А бяха години! Борчески години! "Бикини" помлян като през 90-те

Бургаски бабаити потрошиха заведение в новия град на Созопол
24 юли 2017 07:00,
101
А бяха години! Борчески години! "Бикини" помлян като през 90-те
Снимка: Facebook

Нощен бар в центъра на новия град в Созопол бе потрошен от бургаски бабаити при наказателна акция като през "златните години" на мутрите през 90-те.

Екшънът се разиграл около 3 ч. в неделя в препълненото нощно заведение "Бикини", когато в него нахлули 13 души начело с Георги Джендов и Димитър Харалампиев-Рочата, известни в кримигерои от Бургас, и безпричинно започнали да бият и трошат наред. После избягали, но половин час по-късно полицията ги заловила на входа на Бургас - били въоръжени с ножове и мачете.

Още по темата

"Влязоха, биха и си излязоха. Не са били провокирани, нито от охраната, нито от клиенти на заведението. Всичко стана много бързо както се е случило миналата година в Слънчев бряг с Митьо Очите и Божо Кравата", разказа пред "24 часа" съдържателят на заведението Христо Бардуков.

Първоначалната версия бе, че скандалът избухнал заради неплатена такса "вход", после се заговори, че групата на Рочата се спречкала с охранителите на входа при опита им да ги проверят за оръжие, но Бардуков отрече това.

Христо Бардуков е ексобщински съветник, а в момента е секретар по въпросите на младежта и спорта в община Созопол.

Поне десетина души са пострадали при меллето, сред които и самият той е с насинено ухо. Охранителите, които първи се намесили, са с по-сериозни наранявания и ще си вадят медицинско, за да съдят биячите.

Бардуков отрече друг път да са имали пререкание с тях.

"Не ги познавам, нито са ни били клиенти", каза той. Според него обаче акцията било добре организирана, тъй като имали съгледвачи отвън, които веднага ги предупредили, че идва полиция, и много бързо се организирали с колите да избягат.

Досега са арестувани 5 души. Засега не е ясно защо са предизвикали меллето в созополския бар, тъй като отказвали да дадат показания пред полицията. Според Бардуков без бързата намеса на полицията барът щял напълно да е потрошен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
3
 
1
 
! Отговори
до Ванката преди 6 години
Ванка мий *** на макдоналдса в Лондун и бели картофки 2ра смяна да има за наема и шопинг а ние тука ше си оцеляваме някак между мачетета бой за парко места и фалирали банки не ни мисли толкоз бе братчед важното е ти да си щастлив ний за теб траем цялара дивотия даже не влизай и не пиши по Бг форумите да не се разстройваш ;)
80
2
 
3
 
! Отговори
Ваньо от чужбина... преди 6 години
Един познат ми каза по Скаип, че се чувствал сякаш времето е спряло и е 1994. Сега разбирам...
79
3
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Какви времена бяха...Охранители,застрахователи,мутри.Идва в сервиза шофьорът на една мутра,да остави колата за боядисване.Обясняваме му че имаме работа до...,в отговор той остави ключовете на масата и си тръгна.Какво стана ли?Оправихме колата,и главната мутра плати/даже/.Та славни времена бяха.
78
3
 
8
 
! Отговори
Салам, суджук, таман преди 6 години
За суджук са ходили, затова са носели мачети - да ги свалят от пръта и ножове - да си нарежат за мезе.
77
15
 
18
 
! Отговори
Ала бала преди 6 години
Собственика е забравил да плати такса спокойствие на бат бойко бе хора. Еее значи толкова ли не се усещате
76
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България наркоразпространението, проституцията, хазарта и автокражбите са държавен бизнес, управляван от подобни герои които са доверени лица на властта. Всичко е под контрол отгоре защото в тези канали се движат сериозни пари, и държавата няма интерес тези потоци да бъдат спрени, защото това е най-лесният начин да се хрантутят чиновници и партии. Ако им пресъхне този бизнес ще дерат още десет кожи от българския данъкоплатец.
75
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АдвокатБилИ а не бИли
74
4
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей такива Рочи и Бамбочи си снасят редовно в касичките на местни дерибеи от полицейски управления, от общинската власт и от феодали. Не очаквайте нищо повече от арест за 24 часа. Ако тези нямаха политическа протекция и имахме нормална полиция, при подобно престъпление застрашаващо цял клуб невинни хора и особено при тази опасност от тероризъм, на място щяха да ги разстрелят като кучета и директно да ги откарат с чували в моргата.
73
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
герб не е партия а добре организарана престъпна групировка, командвана от един мошеник и рекетьор с много ниско ниво на култура и образованост, на когото обаче сме поверили и цялата си държаваименно това е жалкото
72
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно не си е платил отчисленията за местния феодал на ГРОБ.
71
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не забравяме КОЙ избрахте да ни управлява - две доказани мутри от 90-те.
70
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тандемът Боко Борисов Далавери Симеонов е убийствен. Тяхната мъдрост е неизмерима. Да се светят имената им, да се увековечат делата им. Боже, каква благодат!
69
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един политик го ошамариха и той каза, че било опит за убийство. Друг го стреляха с гранатомет и той каза, че е грешка. Интересно този случай накъде отива.
68
2
 
32
 
! Отговори
:) преди 6 години
Причината за боя стана ясна. 4 тона суджук.
67
3
 
35
 
! Отговори
Боколандия потъва преди 6 години
Боко Суджука е на власт. Вие какво очаквате - съдебна реформа и просперитет?Всеки гласувал за ГЕРБ трябва да се настани в психиатрична клиника с диагноза мазохизъм. Това е истината.
66
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с това, че пак сме си избрали Боирисов!!! Това не е вярно, той си фалшифицира изборите, не сме го избирали пак.
65
6
 
6
 
! Отговори
Адвокат преди 6 години
Ето пострадалият сам отрича да са били бити клиенти: "нито ги познвам, нито са ни били клиенти"
64
6
 
34
 
! Отговори
Tojo преди 6 години
Те за тва не ходя на море тука....мутри, силикон....я по-добре дзадзики и узо...и Ангелкова хич да не ми говори, че идвали по висок клас туристи....ПФФФФФФФФФФФ
63
2
 
26
 
! Отговори
Чиновник преди 6 години
"Христо Бардуков е общински съветник, а в момента е секретар по въпросите на младежта и спорта в община Созопол."Ето тук е заровено кучето.
62
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪМ НЕДОВОЛЕН, ЧЕ ЕМБЛЕМАТИЧНИЯ НАРКОПЛАСЬОР И МАСОВ ИЗНАСИЛВАЧ НА МОМИЧЕТА А И НА МОМЧЕТА С ПРЯКОРА МИТЬО ОЧИТЕ ОСТАНА ЖИВ СЛЕД КАТО БЕШЕ ПРОСТРЕЛЯН С 15 КУРШУМА!!!НЯМА СПРАВЕДЛИВОСТ ОТ СТРАНА НА БОГА!!! ЗАЩОТО АКО ИМАШЕ МИТЬО ОЧИТЕ ЩЕШЕ ДА Е УМРЯЛ ВЕЧЕ!