След забележка: Нападнаха лекар от Спешното в Добрич

Дежурният помолил двама мъже да спазват реда, но...
14 авг 2017 15:30,
26
След забележка: Нападнаха лекар от Спешното в Добрич
Снимка: visualhunt.com

Лекар от Центъра за спешна помощ в Добрич е ударен при скандал, предизвикан от двама мъже, съобщават от МВР.

След подадения сигнал за физическа саморазправа полицията е задържала двама мъже от близкото село Стожер. Те са на възраст 24 и 40 години.

При започналия скандал дежурният лекар помолил двамата да спазват реда в сградата и да не вдигат шум, след което по-младият мъж му нанесъл удар в областта на гърдите.

По случая е образувано бързо полицейско производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
6
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
От толкова Р омски вести им изтървах края, петата новина е задържаните родители на изоставеното бебе в Западен парк. Апелирам: създайте рубрика " Р омски вести "!
17
0
 
5
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Това е днешната пета новина за рубриката "Р омски вести". Другите четири са за: пребития, върнал се от Англия българин в Дунавци, за задържания във Варна брутален изнасилвач Колю Джуджето, за пребития лекар в Добрич след забележка и за задържаните в Перник родители на намереното мъртво бебе.Апелирам за пореден път :направете рубрика " Р омски вести "!
16
0
 
5
 
! Отговори
агентджои преди 6 години
лекарите масово не си вършат работата и на всичко отгоре гледат да доят и се отнасят лошо с хората егати пекарите
15
0
 
1
 
! Отговори
yичоМс преди 6 години
Май сте се окаже че милисията подобре сси вършеше работата
14
4
 
11
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Има медицински лица, които се държат супер нагло и провокативно. Преди месец моя близка се наложи по спешност да постъпи в болница. Така ми опънаха нервите, че не се учудвам, че на места ги бият. Провокативно се държали и с близката ми по време на лечението, занимавали се с неща, които изобщо не ги касаят, като например размера на пенсията и. Говорят остро и пренебрежително, демонстрират превъзходство.
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хубаво е хората учили по 15 години (или по 10 ) да карат хубави пари , но очаквам от подобни хора да се държат професионално , да спазват някакъв етикет и работно време и поне малко да искат да свършат нещо .
12
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
13 - казах просто че неща които всъщност отнемат 10 минути в действителност се точат часове , дни и седмици . Тъй като ти не си бил там , няма как да знаеш какво се е случило в действителност , а според моя опит боят далеч не е бил заради забележка за вдигане на шум . Пожелавам ти когато ти се случи на теб да стигнеш до такава институция да се държиш тихо и културно за да те оставят кротко да си умреш пред спешното ,до което си отишъл с такси , без да те пишат по новините.
11
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 8 - Браво на теб. А сега, ползвайки огромния си ментален капацитет, моля те, прочети статията отново и ми кажи, къде бе споменато, че някой иска подкупи, че бави процедури или не си спазва задълженията.Говорим за това, че ако помолиш някой, да не вряла като ненормален в болницата или да не си качва калните обувки на седалката в градския, този ще те набие, защото е дребнаво повече, което не може да понесе факта, че трябва да имам порядки ида си ги спазва.
10
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До пенсионер -----------------------Учили-ще взимат. Ти като нямаш пари къде си тръгнал да се лекуваш. Ходи при джипито си!
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 8Що.само мутрите с 8-ми клас ли да карат лимузини.А не тези,учили по 15 г!!!
8
2
 
6
 
! Отговори
пенсионер преди 6 години
До ЕвроатлантикКАТО ВЗИМАТ ПО 2000лв+400лв.ДДС ЗА ОПЕРАЦИЯ БЕЗ ИЗДАДЕН ДОКУМЕНТ...Как ще изплатя с една пенсия кредита си? Къщата ще ми изгори от лихвите....
7
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не съм умствено изостанал , IQ-то ми е 135 , от две седмици се боря със здравната система заради майка ми - лични лекари , бърза помощ , какви ли не специалисти и постоянно ходене до касата за да ги подкарвам да си вършат работата . Всяка една секунда ми се иска да хвана някоя тръба и да ги почна , но засега някак си се сдържам . В цялата система няма капка професионализъм и лекари с коли за по 100 000 лв се оплакват от недофинансиране , а после питат защо ги бият .
6
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1 - Дивашка.Хора, половината ни население е умствено изостанали. Не четат, не учат, не работят, само пият и безчинстват. Като чуя, как и за какво си говорят повечето млади, ми става лошо. Поне фабрики да имахме, че да работят там, защото като им се изцеди силичката, не могат да си покажат простащината, ама и това няма.
5
0
 
28
 
! Отговори
Евроатлантик преди 6 години
Доктора да бъде обвинен,че не спазва евроатлантическите ценности.
4
0
 
30
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Защо за тоя случай има бързо полицейско производство,а за побоя над дядото от с. Росица няма.Кой ще защити възрастния човек?Съдии-къде сте?
3
1
 
30
 
! Отговори
ядосан преди 6 години
Безнаказаност и простотия!
2
3
 
20
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
пост-комунистическа от мутро-бароковата ера.
1
9
 
24
 
! Отговори
Темида преди 6 години
Баси простите лекари.................аз ако бях лекар, никаква клетва не би ме накарала да лекувам някой който ме бие Ама Народа е *** и лекарите и те ...бая...