Жестокост: 10-годишен уби пред връстници малко кученце

Случката е от Троян, детето не носи наказателна отговорност
11 авг 2017 17:39, Петя Славова
92
Жестокост: 10-годишен уби  пред връстници малко кученце
Снимка: архив, Булфото

10-годишно дете е убило по жесток начин куче в Троян, съобщават от полицията в града. Началникът на Районното управление гл. инспектор Радостина Петкова се е самосезирала след публикация в медиите, пише БТА.

Инцидентът е станал на 9 август около 17.00 часа. Детето е намерило малко кученце между блоковете в ж. к. "Лъгът" в Троян, след това му е счупило краката и после го е убило.

Това е станало пред погледите на други деца, които са споделили за случката с родителите си. Кучето е намерено, направен е оглед на мястото и продължава разпитът на свидетелите, добави Петкова.

От полицията са уведомили социалните служби и Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Троян.

Говорителят на Окръжната прокуратура в Ловеч Кирил Петров съобщи, че е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Тъй като детето е малолетно, то не подлежи на наказателна отговорност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: детекучеубийствоТроян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
7
 
8
 
! Отговори
Az преди 6 години
Римляните Ще ви превземат. Не искахте Русия, сега духайте супичката
39
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малкия *** трябва да бъде жестоко наказан. А тези които го оправдават са същите *** и изверги и ще си платят рано или късно!
38
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Патладжаннас може и да ни няма,ама деца и внуци остават. в страх и жестокост ли трябва да се живее?
37
1
 
30
 
! Отговори
Доктор преди 6 години
Това си е чист садизъм и.....не е далече времето (ако това дете успее да порасне) когато ще прави същото и с живи хора!
36
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съдейки по оправдателните коментари и във форума има доста социопати....
35
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
от сега какви ги върши след 3. 4 години и на някой връстник ще посегне ако не и на някой старец.сега родителите да си кажат збогом с него и да го чакат по телевизията след 10години като един от зверските убийци в българия. Срамота направо
34
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има две въжможности:1. Детето да е с психични отклонения,2. Самото то да жертва на тормоз от родители, роднини или съученици. При всички случаи би трябвало институциите да вземат някакви мерки, но те едва ли ще го направят.
33
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едва ли е било само.Обикновено са група деца,всичките взимат участие,но накрая,го отнася този на когото родителите са най-никакви.Щом има подробности какво е чупил най напред и т.н,много са гледали и участвали и после са го натопили
32
1
 
18
 
! Отговори
До 34 преди 6 години
Ами да, крайно време е да започнат да се прилагат по-драстични и безкомпромисни мерки към престъпници от всякакво естество. Заради тази безумна толерантност и хуманно отношение сме на това дередже. Не казвам келемето да се убива, а да разбере какво е причинило на кученцето. Току-виж се поправило и станало стойностен човек. Ако не - поне няма да посмее да извърши такова зверство втори път.
31
39
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво момче, станал си мъж! Не им обръщай внимание на меките китки по- долу, те толкова си могат.
30
0
 
6
 
! Отговори
Абадона преди 6 години
Може да е реинкарнирания Чикатило.С богатия си опит от миналото прераждане току виж счупил собствения си рекорд затривайки рафинирано безброй хора и животни.Много внимателно да се следи развитието на това дете-садист,а родителите му да понесат пълна наказателна отговорност за пъкленото дело!
29
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ромче ли било "детенцето"!?
28
11
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Краченцата и ръчичките на това малко детенце дано вземе някой да ги смели на кайма. В противен случай - днес куче, след години човек ще убие.
27
3
 
46
 
! Отговори
Владо преди 6 години
Преди години видях с очите си как едно подобно ла*но блъскаше малко котенце в тротоара пред погледа на пропадналия си баща и приятелите му пияндета(бащата го познавам от юношеските ми години, беше лежал за изнасилване и опит за убийство). Аз съм 1.95 висок и по това време(не съм сигурен 2010та или 2011та година беше този малък "инцидент") все още тренирах самбо и от време на време мма. Такъв low kick вкарах на малкия ла*нар че се завъртя като пумпал и почна да реве с пълно гърло.
26
3
 
41
 
! Отговори
Македонски преди 6 години
Днес кученца- утре хора!Така се изграждат садистите.
25
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аре ве, кой не е мятал с прашката по гълъби и врабци. Даже кокошка съм събарял. Но все пак това хлапе идва малко садист. Първо е трошил краката, после го е довършил... Незнам. Аз съм клал и животни, но гледах да не ги мъча. Нещо ме смущава в тоя хлапак. Не е нормален...
24
20
 
2
 
! Отговори
Патладжан преди 6 години
До ужасКакво си се загрижил за бъдещето, вас ви няма в него
23
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да трепеш вълче може,а куче не може.Не виждам логика.Ако си възрастен можеш,ако си дете неможеш.Също няма логика.
22
2
 
33
 
! Отговори
лошо преди 6 години
Учудващо е че има индивиди който смятат тази жестокост за незначителна и дребна,това е страшното повредени мозъци неграмотни и прости да дават мнения.
21
3
 
29
 
! Отговори
zz преди 6 години
сакатлъци стават навсякъде. Жалко за малкото беззащитно животинче. Още не е съвсем изпусната работата с това 10 годишно лайненце, ама шамари трябват. А до тогава една хубава глоба 3 до 5 бона на родителите