19-годишен младеж блъсна 3-годишно дете в Кърджали

Водачът не е употребил алкохол, съобщиха от полицията
1 авг 2017 10:37,
11
19-годишен младеж блъсна 3-годишно дете в Кърджали
Снимка: архив, Булфото

3-годишно момиченце е било блъснато от "Опел", управляван от 19-годишен младеж в Кърджали, съобщиха от МВР.

Произшествието е станало вчера около 16:30 часа на ул. "Богдан" в града.

Водачът не се съобразил с играещите деца и ударил момиченцето, което изскочило внезапно на пътното платно.

Детето било прегледано в Центъра за спешна помощ и освободено.

Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Съставен е акт по Закона за движение по пътищата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Май повечето от вас не знаят как се шофира, когато има деца наоколо. Караш много-много бавно и евентуално даже спираш и изчакваш. Няма детето изкочи внезапно пред колата - това може да го каже, само някой, който не може и не трябва да шофира.
9
2
 
1
 
! Отговори
До 7 Момо преди 6 години
На тази улица с гугъл стреет вю се вижда само една кола паркирана на тротоара, а улицата е около 250-300 метра дълга. Я ми обясни как детете ще изскочи между колите. Писна ми от тези дето си говорят по прицип, сякаш всички улици са с много натоварено движение и паркирани коли от двете страни. На такава улица всеки нормален човек ще си пусне детето да играе на улицата, ако ще и на 2 години да е. Имам вила и там децата си играят на улицата, но никой не е тръгнал да ги гази в последните 100 години
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди месец някъде: дете тича по тротоара без намерение да спира, майката не може да го настигне, детето стига до тротоара, губи равновесие явно правейки крачка от тротоара и пада в средата на улицата на метър пред колата - малка квартална улица, точно преди завой. Сетете се колко бързо може да се кара след като точно си завил перпендикулярно. Единствената причина да не стане най-страшното е, че не минах от там 2 секунди по-рано. Има ситуации, в които си напълно безпомощен.
7
1
 
5
 
! Отговори
Момо преди 6 години
На детето нищо му няма. Това става ясно от статията.По-долу специалистите искам да ги попитам какво им гарантира бавното каране, ако им изскочи измежду спрелите коли на метър пред тях едно дете. Дори няма да успеят да мигнат преди да го блъснат, а ако ще и с 20км/ч да се движи автомобила.Така, че щом на хлапето нищо му няма, значи шофьора е карал нормално и е внимавал. Точка!
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е нужно детето на 3 години да разбира. Да разбира трябва шофьорът, който се приближава до деца - просто е, но явно не е за всеки.
5
4
 
1
 
! Отговори
До 4 преди 6 години
А ти какво не разбираш?! Децата се пускат да си играят заедно на улицата, вкл. и по-малки от това дете на 3 години. Нищо страшно няма в това, докато не се появи накой като този "шофьор", но при такива с майката до детето или не, все е лошо. Такава игра на улицата е масово в цяля България, но ти май си расъл в сакция и нищо не си видял досега.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ОбективенГоворим за дете на 3... да беше на 10, ок. Ама на 3 какво разбира?
3
2
 
13
 
! Отговори
Обективен преди 6 години
При деца на улицата караш много много бавно - може и като бавно движещ се пешеходец и спираш ако трябва и изчакваш. Младежът явно няма опит, а и бърза, мисли си, че като бърза ще стигне по-бързо, е стигнал е по-бързо, но не там, за където е тръгнал.
2
10
 
7
 
! Отговори
Обективен преди 6 години
Улица без движение някъде накрая на града, където децата играят на улицата без надзор. Това е навсякъде в България и трябва да си много изчанчен, за да искаш децата да растат под похлупак с майка орлица, неотлъчно до детенцето на мама, и така, докато стане момченцето на мама на поне 40 години.
1
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОК. Тийнейджърът има вина, че не е карал бавно и внимателно, ама къде е била УФСЪТЪ майка, че е оставила 3-годишно да тича без надзор по улиците?! Или е била "заета" да си рови в телефона докато си пуши поредната цигара?