Психар окървави момиче и баба, вече е съден за побой

Нападателят лежал в Център за психично здраве, но бил освободен
51
Психар окървави момиче и баба, вече е съден за побой
Пострадалото момиче. Кадър: bTV

Мъж нападна без причина и преби 13-годишно момиче посред бял ден в Несебър. Инцидентът се е случил преди два дни на централната алея в града.

Малко по-късно същият мъж е нападнал и пребил 69-годишна жена от Сливен.

Нападателят е 33-годишният Божидар Колев от Несебър, който вече е осъждан за подобно деяние. Той е регистриран в Центъра за психично здраве в Бургас, където е лежал през пролетта и след това е освободен.

В 18:30 ч. вечерта в сряда Йоана Василева се разхождала заедно с приятелка в центъра на морския град. Неочаквано от близките храсти изскочил непознат мъж, който започнал да я удря и рита, без да обяснява защо. Йоана е категорична, че не познава мъжа и с приятелката ѝ не са предизвикали агресията му с нищо.

"Той ме е изритал явно в лицето и съм се въргаляла като кукла по земята", разказва пострадалата пред bTV. Тя не  не помни случката напълно.

Тогава приятелката ѝ се опитала да я изправи, но без успех, защото мъжът продължавал да я удря. В крайна сметка тя успяла да спаси Йоана. Двете стигнали до близкия клуб на пенсионера и от там се обадили в полицията.

Когато властите дошли, мъжът бил арестуван за 24 часа. Дори и в присъствието на полицаите той продължил да се държи агресивно, да вика и блъска по полицейската кола, разказва пострадалото момиче.

Веднага след случката майката на Йоана пристигнала от София.

"Тя ми се обади по телефона и каза: "Мамо, окото ми кърви", разказва Иванка Цонева. Жената споделя, че е била изключително разтревожена за дъщеря си, а шокът, който е преживяла, е неописуем.

Още на следващия ден те отишли на лекар и за щастие установили, че момичето няма сериозни наранявания на окото. Ще му е необходимо обаче продължително лечение.

Вчера нападателят е бил освободен от затвора и е приет отново в психосдиспансера.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
3
 
! Отговори
No comment преди 6 години
Моментална и мъчителна евтаназия. Или ще го лекувате да стане човек?
37
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ужасно.А и какво прави 13 годишно момиче било то и с приятелка без подителите си на море?
36
4
 
0
 
! Отговори
Ристу преди 6 години
Ако нападателят преди да умре приеме, че Иисус е негов спасител, то това пребиване на невинни хора ще му се размине и ще отиде моментално в Рая. Така е според Новия завет.
35
2
 
7
 
! Отговори
Недко Недев преди 6 години
До МанчесНе уважаеми приятелю Ние сме си виновни,защото нищо не правим за да си подобрим положението а чакаме някой друг да свърши мръсната работа Дори си избрахме същите крадливи управници Не разбрахме,че нов бардак със стари *** се не прави
34
4
 
8
 
! Отговори
Манчес преди 6 години
Виновна. Е. Скапаната. Държава че допуска да се движат. Психо болни. По. Улицата
33
7
 
0
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 6 години
Важна е демокрацията. На всеки може да избият чивиите и то нееднократно. Трябва ли да лежи в затвора за това? Все едно в гората някой вълк ако изяде един зек да му търси някой отговорност. Ами природата така го е създала. Ние живеем по природните закони.
32
3
 
10
 
! Отговори
Край преди 6 години
България е рай за лудите.
31
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Швед, ром, българин душмани ли са, все са еднакви! То и присъдите им такива, домашен арест, охрана, порцион, ехее, мечта!
30
3
 
8
 
! Отговори
:( преди 6 години
В такива моменти се радвам, че нямам деца... жалко за момиченцето :( ПП. роднините и да го унищожат този ако излезе!
29
6
 
11
 
! Отговори
Случаен преди 6 години
Четиридесет и пет (45) години стигат! Това беше лозунга на демокрацията! Сега ще берем плодовете на демокрацията следващите 45 години! Дано след това да се оправи България и хората да поумнеят!
28
6
 
8
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Вчера нападателят е бил освободен от затвора и е приет отново в психосдиспансера.-------Ами демокрация, бе! При това Либерална!Каквото си избрахме - това получихме!Дерзай народе!!!!!И "по-весело" ще става!
27
5
 
8
 
! Отговори
Бо/Ян преди 6 години
Ей, като прочета нещо такова и аз лудвам! Разбира се бих си го изкарал само на бабаита, който бие момиченца! Ако ми падне ще си събира зъбите със счупени пръсти !
26
16
 
5
 
! Отговори
каунь преди 6 години
99% от ялите лабуть си го заслужават. Това невинно дете е "възпитано" от майка си и бабите си и пр.роднини от женски пол, че "жена и с цвете не се удря". То е научено, че както и да го провокира, мъж няма да му посегне. Да, ама психаря това не го е знаел. ...
25
3
 
13
 
! Отговори
Аман от откачалки преди 6 години
Такива случаи ще зачестяват защото лудите са много и се увеличават в геометрична прогресия. Има вече и цели държавни учреждения, пълни с такива психари - МОН на пример. Там една няма която да не пие розови хапчета и да няма "видения"
24
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По тази и много други причини гледам поне през почивката да съм далеч от България, а на Мутроморието не стъпваме от 8 години. Там се събира утайката на БГ и Европа.
23
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И понеже е освидетелстван ще си седи навънка. Дано после да хване дъщерята на някой депутат или съдия барем е срещу тези които го мислят това като закон и изпълнение.
22
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе тия в несебьр всички ли са на яка пачка? Само докато пребият някого от бой веднага го изкарват за луд! Ама нашите лекари бакшиши които са с бездьнни джобове, хич неса за сьжаление като се оплакват от тьрмоз.
21
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Достатъчно луд да бие деца и бабички ама недостатъчно луд да скочи на 20 ромляне в махалата.Като ритача на бабички в Бургас,а? Няма ли едно кадърно ченхе да го самоубие?
20
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Къде е държавата в подобни ситуации и защо всички луди се разхождат на воля и съсипват живота на нормалните хора. Нищо в тази държава не работи, като се започне от най-горе та до най-долу. Този трябва да седи в лудница докато е жив, такива хора не се оправят.
19
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кьде са ония самонарекли се патриоти, на яж пий и пьлни джобове ли?