Расизъм в Слънчев бряг: Шамари за Зипо, Слаш и тъмнокожи рапъри

Полицията задържала музикантите, а освободила нападателите
17 авг 2017 08:52, Петя Славова
69

Нов случай на агресия в Слънчев бряг. Българските рапъри Зипо и Слаш и техните афроамерикански приятели са били нападнати и бити в курорта.

Певците смятат, че агресията е на расистка основа. Двамата артисти са подали сигнал до прокуратурата.

Стоян Стоянов разказва, че са били нападнати в гръб от четирима мъже със здраво телосложение.

По думите му единствената причина за необяснимата агресия е била тъмният цвят на кожата на неговите гости.

Според рапърите полицията е дошла с час закъснение, въпреки подадения сигнал, съобщава Bulgaria ON AIR.

Нападателите обяснили, че не са участвали в бой и са били освободени. Двамата рапъри обаче са задържани и близо час писали обяснения в полицията.

За щастие Зипо и Суаш нямат сериозни наранявания. Разминали са се само с няколко счупени телефона и часовник.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Расизма става повсеместен. Хората с по-тъмен цвят могат да благодарят на либералните ***. Тази държава преди 70 години се вдигна и спаси 50 000 евреи. И то се вдигнаха обикновенните хора. след 30 години учене на либерализъм и разбирателство между хората ефекта е точно обратен.
44
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Местя.
43
3
 
10
 
! Отговори
123 преди 6 години
К'ъв расизъм бе, то на клипчето почти няма бели бе... **ти и смешниците.
42
21
 
4
 
! Отговори
От Слънчака преди 6 години
Стига сте дъвчели Слънчака.То не бяха проверки ,акции незнам си кво.Оставете ни на мира!!!Ще го опрапастите тоя курорт най накрая.От Какао вчера си събраха оборудването и си вдигнаха гълабите.Знаете ли колко туристи посещават Слънчака заради Техно Фестивала .Десетки Хиляди!!!Тези хора повече няма да дойдат тук.Тази година в хазната ще влезнат милиони по малко данъци от Сл.Бряг заради скапаното отношение на Властимащите към Курорта!!!
41
3
 
27
 
! Отговори
Расизъм?! преди 6 години
Десетилетия наред ние търпяхме расизъм на гърба си.Белите етноси в скъпата ни родина са ежедневно дискриминирани в полза на един друг етнос, който ни учи, ни работи, ни закони спазва и вилнее на воля, защото някакви мекокитковски закони му дават тази възможност.Откога ви казвам? Това създава трайни негативни нагласи и рано или късно ще стигнем до фашизъм и ку-клукс-клановщина, които нямат традиции в нашето общество. Но ще се появят, защото обществото е жив организъм и търси начини да се защити
40
0
 
5
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
До гадЩо бе, бунак!??Бягай в САЩ да се бориш с бели националисти(каквото и да значи това)!
39
5
 
8
 
! Отговори
boby преди 6 години
Ми ходете на нашето черноморие бре, там освен да изядете боя и да се продрискате май друго няма какво да постигнете. За почивка да не говорим...
38
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки знае как се държат ч.е.рните по дискотеките в Западна Европа - нагло и предизвикателно, сякаш всеки момент могат да се нахвърлят на останалите, носят се все едно всички са им длъжни. И в Слънчев бряг има немалко от тях, дори и да не са предизвикали (в което изключително много се съмнявам), това е била една добра превантивна мярка. Няма по-големи расисти от ч.е.рните.
37
28
 
24
 
! Отговори
гад преди 6 години
Крайно време е да падне метеорит и тази селска държава да изчезне
36
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен27 Какви мутри ? Държавата ,демокрацията го превълна във вертеп . А мутрите са пионки на демократичната ни държава .Пионки . Като ЧервеноГербера от Банкя и комунистическото котило ГРАБ.
35
6
 
28
 
! Отговори
Валентин преди 6 години
"По думите му единствената причина за необяснимата агресия е била тъмният цвят на кожата на неговите гости."Щом "единствената причина" е цветът на гостите му, значи самият той е расист. Т.е не може напдателите просто да са *** парчета, не може рапърите да са скапани келешчета...може само цветът на кожата на гостите да е проблем. Някой май пак пиар си търси барем им научим поне имената.
34
2
 
39
 
! Отговори
Ал Тиквоне преди 6 години
То по принцип всичките съвременни рапери (след 2000 ) са пълна пародия и заслужават ежедневно шамарене, заради тъпотиите и палячовщините, дето бълват ежедневно от ефира. А па тия са известни само на родителите си и дечурлигата от блока. Поне да бяха направили един хубав екшън, да думнат някой като 50 Цент и Тупак, можеше и да станат известни
33
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БауЯвно не живееш в София -разходи се по Овча купел,Дружба 2 ,Гара Север, ул. Симеон и много други места и тогава давай мнение -колко са "черните перли" в България.
32
0
 
17
 
! Отговори
До макакито преди 6 години
Ти недей приказва. Вие нямате море, а езерото си е Българско.
31
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МакедонецМаке, осигури преводач - нищо не се разбира :)))))))))))))))))))))))))
30
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
A вчера протестираха, че били млади образовани хора, които искали само да работят. Смешна и жалка история е Слънчев Бряг - превърнаха го в к е н е ф
29
26
 
38
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Ако боя е на расистка основа мога да кажа само едно на биячите - "вие сте пълни нeщасници!". Сигурно има 20 афроамериканци в България. Какъв проблем са ви ? Не сме Америка с милиони. Защо не биете ... като сте такива расисти? Защото може вие да ядете бой като си докарат родата. Самотни афрота е много смело... Страхливи смешници ..
28
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КуКлусМда. Нищо нередно. Тоя дето "провокирал" един го държи отзад, а друг го бие.Яка провокация....Интересно, вие скинарите сами смеете ли да отидете някъде или се влачите само на тумби от по 5-6 гов.еда?
27
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
слънчев бряг е к3неф!
26
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все още ли мислите че Слънчев бряг е курорт ? Отдавна мутрите превърнаха слънчака в един бардак, свърталище на наркомани, ***, дилъри и нискобюджетни чужденци.