Освобождаването на шведа с ритника Ралф Сундберг: Безобразие!

Адвокатът му представил фалшив документ за настаняване в хотел
21 юли 2017 16:30,
65
Освобождаването на шведа с ритника Ралф Сундберг: Безобразие!
Снимка: архив, Булфото

"Това, което се случи през последните дни с промяната на мярката на шведа Ралф Сундберг и пускането му под домашен арест е безобразие. Делото се е гледало при закрити врата и за мен също бе изненада, когато научих, направо получих шок", сподели пред "24 часа" районният прокурор на Несебър Радост Бошнакова.

Още по темата

"Не подлагам на съмнение обаче решението на колегата от Бургаския окръжен съд, който безкрайно уважавам. Явно той е бил подведен, но аз няма да оставя нещата така", добави прокурорката.

Тя е и наблюдаващ прокурор по делото с шведа, брутално изритал в лицето камериерка в Слънчев бряг.

Прокурорката се закани, че ще разследва адвокатa на шведа Никола Атанасов от София за документно престъпление, тъй като се оказва, че е подал документ с невярно съдържание в съда.

Става дума за предоставен документ, според който Ралф Сундберг имал резервация в хотел "Планета" в Слънчев бряг, където да изтърпява мярката си "домашен арест".

От хотела обаче категорично отричат да имат някакъв наем за договор с лицето и когато шведът е бил конвоиран до въпросния хотел на 20 юли, излизайки от затвора, чужденецът изобщо не е допуснат до хотелския комплекс.

След създалата се суматоха и колебание къде все пак да бъде настанен той, с разпореждане на Районен съд-Несебър е настанен в апартамент в квартал "Стадиона" в Слънчев бряг.

В момента в жилището пред сграда "Калифорния" има полицейска охрана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
1
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
До АнонименНе е причината в адвокатчето, а в съдийката Недялка Николова от Софийсия окръжен съд. Тя си затвори очите пред факта, че това "жилище" с "постоянен адрес" на турчина беше намерено само 2-3 дни след убийството и пред възможността той да избяга при първата възможност, както и стана. След публичните протести съдийката излезе в отпуск и след 2 седмици се върна отпочинала и свежа. Въпросната жена преди да стане съдийка беше дружинен пионерски ръководител в ОУ- Ботевград.
52
0
 
1
 
! Отговори
Предложение преди 6 години
Шведът твърди, че има 30 хил.лв, а несебурският РС птисъжда глоба 4500 лв. За разликата до останалите 35500 лв компетентните органи да питат съда.
51
0
 
3
 
! Отговори
до 43 преди 6 години
Не беше тираджия, с лек автомобил уби двамата мотористи. Казваше се фарук бекташ и вече го издирват от интерпол с червена бюлетина. https://interpol.int/notice/search/wanted/2016-52252"Правосъдие" по български...
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ рекетират за суджуци за бойко, защо се учудвате.
49
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно отново сме под робство. Щом и цигaнoидите са по-привилегировани и като убият българин - не лежат в затвора, а ако българинът се защити е подсъден - и лежи в затвора.
48
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до#44: Всеки не може!Българин(от българската народност), в чужда държава е абсурд,"да може"!Направо ще го смелят!Такъв българин не може да направи същото и в собствената си "държава" срещу представител на което и да е "малцинство" - милионите НПО-банди и синг***норски защитни бандюги,ще се надигнат и целият свят,чрез продажните "наши" политици и медии,ще се надигне срещу него!И ще го смачка!Допустимо е всичко да се замаже,при подходящо намазване филията на "независимата съдебна власт",по тради
47
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шведа е като нашия цигanin, дето изрита жената в метрото в Германия. Защо там осъдиха ***, а ние го пускаме съответния поживо-поздраво?! Това означава, че нашето законодателство НЕ Е ЕВРОПЕЙСКО!!!! А е продажно!Дайте името на взелия това решение - поне да знаем кой ще харчи парите на шведа. И да споменаваме майка му с нещо, което ше я зарадва, а и него... Предполагам, че е от гей-парада, към който сме толерантни :)))))))
46
1
 
5
 
! Отговори
До народа преди 6 години
Леле как се изненадах. Изобщо не съм очаквал. *** вие с един пияница неможе да се оправите искате тоя и ония в затвора. *** ***.
45
2
 
7
 
! Отговори
Пълни глупости преди 6 години
В тази статия се твърдят пълни глупости. Тоя пияндурник няма къде да избяга, ако не си спомняте хората намериха дома, където живее за секунди чрез търсене в нета. А ако избяга в Швеция ще бъде по-лошо за него защото камериерката може да започне частен процес и обещетението там ще бъде много по-голямо.Нека да се споразумеят с жената за едно голямо обещетение и да му дадат 1-2 години условно - не виждате ли колко е жалък като човек.
44
0
 
10
 
! Отговори
въпрос преди 6 години
Как се казва съдията дето е така решил?Да не би да е същият дето преди време пусна Ставийски?
43
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не го осъдят,всеки може да реши,че може да рита беззащитни жени безнаказано!Или да се споразумеят лично с жертвата и да ѝ заплати!
42
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
помните ли как духна тираджията който уби двойката мотористи ? забравили сте ?някакво адвокатче беше представил набързо скалъпен договор за наем два дни преди съдебното заседание .
41
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРЕДСТАВЕТЕ СИ В КАКВА СТРАНА ЖИВЕЕМ. ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ!
40
0
 
4
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
До 1Ами не е така. Ако погледнеш в старите закони, пише закрити врати. В новите закони или в новите изменения на старите закони пише врата, специално проверих.
39
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 6 години
До Джедай МастърЗакрити врата е остаряла форма, която се е запазила във времето . Тогава, така се е считало за по-правилно, изразът се употребява в редица закони,които са стари и изменението им,просто заради едно словосъчетание е свързано с много пари и време.
38
0
 
10
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 6 години
Законите са много удобно за всякаква престъпна ***, но не смятам да ги променям че ще наруша демокрацията в страната.
37
4
 
6
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 6 години
До Анонимен 24Щом са вратИ са закритИ. Ако е вратА е закритА. Това е елементарна грамотност на български език. А че някой *** е записал в закона закритИ вратА, не прави израза по-правилен.
36
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А освобождаването на убиеца Максим Ставийски какво беше?
35
0
 
23
 
! Отговори
А бе преди 6 години
То беше ясно,че съдията ще му вземе парите на тоя,въпросът бе по какъв начин!Е,явно са намерили как.Изобщо, силно се съмнявам дали български съдия може да реши дело без рушвет.Дотолкова са свикнали,че просто не знаят как става....
34
1
 
3
 
! Отговори
ДО 24 преди 6 години
Не си прав - казва се Закрити Врати , това че неадекватни хора от БАН преправиха БГ Езика не означава че не трябва говорим правилно . Ти когато тръгнеш на море или почивка как питаш съпругата си или децата си - Затвори ли врата или затворили ли вратите .Това изказване прилича на индианци говорещи английски език .