Жестокост: 10-годишен уби пред връстници малко кученце

Случката е от Троян, детето не носи наказателна отговорност
11 авг 2017 17:39, Петя Славова
92
Жестокост: 10-годишен уби  пред връстници малко кученце
Снимка: архив, Булфото

10-годишно дете е убило по жесток начин куче в Троян, съобщават от полицията в града. Началникът на Районното управление гл. инспектор Радостина Петкова се е самосезирала след публикация в медиите, пише БТА.

Инцидентът е станал на 9 август около 17.00 часа. Детето е намерило малко кученце между блоковете в ж. к. "Лъгът" в Троян, след това му е счупило краката и после го е убило.

Това е станало пред погледите на други деца, които са споделили за случката с родителите си. Кучето е намерено, направен е оглед на мястото и продължава разпитът на свидетелите, добави Петкова.

От полицията са уведомили социалните служби и Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Троян.

Говорителят на Окръжната прокуратура в Ловеч Кирил Петров съобщи, че е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Тъй като детето е малолетно, то не подлежи на наказателна отговорност.


92
Още по темата: детекучеубийствоТроян
Още от Страната
Местното ни самоуправление не може да се нарече самоуправление
Напиши коментар Коментари
63
9
 
0
 
! Отговори
СатаНАТО преди 1 седмица
Добре е, като за тренировка.
Като порасне дано да мине на русофили - те не са по-различни от кучетата.
Да им чупи лапите и да ги трепа бавно...
62
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 1 седмица
До 123

Оттогава повече не съм тормозила животни .
61
0
 
1
 
! Отговори
123 преди 1 седмица
Като малка и аз съм правила неща ,с които не се гордея - гонех кокошките на баба скубех им перата дърпах котака за опашката мокрех го с вода ,но никога не съм си помисляла да убивам животно . Веднъж без да искам носех котака неправилно през корема и навярно съм му притиснала стомаха и му прилоша . Уплаших се много да не съм му навредила . Баба знаейки предишните ми подвизи реши ,че и е този път е било умишлено и дори не ме изслуша задърпа ме косата и ме удари няколко пъти . Бях на 10 .
60
1
 
12
 
! Отговори
Тъпак преди 1 седмица
Малколайнонедоизсрано. Родителите да плащат за гяволъците на децата си. На българина трябва да му се бръкне в джоба за да върви работата
59
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Като гледам коментарите ,затворите ще се препълнят, ако имаше свястна съдебна система
58
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
вземете всички *** и улични бълхясали котки и си ги гледайте и им купувайте уискас.едни изкукуригали бабички гледам купуват и хеанят улучните котки който ср множат и сеят зарази само май има и закон и глоба за това и слефвия път като *** ухапе жена ви или детето да не квичите ей нахрането го
57
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Има един филм с Маколи Кълкин - Добрият син.
Гледайте го - как едно наглед невинно и мило момченце в същността си се е превърнало в хладнокръвен злодей и родителите му даже не допускат че синът им е в състояние да убива (от ревност), докато не се изправят лице в лице с жестоката истина. Когато направи опит да убие собствената си майка. Така че никой не знае какво се случва в душата на едно дете и общуването с него е много важно.
56
8
 
1
 
! Отговори
Цу преди 1 седмица
Що не си ги вземете помислите и корабите вкъщи да си ги гледате като сте такива природозащитници ама така навън по лесно
55
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Като малък, бях на около 10г заедно с едно комшийско момче по-голямо от мен с 2 г убихме едно черно коте, което беше еднооко Много пъти съм мислил за тази идиотщина в която бях въвлечен от него! тогава бяхме приятели, отдавна не сме!
От десетина години спасявам котета които са в тежко състояние, повече от 10 котака съм спасил+3 кученца, храня и няколко котки от улицата! надявам се да съм си изкупил греха към едноокото коте
54
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Детето няма майка, починала е преди 2 години.
53
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
трът ки ме побиват от безумните погледи на някои ,гледат ме като бифтек,
човек за човека е бифтек,и не звучи никак,та камоли гордо
52
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Крайно време е родителите да започнат да носят РЕАЛНА отговорност за постъпките на децата си. Те се преките виновници за постъпките на отрочетата им. Защото не обръщат внимание на детето си, не го възпитават, не му показват ежедневно кое е добро и кое е лошо, не му напомнят момента в който е необходимо да промени поведението си. Затова трябва да бъдат наказани, направен анализ и ако е необходимо - прекъсване връзката на детето с тази среда.
51
0
 
13
 
! Отговори
Очаквано преди 1 седмица
Даааа,време беше това да се с случи. Очаквайте и човешки труп. Да живее демокрацията братя БЪЛГАРИ.
50
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Росителите носят отговорност. Те да търкат наровете
49
7
 
4
 
! Отговори
Българин преди 1 седмица
За съжаление "да съдим" се е превърнало в ежедневие, защото така е удобно и лесно. За съжаление не осъзнаваме жестокостта и разрушителната сила на този човешки грях...
48
8
 
8
 
! Отговори
Българин преди 1 седмица
Жестокостта и ненормалността на случката са безспорни. Много по-смущаваща обаче е масовата реакция на хората, които призовават за възмездие и жестокост към детето. Плашещо е.

Мили хора, мислите ли, че някои бебета се раждат кръвожадни и жестоки? Ако не се раждат такива, за какво точно носят вина: че са случили на родители алкохолици? Че са изоставени и не познават топлината на дом и обич? Че са изнасилвани/бити/унижавани/мъчени от близки или учители?
47
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ако през социализма някой занимаваше органите с такива глупости, щяха да го вкарат в лудницата или в затвора за обида на органите.
46
7
 
10
 
! Отговори
Със сигурност преди 1 седмица
Родителите са с евроатлантическо възпитание и ценностна система. Свободия,бе....
45
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Той е ловувал с голи ръце. Ловът не е забранен.
44
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бълхите му убило ли е?