Удар: Задигнаха 80 лв. и лотарийни билети от поща

Откраднатите билети за над 1000 лева вече са обявени за невалидни
17 юли 2017 21:05,
6

Пощенски клон в русенското село Иваново осъмна разбит. Открадната е малка сума пари и голямо количество лотарийни билети, съобщи Bulgaria ON AIR

Полицията разследва случая, засега няма заподозрени за обира. Крадците са разбили металната врата на пощенския клон. По касата обаче няма следи от насилствено отваряне, затова се предполага, че е била отключена от професионалист. 

Вътре е имало само 80 лева, тъй като пенсиите вече са били раздадени. Откраднати са обаче лотарийни билети за над 1000 лева, които вече са обявени за невалидни. 

Това е вторият подобен обир в Русенско за последната седмица, след като по идентичен начин неизвестни разбиха пощата в село Стърмен и отново откраднаха лотарийни билети. 

Полицията издирва извършителите. Една от версиите е, че те не са местни. А хората от селото са притеснени от все по-наглите обири.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
ЗАЩО преди 6 години
Не разбирам защо са откраднали билети ?Само ще търкат напразно .
4
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 3, ти *** ли си? Ми това е идеята, да се знае в кой пункт какви и колко билети има. Иначе ще ги печатат на ляво и надясно ли, всеки билет се регистрира бе! Нали трябва да има номер, иначе ще събират пари незаконно от някакви картончета.
3
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На мен ми е интересно, как са анулирали лотарийните билети? Щом могат да анулират билетите, дадени на конкретен пункт, сами си търкайте сметката ;)
2
2
 
6
 
! Отговори
Романе яка преди 6 години
Хората живеят мизерен живот в Бьлгария а нашите управляващи се правят че нищо лошо не се случва! Бетер ада майче, бог да ви пази.
1
2
 
14
 
! Отговори
Abcd преди 6 години
Кене_фът България.