След скандал в Белене: Мъж почина след удар с нож

Задържан е 51-годишен, оръжието е открито при негов роднина
18 юли 2017 14:23,
9
След скандал в Белене: Мъж почина след удар с нож
Снимка: Flickr.com

62-годишен мъж е починал след нападение с нож при скандал в Белене, съобщиха от МВР.

На 17 юли, в 11:55 часа, в РУ-Белене е постъпил от сигнал, че на улица "Средна гора" в града има пострадало лице, което кърви.

Местопроизшествието е посетено от полицаи, които установили самоличността на пострадалия - 62-годишен мъж от същия град. Той е откаран от екип на ФСМП-Белене, но впоследствие починал в линейката при транспортиране към град Плевен.

Установено е, че мъжът се е срещнал с 51-годишен, също от Белене. Между тях е възникнал скандал, след което по-младият мъж нанесъл удари с нож на 62-годишния. По тялото на пострадалия са открити множество прободни рани.

Извършителят е задържан за 24 часа. Намерено е оръжието на престъплението - нож, открит в изкоп на външна тоалетна на роднина на извършителя в Белене.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
х преди 6 години
На никой човек да не се случи да пострада от такива или подобни опасни неща и инциденти и дано всички пострадали оздравеят напълно!
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До чини ми се чеИ ти си май шведски ***, а ? Много добре знаем коя паразитна форма на живот използва ножове, колове и брадви за решаване на спорове.
4
5
 
2
 
! Отговори
чини ми се че преди 6 години
Че голяма част от панелните *** не изризат от дома си. Вие май не сте на ясно, че и в София все още има къщи без канал и си карат на септични ями. Чухте че на баба ви Ве-це-то и веднага определихте кой какъв е.
3
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
нож, открит в изкоп на външна тоалетна на роднина на извършителя в Белене.шведи?
2
1
 
13
 
! Отговори
а преди 6 години
До Анонименпредвид образованието на голяма част от населението скоро можем да чуем за хора наръгани с бухалка, пребити с нож и ритани с боксова ръкавица:)))
1
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изкоп на външна тоалетна, роднина.... работата е ясна - пак е ***.