Буря, вятър, дъжд: Саниран блок остана по панел

Ураган отнесе изолацията на апартамент в Севлиево
Обновена: 27 юли 2017 21:48 | 27 юли 2017 17:15,
112
Буря, вятър, дъжд: Саниран блок остана по панел
Снимка: Facebook

Бурният вятър, който вилнее в страната, носи клони, поваля саксии и дори отнася цели парчета от изолацията на някои прясно санирани блокове.

За последното свидетелства снимка във Facebook, публикувана от жител на Севлиево.

"Внимавайте на коя фирма се доверявате да извърши външна изолация на апартамента ви. Ситуация от днес в Севлиево, след буря", пише потребител с профил Ivaylo Goranov в коментар на фотото.

Той допълва, че при изпълнението на изолацията има много технически грешки.

"И добре, че има поне един климатик ,иначе цялата изолация пада", допълва той.

В коментари под поста си Ivaylo Goranov допълва, че от снимката си личи, че на изолацията не е слагано лепило под мрежа,нито дюбели.

"Блокът е саниран преди 7-8 месеца ,вероятно по-програма, не знам", уточнява той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
1
 
! Отговори
Отговор на ком.95 преди 6 години
До Анонимен 95Пич изолирал си не където трябва, първо се изолират таваните 4-5 см стига, качествена дограма +вх врата да не духa, чак тогава вертикaлния панел и то ако е външен пода с черан фибран и ламинат. Не забравяй че зависи с какви съседи си-ако са пенсионери или моржове кофти. Аз миналата есен тези неща ги направих у дъщерята и се топлиха с един 12ка даикин, така и не ползваха чисто нов конвектор. Съседите също са изолирани и с малки деца.Сметките бяха 75лв ток Ян и ок 80 за фев 2017
96
9
 
3
 
! Отговори
дръндер преди 6 години
В Бургас вчера се изви страхотна буря с вятър и проливен дъжд и нито един от многото санирани блокове няма проблем ! Стига сте ревали бе, комундери !
95
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВРЕМЕТО: ЕМИЛЧО. ЧОРЛАКОВ ,, Утре предупредителен жълт код за ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ! Ще вали и духа , не минавайте , не влизайте и излизайте близо до санирани от Боко и цвъки панелки !
94
0
 
13
 
! Отговори
Адвокат преди 6 години
Не са дошли още есенни ветрове бури и дъждове чакайте.Лято е, това си пада от самосебеси от слънцето.Чакайте до пролетта от Гърбавите санировки ще остане само прах и доживотната сметка за новите данъци за всички подписали престъпни договори и продали си апартаментите на разни ЧСИ -та колектори и арбитражчета.Да не дава Господ дори един от участниците в дружеството да има дълг към банка на цялата етажна собственост в ООД-то ще им вземат апартаментите на келепирджиите с енергоефективната мисъл.
93
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Санирането - пладнешки обир с нашите пари!!!
92
0
 
19
 
! Отговори
Кайзер Созе преди 6 години
Отговорност трябва да носи и институцията ,която отпуска парите. Как така ще плащат без да се уверят чрез различни проби и постоянно наблюдение ,че всичко се изпълнява качествено. Ако аз искам да правя ремонт ми искат всякакви проекти ,съгласувания назначават строителен контрол, технически надзор и др. и др. . Къде са техните надзорници и как се приема завършения обект ?
91
1
 
13
 
! Отговори
Росен Плевненлиев преди 6 години
Русия е виновна
90
1
 
11
 
! Отговори
Би Би преди 6 години
егаси народа щом аз съм министър ,продадохте се за по един вмирисан суджук
89
1
 
20
 
! Отговори
www преди 6 години
От снимката е очевАдно, че блокът е саниран по програмите от типа "Гарантирано от ГЕРБ". Бойко е искал сива на цвят повърхност, за да можело да се различават "направените от Него" сгради. Както се вижда изолацията е правена на няколко етажа едновременно. Няма кръпки. Санирани са и подпокривните пространства. Частни лица така не санират.
88
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Миналата година сам си санирах апартамента тъй като е на първият етаж. Очакванията ми бяха че ще спестя от парно! Като имате предвид че купих от най скъпият стириопор. Всяко парче стириопор го занитих с по 10 дюбела. Шпакловах ги с мрежа и най качестената шпакловка. Прежалих доста мангизи. Дойде зимата температурите паднаха до минус 16 градуса и разочарованието не закъсня. Вместо да си върна разходите по санирането нагърчих парното до дупка! Извода е че тази технология е мижи да те лажем!
87
5
 
15
 
! Отговори
КАЧЕСТВО преди 6 години
ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ
86
1
 
15
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Да се смее ли да плаче ли човек...
85
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами видно само са я лепили няма нитове как няма да падне!?!Скоро да очакват и останалата част.Браво на майсторите,оставили са си ... ръцете!
84
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А да знаете какви пари им падат само от метала дето е писан за *** ..... Не е истина просто. То не са винкели от остъклени тераси, то не са външни входни врати, то не са тежките външни прозорци на мазетата ..... Тонове извлачват.
83
4
 
15
 
! Отговори
До 87 преди 6 години
Не гласувам изобщо. 20 г. се нагласувах. И сега не гласувам за никого, така съвестта ми е спокойна. Че не аз съм избрал тези п.рестъпници.
82
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е, като работи неквалифициран персонал, съставен от всеки срещнат на пътя! Това строителството не е като да нацепиш дърва.
81
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И моя блок санираха. Ама аз си взех отпуска и нали си разбирам от работата.... Строителната фирма пропищя от мен. Първо покривчиите изпищяха че им следях наклоните, поставянето на хидроизолациите и воронките. Пищяха и останалите. Колко дюбела на квадрат. И с какви бургии дупчат. Пищях за ватата, за обръщането, за первазите ... Искарахаме психар. Имаше един бял на десет шиколада. И белия бг трудно говореше. Факт.
80
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега фирмата да си понесе отговорността,да поправи щетите и да плати обезщетение за стреса на хората!В Германия само с едни снимки и оглед на място от експерт,без съд,веднага може да се задължат майсторите да плащат обезщетение за щетите.Кога ще ги стигнем германците?
79
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
78 да каже за кого гласува.Дай малко акъл на нас непросветените.
78
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Панелката е останала по без ***,хаха!И "стриптийз-панел" доживяхме да видим.