били, и съвсем умишлено го е ударил по главата! Непредумишлено е, ако беше си изтървал бутилката от балкона...Нещ***стници!