Хилядолетна култура и величествена природа! Да, това е България!

DW: Страната е съкровище, което си заслужава да бъде видяно
17 юли 2017 20:00, Красимир Ангелов
12

Бачковският манастир – една от люлките на християнството. България няма и осем милиона жители, но пък разполага с 237 манастира. Това не е случайно, защото преди 1100 години именно България става люлка на православното християнство, пише DW. Според изданието посещението му е истинско преживяване и за хора, които не са верующи. Снимка: DW

Световноизвестни манастири, хилядолетни градове, романтични селца и грандиозни планини. Това е България, пише в свой материал DW.

Според изданието страната ни е съкровище, което си заслужава да бъде видяно. В следващата галерия вижте какво е привлякло погледите на колегите ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 8Ами така излиза за съжаление! Целият бивш СИВ се оправи само ние не можем защото всички други са ни виновни но ние - нилога!
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези от ДВ постоянно ни изкарват най-долна ***, а сега от къде се пръкна тази статия не ми е ясно.
6
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До България 2Хубаво стихотворение ама не отговаря на действителността! Византийци и турци не са ни унищожавали така както продажния българин! Зема като един човешки срам. но повече не мога да преглътна! Избягах на далеко и без свян, но да се давя нямам нужда!
5
4
 
1
 
! Отговори
Х. преди 6 години
Тук има сериозна грешка. Манастирите в България са около 140.
4
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Turizam v Bg hahaha,,,edna malka Ungaria bes more ima poveche turisti
3
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
taka e, no pravitelstvoto ne go interesuva. byrzi pari i razrushenia po im pasvat, a s tia manastiri i priroda moje ziala BG da jivee dobre ot turizma, ama lakomiaaaaa.
2
2
 
24
 
! Отговори
България преди 6 години
"Земя като една човешка длан...Но по-голяма ти не си ми нужна,Щастлив съм аз, че твойта кръв е южна,че е от кремък твоят стар Балкан.Какво, че виха вълци и чакалииз твоите полета и гори?С онез, които бяха с теб добри,ти бе добра, но злите не пожали.Земя, като една човешка длан...Но счупи се във тази длан суровастакана с византийската отроваи кървавия турски ятaгaн..."(Георги Джагаров)
1
21
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изоставени села и буреняци.