Последно сбогом! Близки и приятели изпратиха Алекс

Те поискаха справедливост и призоваха за доживотен затвор за убиеца
Обновена: 18 юли 2017 14:39 | 18 юли 2017 14:37,
81

Стотици близки и приятели изпратиха 18-годишния Алекс от Бяла в последния му път. Момчето почина след побой пред дискотека в града.

Още по темата

Стеклите се за поклонението разказаха, че ще запомнят тийнейджъра с винаги широката му усмивка и готовността да се притече на помощ.

Близките на момчето поискаха справедливост за извършеното от 32-годишния Валентин Маринов деяние и призоваха за доживотен затвор за убиеца, предаде Bulgaria ON AIR.

Междувременно главният секретар на МВР Младен Маринов разпореди извършването на проверки за спазването на работния режим в заведения в малките населени места.

Акцент в проверките на полицейските служители ще бъде спазването на режима на работа на съответните заведения в съответствие с разпоредбите на местните общини.

Особено внимание ще се обръща на съблюдаването на инструкциите за продължителност на работа през петъчните и съботно-неделни дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
34
 
! Отговори
Файда... преди 6 години
Очаква се и момчето в Смолян да си отиде от тоя свят тия дни и какво правим по въпроса??? Нищо - пълно отсъствие на институциите!!!!!! Ама пълно....
39
1
 
38
 
! Отговори
АН преди 6 години
Грамотен ром звучи странно, но има и такива, някои даже много образовани - например. проф. Чирков. Но този Исмаил, дето знае къде се слагат препинателните знаци е по-скоро провокатор, а може и да не е ром изобщо. Нагнетява напрежение и насъсква по-податливите. Нищо ново под слънцето...А образованите роми по принцип не живеят в махалата. То това е и главното при получаване на образование, да разбереш, че ако си с безпросветната маса, нямаш бъдеще.
38
1
 
53
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Преди момчето да почине и е било в кома тоя р0м е бил задържан с обвинение средна телесна повреда... = кома?! А какво е тежка ....!?!!! Сега е с обвинение причиняване на смърт по непредпазливост! Че съдът не е стока ама и тая прокуратура май е за б0клука
37
4
 
32
 
! Отговори
Исмаил преди 6 години
Хайде пак провери някак си как се пише хахахахА патрЕот беше ирония. Както и 1. Но, Вие, другарю...явно Ви надцених...
36
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ИсмаилДрОгарю "грамотен" - "някак си" се пише "някакси". "Патреот" се пише "патриот.Продължавай да се ограмотяваш. Или не, *** ограмоти тези от вашите които ходят на тумби, чустват се силни и винаги налитат на бой. Те ви създават този имидж.А роми висшисти има, при нас работи един такъв. ИТ специалист е.Капиш?
35
19
 
34
 
! Отговори
Исмаил преди 6 години
РВ, дори да беше прав за третия клас, някак си не ти ли е обидно, че един ром е по-грамотен от теб? Поне знам къде да поставям препинателните знаци, за разлика от теб, велики патреоте1Защото, според българите, образовани роми няма. Висшисти-роми няма. Точка. Евала ви на мисленето. Закостенели ***.оти.
34
15
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A ZASHTO MRAZITE ROMITE?
33
18
 
34
 
! Отговори
Исмаил преди 6 години
Хахах, жалки сте да пишете с моето име. Платени драскачи, това сте. Не забравяйте да си вземете надницата довечера :) Иначе, РВ, ти за нас не се притеснявай. По-скоро ние ще ви сложилм на място, така и така сме тръгнали. Вие я почнахте тази омраза, не ние. Сега й берете плодовете.Айде със здраве и умната.
32
3
 
57
 
! Отговори
РВ преди 6 години
Исмаилчо, що ми се струва че ти си едно платено провокаторче. Аз в момента съм на другия край на света по работа и не можах да участвам в купона и да ви гледам как си правите жълто на гащите от нас. Но бях в катуница, голям купон беше. Ти за нас не бери грижа, и на политиците които ни грабят благодарение на вашите гласове ще им дойде реда скоро. Пак ти казвам, стойте си в гетото и кротувайте, защото идея си нямате колко бързо ще ви сложим на място. Моли се за тези политици които ви пазят
31
9
 
37
 
! Отговори
До 48 преди 6 години
Недей да знаеш много, много. Да не ти поискам цигара някой ден.
30
4
 
64
 
! Отговори
РВ преди 6 години
Исмаилчо, ами ние бяхме тръгнали да ви идваме на гости в асеновград, ама цялата полиция на България се струпа да ви пази. И вие бая се бяхте накалали като видяхте 50 хиляди души да тръгват към вас. Един съвет- не удряй по ръката която ви храни и не режете клона на който седите защото рано или късно, ще ви смачкаме. Повече сме от вас, по- силни сме и имаме много повече сила. С колци и брадви 21 век няма как да ни победите.
29
2
 
68
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Какви РОМИ бе хора, това са мръсни ***. Пичете с истинските им имена.
28
19
 
32
 
! Отговори
Исмаил преди 6 години
Разбирам, че сте гневни.
27
2
 
49
 
! Отговори
селчо преди 6 години
*** се трепят,от тях полза няма
26
29
 
33
 
! Отговори
Исмаил преди 6 години
Внимавайте да не ви поиска някой от нашите цигара. Винаги носете стекове в себе си. Преджобят ли ви и нямате... :(
25
1
 
53
 
! Отговори
!!! преди 6 години
До исмаил -стой си на село и кротувай...
24
34
 
32
 
! Отговори
Исмаил преди 6 години
Жалки интернет плъхчета. Заповядайте в махалата, ще говорим. Но не ви стиска. Така че си гледайте работата.
23
2
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доживотна присъда ??? Да го храним за това което е направил ???? Смъртна , смъртна това трябва .Щом убиваш и ти трябва да умреш .
22
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ромите са като домашните животни не могат да се обслужват сами, затова си ги гледаме хахах
21
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 35Шампоан...