Слънчев бряг – тих курорт?! Как да го обясним на туристите?

Поредна проверка в "Оксижен", отново е конфискувана техниката
19 авг 2017 14:45,
117

Полиция, данъчни и представители на Община Несебър влязоха в бар "Оксижен" след полунощ и спряха музиката. За втори път в рамките на седмица бе конфискувана озвучителната техника. Този път не се стигна до арести, предава Bulgaria ON AIR.
Още по темата

"Как да бъде обяснено на туристите, които не са от България, че Валери Симеонов изведнъж си е променил решението? В един момент в края на юли се оказва, че държавата смята да прави Слънчев бряг тих курорт, обаче туристите това не го знаят", заяви собственик на клуб.

Според посетителите проверките не са случайни, а хората са отишли да се забавляват.

Купонът обаче в "Бедрум" и "Какао Бийч" продължи и след 12 вечерта.

Вицепремиерът Валери Симеонов не присъства на проверките.

Днес се очаква нов протест в курорта на собствениците на заведения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
0
 
1
 
! Отговори
MEN преди 6 години
NJAMA KAKVO DA SE OBJASNJAVA ZA TIH KURORT NA TURISTITE.TE MNOGO DOBRE SI DAVAT SMETKA,4E SAMO V BALGARIJA MOGAT DA BADAT SVINE I ZATOVA GO PRAVJAT ZASJTOTO IM SE DAVA VAZMOZNOST.AKO TAKA PRAVJAT V ANGLIJA NAPRIMER,SHTE BADAT V PANDELATA. STIGA S TIJA SMESHNI OBJASNENIJA-KAKVO DA KAZELI NA TURISTITE HA-HA -HA,IZMISLETE NESJTO PO UMNO ZA KAZVANE.ZIRKADZII.
99
1
 
4
 
! Отговори
Eurir преди 6 години
Vse nekoi triabva da brakne s lopatata i da pochne da chisti obora ot torta na kravite, za da jiveiat na rahat i da davat mliako...ako ne e Valeri, ste e Mustafa, Maya, Fatme, Simeon, Osman, Kurnelia, Sabrie.....koito chisti obora vi da mu imate uvajenieto...zer kravite da se daviat v la.ynata li?
98
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Замисъла на този курорт е, не да се почива там, а да се купонясва до пренасищане, докато те вдигнат от улицата------Да, ама чий замисъл?Интересно защо путинските *** толкова вият срещу Валери?Пречи им да превръщат европейците в пияни с вини ли?
97
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
младежите искат да се забавляват през летните нощи...къде са ви били държавниците, които като са давали на тези барове разрешително да ги проверят дали имат изолация за шум, а и дали са в близост до хотели или квартири...--------Това си е твой проблем.Дали са ти разрешение за дискотека, а не са отменили забраната да се вдига шум.Кой те знае, може да си искал да правиш дискотека за глухи....Това отдавна трябваше да стане, Слънчака е място за развращаване на младежите.
96
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Валери Симеонов е представител на Изпълнителната власт и като такъв им спира музиката, а не като политик от високо ниво.
95
9
 
8
 
! Отговори
(-_-) преди 6 години
В коя държава политик на високо ниво ще ходи по разни дискотеки да въдворява ред? Това се постановки от селски вечеринки, май някой си разчиства конкуренцията, че като го изхвърли народа, ще трябва пак към частния бизнес да се ориентира...
94
7
 
17
 
! Отговори
до 85 преди 6 години
а ти си въобразяваш, че тая дупка Слънчев бряг е по-добро място за купон от Майорка и Малта, та за това са го предпочели ??? :)))))не, просто тия мизерници, които идват у нас не могат да си позволят да отидат там, а и още нещо..там има купон,но има и правила
93
8
 
13
 
! Отговори
да преди 6 години
ама тоя ***, който се изсипва у нас от Запад да пие, повръща и да се дрогира повече нямало да дойде у нас...чудесно
92
8
 
2
 
! Отговори
до 95 преди 6 години
пробваш се да сменяш темата, но не става :)))
91
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези акции са шоу за простолюдието.Не съм чул досега някоя мутра да е арестувана.Тормозят дребни риби за глупости.Винкела да не се пъчи пред 16 годишните ирландки,Ами да излови наркодилърите от софийския затвор -90% от пандизчиите са на херо, печалбите са в 6 цифри - обществена тайна..Но разбира се да вземеш на диджей Станчо лаптопа е по важно.Смешници
90
6
 
9
 
! Отговори
. преди 6 години
а какво мислели в'мирисаните британци за Симеонов - да го духатна кой му пука
89
9
 
12
 
! Отговори
да преди 6 години
проверките пречат на пласирането на дрога в заведенията..за това реват толковаама няма им минат .. номера
88
4
 
1
 
! Отговори
Atarli преди 6 години
Turistite da zaobikaliat rbg, zer christianski teror sha im razbie sluha...
87
8
 
18
 
! Отговори
бургаска батка преди 6 години
Е то и дъщеря ми на 6 разбра, че е нагласена работата и пита "тате, що не са затворили и другите? Те платили ли са си? "Незнам дали другите клубове са си платили, но някой сус сигурност е платил на това *** винкела да ходи да плаши туристите. Разправяха ми дори че англичаните му научили името и го вземали на подигравка.. Често в изречения започващи с "факинг..."
86
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
" Купонджии",те са над закона,думкат с уредбите си защото им е гот и цели квартали не спят,марихуаната за тях е като лимонада и ние сме прости,че не разбираме,след тях на плажа и в града е като след "Бурята невада"Ее,изненада -държавата си иска реда според закона.
85
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Питат как да си продадем наркотиците.. без алкохол и силна музика..
84
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тея нашите държавни боккллуци бачкат за Ердоган, не ви ли става ясно?искат да пратят нашата клиентела към турция и ни диктуват нови правила.
83
0
 
9
 
! Отговори
три тона преди 6 години
не можете да обясните на туристите че е тихо,защото не ви чуват от гюрултията.
82
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
държавния апарат репресира купонджиите, вместо да залови всички познати на народа наркомафиоти.кой ще пострада от това, запитвате ли се?Киро Японеца? Очите? Кравата? НЕ!ще пострадат туристите, които следващата година няма да стъпят тук, ще си ходят където могат да си правят партито на спокойствие, на майорка или в малта, и ще хвърлят стотици хиляди евро там.ние сами си сеRем, там където ядем !
81
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ПРОВЕРКИТЕ НЕ СА СЛУЧАЙНИ, ВЛАСТИТЕ СА ЗАДЪЛЖЕНИ ДА ПРАВЯТ ПРОВЕРКИ И СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА.