Четирима ранени при верижна катастрофа на "Тракия"

Вероятно става въпрос за отнето предимство
26 юли 2017 15:07,
11
Четирима ранени при верижна катастрофа на "Тракия"
Снимка: архив, Bulphoto

Четирима души са пострадали при верижна катастрофа между три автомобила на изхода на Пловдив към автомагистрала "Тракия", в района на разклона за село Царацово, съобщиха от МВР-Пловдив.

Инцидентът е станал около обяд. Няма информация за тежко пострадали. Участниците в катастрофата са откарани в болница.

По първоначални данни едната от колите е отнела предимство и се е сблъскала с втори автомобил.

От своя страна той е навлязъл в платното за насрещно движение и се е ударил в трето моторно превозно средство.

Движението в района се извършва без затруднения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Тракиякатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
знам как изглеждат западните магистрали, нашите са подобие!... парите за пътища и магистрали се крадат, а строят с остатъка! Един *** няма на тая "магистрала" и после народа бил ***, не пазел... народа не можел да кара кола (веднага да му вдигнат времето, за което да изкара книжка, съотвено и цената), все народа е виновен, а арода само плаща, къде с живота си, къде с данъците си, за да има пътища, ама много крадат и лъжат...
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Опасно е когато се чува мнението на такива като номер 4. Имаме случай с отнето предимство, той ни говори за висока скорост. Прилича на катаджия по акъл и манталитет.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-опасните шофьори по пътищата на България са чужденците. Защо е така, не е трудно да се сети човек. Добре, че българските шофьори в голямото си мнозинство са внимателни и отговорни шофьори, че иначе щеше да е наистина страшно.
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Принципно това дали някой си е купил книжката или не,не е толкова страшно.Всеки може да се научи да шофира, ко може да чете и пише. Този, който е ходил на курс и на изпит и си е взел нормално книжката, шофьор ли е? Страшно става, когато на пътя се появят едни които са неграмотни и не си дават труда да научат и спазват праилата, както са си свикнали по принцип. Дали те имат книжки или нямат и дали книжките им са фалшиви или купени, няма значение. При всички случаи те са еднакво опасни по пътищата
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много бъркате. Нарушения се правят когато КАТ не работи, а в България е така от 28 години. Това, което вие си мислите за причина за нарушенията е следствие, а не причина.
3
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пътищата били лоши, магистрали нямало...Ето случай от магистрала - кой пореден случай от магистрала Тракия е това?!Ами то не ни трябват хубави пътища - нека навсякъде има дупки и кратери по платното, та дано карате с нормална скорост!
2
4
 
5
 
! Отговори
Пазарджик преди 6 години
На българите война не им трябва. Те сами се изтребват. Спрете се бе хора - живота е кратък, само един миг.Изживейте го като хора.
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Купената книжка е най-краткия път към Св. Петър.А най-лошото е, че вземат невинни с изкарани книжки...