Жестокост: 10-годишен уби пред връстници малко кученце

Случката е от Троян, детето не носи наказателна отговорност
11 авг 2017 17:39, Петя Славова
92
Жестокост: 10-годишен уби  пред връстници малко кученце
Снимка: архив, Булфото

10-годишно дете е убило по жесток начин куче в Троян, съобщават от полицията в града. Началникът на Районното управление гл. инспектор Радостина Петкова се е самосезирала след публикация в медиите, пише БТА.

Инцидентът е станал на 9 август около 17.00 часа. Детето е намерило малко кученце между блоковете в ж. к. "Лъгът" в Троян, след това му е счупило краката и после го е убило.

Това е станало пред погледите на други деца, които са споделили за случката с родителите си. Кучето е намерено, направен е оглед на мястото и продължава разпитът на свидетелите, добави Петкова.

От полицията са уведомили социалните служби и Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Троян.

Говорителят на Окръжната прокуратура в Ловеч Кирил Петров съобщи, че е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Тъй като детето е малолетно, то не подлежи на наказателна отговорност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още по темата: детекучеубийствоТроян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
22
 
! Отговори
ужас преди 6 години
До ПатладжанТова показва деградацията и моралния упадък дори и на децата който се считат "за бъдещето" на тази територия,расте поколение на масови убийци представете си като порасне това и.зродче какви ще ги върши.....
19
34
 
3
 
! Отговори
Патладжан преди 6 години
Много шум за нищо
18
6
 
8
 
! Отговори
А? преди 6 години
А възрастни дето ходят на лов, и трепят жовотни?
17
18
 
9
 
! Отговори
Безпартиен преди 6 години
*** освен, че разбира от футбол и политика.....вече разбира и от детска психология. Жестокостта при децата си е често срещано явление, може да идват и от добри семейства даже. Който говори за ТВУ-та въобще не знае какво бяха ТВУ-тата. Това си бяха концлагери с по-буйни деца, които в повечето случаи бяха сираци с много тежка съдба и възпитателите се държаха с тях като *** , но точно ТВУ-тата увредиха най-много голяма част от тези случайно попаднали там деца станали престъпнци след ТВУ-та!
16
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се оняснявай, а заточвай бръснача и почвай да сапунисваш!
15
25
 
5
 
! Отговори
ддт преди 6 години
Децата са наистина жестоки,защото са любопитни какво е да убиеш.От 5 до 8 клас съм убивал животни ,за да видя какво ще стане.Сега и змия не трепя,защото не трябва,виж плъх винаги.От детската ни компания никой не стана убиец или психо.По скоро деца без детство,превъртат и стават убийци...
14
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
такава *** я създават родителите глоба от 5000лв на обществено полезен труд за ***
13
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Антихристиянино, да поздравиш майка си, леля си, сестрите си, женка ти и щерка ти. И да ги обръснеш доле преди да ги поздравим!
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
breiii ne podlejalo na nakazatelna orgovornost :D ?! che te afrikanchetata na tazi vazrast strelqt s kalashnici iz gorite na centralna afrika :) , az bih preporachal zaradi tova delo pone edna vakancia da chisti kucheshki aki kum obshtinskiq priut , da mu doide akala v glavata na malkiq egoist
11
2
 
31
 
! Отговори
.... преди 6 години
И ако убие по същия начин свой връстник или по-малко дете... пак ли не носи наказателна отговорност ?!?!?!
10
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Детето може и да не носи наказателна отговорност, но родителите които са го отгледали малък психопат определено носят. И е редно агенцията за закрила на децата да ги привикат и най-малкото да ги пратят на психолог и да ги наблюдават 1-2 години. Най-малкото. Вярно е, че децата понякога са жестоки, но това не значи, че това трябва да бъде оставено безнаказно. Защото утре ще счупки краката и ще убие някоя бабичка. На същия принцип.
9
48
 
6
 
! Отговори
Охобохо преди 6 години
Че мен, какво ме интерсува това?! Всеки мой познат, като дете е трепал по някое животно, но никой не стана убиец. Едно пишлигарче си е направило кефа, а немного умните софиянци вдигат шум до Бога.
8
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
tova s sigurnost e hristiqnin , nali hristiqnite izvaqha sobstveniq si obraz i go otajdestviha i zapochnaha da mu se klanqt , spored hristiqnite vsichko e podchineno na sobstveniq im obraz , nai veche prirodata , hristiqnina e egoist , nqma religia po sveta vzela poveche jertvi ot hristiqnstvoto i unishtojila poveche priroda i jivotinski vidove ,
7
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Днешната младеж се *** направо. :( Какво му е било виновно кученцето. :(
6
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Децата могат да са много жестоки, защото наистина често не осъзнават деянията си. Тъжното е, че едно дете вече на 10 години не знае, че живота е нещо ценно, в прословутите първи 7 години няма изграден елементарен морален компас, не носи любов в себе си и ако никой не се постарае да промени това, ще порасне като поредния изгнил плод на и бездруго оскотялото ни общество.
5
23
 
11
 
! Отговори
онбашията преди 6 години
единствения начин да спре насилието над животни е любителите на животни да спрат да ги развъждат
4
6
 
36
 
! Отговори
Довечера преди 6 години
Едно време имаше ТВУ-та за такива ***. Като порасне този *** ще убива хора, ей така.....за кеф!
3
29
 
5
 
! Отговори
Ловджия преди 6 години
Деца, какво да ги правиш
2
49
 
9
 
! Отговори
Безпартиен преди 6 години
Айде стига глупости щяло да стане убиец......Едно време трепахме лястовички, врабчета, бездомни котки.....да не сме станали убийци....просто понякога децата проявяват жестокост без да може да се обясни.....стига правете от мухата слон
1
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тъй като детето е малолетно, то не подлежи на наказателна отговорност..............и за това,до като стане пълнолетно ще почне и връстници да убива,и бабички.......ееееехзащо закриха ТВУ-тата ?.