Вице за протеста по морето: Силикон и татуси от ушите до петите!

Каракачанов пита: 5000 купонжии срещу 500 000, които почиват за новия трудов сезон?
20 авг 2017 10:24,
112
Вице за протеста по морето: Силикон и татуси от ушите до петите!
Снимка: архив "Булфото"

Вицепремиерът Красимир Каракачанов защити акциите на колегата си Валери Симеонов срещу шумните дискотеки по морето и отправи не особено ласкави думи по адрес на протестиращите.

"Извинявайте, но онзи младеж, който си беше написал на гърба "Аз съм мутра", с татуировки от ушите до петите, наистина ми прилича на мутра", каза лидерът на ВМРО пред Нова тв.

Още по темата

Той обясни, че никой не може да го убеди, че това е цветът на българската нация.

"Или онези девойки със силиконовите устни, които са танцьорки в заведенията. Девойките със силиконовите устни и младежите с големите рамене и татуировки от петите до ушите! Ако това е цветът на българската нация, голяма част от българската нация наистина ще избяга от България", каза Каракачанов.

Той се застъпи за гледната точка на хората в хотелите и тези, които имат частни апартаменти в курорта и не могат да заспят до 6 часа сутринта.

Каракачанов попита кое е по-важно за българския туризъм – туристите или четири заведения, за чиито собственици се знаело, че са част от ъндърграунда, и техните служители, които естествено лесно можели да бъдат изкарани на протест.

"Не става въпрос кои са повече – 5 000 млади хора, които искат да купонясват до сутринта или 500 000, които са отишли да почиват и може би искат да спят и да събират сили за работния сезон", каза още вицепремиерът.

Той допълни, че статутът на курорта е важен и се противопостави на твърденията, че "Слънчев бряг" е курорт за купон. Каракачанов се застъпи за идеята да се въведат статути на курортите.

Министърът на туризма Николина Ангелова също се застъпи за статутите на курортите. Тя призова и за диалог между двата лагера.

"Мислим за диалог и за това, да се намери баланс. Проверките по Черноморието трябва да не вредят на имиджа на курортите ни", каза Ангелкова.

Според нея равносметката от проверките ще се отразят и на следващия летен сезон.

"Трябва да се реши статута на националните ни курорти. Сега не се прави разлика между община и курорт", добави тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
24
 
15
 
! Отговори
Браво! преди 6 години
Браво на Симеонов и Каракачанов! Браво и на Борисов, защото ги подкрепя! А Ангелкова... срам за правителството!
56
11
 
1
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
Слънчака го готвят за нова резиденция защото тази на Златни пясъци ще я затрупа свлачището на Трифон Зарезан. Сега ще закрият дискотеките, след това ще въведат забрана за музика след 23,00ч. Въобще Слънчев бряг е обречен. Колкото и да потскачате няма спасение. Вече сигурно е и решено какво ще става и как ще се подели комплекса. Тези с апартаметчетата, ще се съобразяват със всичко.
55
13
 
10
 
! Отговори
Ангелкова - вън! преди 6 години
"Мислим за диалог и за това, да се намери баланс. Проверките по Черноморието трябва да не вредят на имиджа на курортите ни", каза Ангелкова.Проверките не вредят на имиджа на курортите ни, точно обратното! А диалог със закононарушителите не трябва да се допуска, още по-малко да се инициира от държавен служител, каквато (все още) е Ангелкова! Чии интереси защитава тя? На държавата, за което е назначена, или на мутрите?
54
11
 
39
 
! Отговори
вазов преди 6 години
ех *** народе..колко лесно е да бъдеш заблуден.нискоинтелигентните *** забравиха за проблемите в държавата, корупцията във властта, политическите чадъри над наркодилърите, автоджамбазите, ало измамниците..сега врагът на народа са две черноморски дискотеки, няколко младежи с татуси и пияните туристи. това е.престъпленията на политическата класа, едрите мафиоти и ромските избиратели са на заден план, значи всички върви по план.ех *** народе.. докога ще те водят за носа..
53
15
 
16
 
! Отговори
Ицинката преди 6 години
Знам че много хора не го харесват но г-н Симеонов(вече за мен е господин) поне показа действие и направи нещо.И не само че направи акция.НО И ПОДЧЕРТАВА ВЪВ ВСЕКИ НЕГОВ ИНТЕРВЮ за лошите черти на определени типове хора и го изказва директно без увъртане и мишкарство като г-н Трифонов които също спомогна много за израждането на хиляди "купонджии" в България.Много голяма части от населението живее в блокове и кооперации и сега тези като се върнат от Слънчака всеки знае какво следва.
52
28
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-простите се татуират!
51
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като се премахне корупцията ще замлъкне и лудницата. Но за съжаление това в България няма как да се случи. Слънчев бряг не е центъра на държавата. Във всеки град на България има поне по пет такива заведения домашни алкохолици и *** които си плащат на корумпирани кметове и налагат терор на хората. Високите децибели дали ще са от дискотеки квартални сватби или недорасли комшии трябва безкомпромисно да бъдат санкционирани. Не може шепа алчни кръчмари да тероризират цяла нация.
50
9
 
28
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Не В. Симеонов, а Ангелкова трябва да бъде уволнена! Какъв "диалог", какъв "консенсус" може да има между държавата и тези, които нарушават законите?! И как може министър да подрива с подобне изказвония авторитета на заместник министър-председател и на самия министър-председател, които се обявиха за категорично спазване на закона?
49
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ангеловаааааа фащай буса и бегОм до гърция да видиш кое как се прави. И престани да броиш туристите които идват. Брой българите които заминават другаде а не оставят парите си тук.
48
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи всички плачем,че в държавата не се спазвали законите,че полицията нищо не правела и т.н. и сега в един прекрасен момент когато законите почнаха да се прилагат всички ревнаха нарушават ни правата.ми то няма угодия бе хора...или ще се спазват законите или да закриваме държавата..ама 25+ години анархия, сега и берем плодовете...
47
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
преди месец ми откраднаха чисто ново рено......Е, чак пък чисто ново...посмали малко.А питаха ли те в полицията за произхода на парите, с които си го купил? Щото като откраднат на някого чисто нова кола, най-напред този въпрос му задават в полицията и двете дела (за кражбата и за парите) вървят успоредно.
46
4
 
1
 
! Отговори
Metals преди 6 години
Mnogo aktiven bg personal lete...A zimata nema koi da im izchisti snega i leda po ulicite i trotoarite, ledenige visulki ot pokrivite, da izpompi vodite ot bezbroinite cherni lokvite po ulicite na slanchev briag i zadrastenite s b-okluci kanalizacionni shahti, asfalta v raiona na autogarata e krater do krater, zorko ohraniavan ot bg unaci sekuritas, kato che li nekoi ste iska da im otkradne dupkite i lokvite...i specjalnk ste doleti ot germany, anglia zatova...
45
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тука 90 % които пишете сте от едно село май. познавате ли се ? щото като съдя по коментарите май сте еднакво проссти - фалшиви патриоти
44
14
 
9
 
! Отговори
БРАВО ВАЛЕРИ! преди 6 години
Удар с копие в г`ъза!
43
4
 
7
 
! Отговори
Urati преди 6 години
Valeri nisto ne e napravil oste...samo roiak muhi i komari e vdignal v vazduha...tam ima mnogo bg darjavni korumpirani slujiteli za besilki, te ne rabotiat za prosperiteta i dobroto na bg narod, a poluchavat zaplati ot bg narod. Te rabotiat protiv interesite na bg grajdani i bg darjavata, te razbivat mejdunarodnia autoritet na rbg.
42
15
 
14
 
! Отговори
ДА СЕ ИЗДОЯТ преди 6 години
ДА СЕ СЛАГАТ ГОЛЕМИ ГЛОБИ НА ЗАВЕДЕНИЯТА - МИНИМУМ 100 ХИЛЯДИ ЛЕВА.ТЕ И БЕЗ ТОВА НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ, А ПЕЧАЛБИТЕ ИМ СА ОГРОМНИ!ЛИЦЕНЗИТЕ НА ДИДЖЕИТЕ ДА СА ВИСОКИ, ЩОМ КУПОНЯСВАЩИТЕ ИСКАТ ТКАКАВА МУЗИКЕ, НЕКА ПЛАЩАТ ПОДОБАВАЩО - ВХОД 200-300 ЛВ.ВСЯКО УДОВОЛСТВИЕ СЕ ЗАПЛАЩА.
41
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Киро кофражистакато се грижат за "спазването на законите" да вкарат наркодилърите по затворите.всичкото ни е наред, та тръгнахме да се заяждаме с турситите и купонджиите - хора които специално са отишли да се веселят. извинявайте господине, но това отива в посока съветски тоталитаризъм. не сме галсували за това. гласувахме да се пресече престъпността, а не да се трови туристическия бизнес. в малките села е пълно с ромска престъпност, защо господата не правят нищо по въпроса и кой им плаща?
40
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е! това не е цветът на нацията, а онова, което е най-отдолу.*** и хайлази, *етини и наркомани.
39
8
 
8
 
! Отговори
художника преди 6 години
К,во цвилите срещу децибелния терор на "Слънчака" бе? Като мине сезона и се приберете по къщите и РОМИТЕ си вдигнат поредната сватба, що ревете тогава и се оплаквате от силната музика. Когато ВИЕ пречите на другите- МОЖЕ, ама когато на ВАС ви пречат НЕ МОЖЕ.
38
14
 
19
 
! Отговори
До 39 преди 6 години
Абсолютно си прав. Само ,че реда на облажващитесе е следния полицаи ,кметове прокурори и съдии. Закони има и политиците са ги гласували преди 8-9 години но нямаше толкова години кой да ги спазва.БРАВО НА СИМЕОНОВ