Вице за протеста по морето: Силикон и татуси от ушите до петите!

Каракачанов пита: 5000 купонжии срещу 500 000, които почиват за новия трудов сезон?
20 авг 2017 10:24,
112
Вице за протеста по морето: Силикон и татуси от ушите до петите!
Снимка: архив "Булфото"

Вицепремиерът Красимир Каракачанов защити акциите на колегата си Валери Симеонов срещу шумните дискотеки по морето и отправи не особено ласкави думи по адрес на протестиращите.

"Извинявайте, но онзи младеж, който си беше написал на гърба "Аз съм мутра", с татуировки от ушите до петите, наистина ми прилича на мутра", каза лидерът на ВМРО пред Нова тв.

Още по темата

Той обясни, че никой не може да го убеди, че това е цветът на българската нация.

"Или онези девойки със силиконовите устни, които са танцьорки в заведенията. Девойките със силиконовите устни и младежите с големите рамене и татуировки от петите до ушите! Ако това е цветът на българската нация, голяма част от българската нация наистина ще избяга от България", каза Каракачанов.

Той се застъпи за гледната точка на хората в хотелите и тези, които имат частни апартаменти в курорта и не могат да заспят до 6 часа сутринта.

Каракачанов попита кое е по-важно за българския туризъм – туристите или четири заведения, за чиито собственици се знаело, че са част от ъндърграунда, и техните служители, които естествено лесно можели да бъдат изкарани на протест.

"Не става въпрос кои са повече – 5 000 млади хора, които искат да купонясват до сутринта или 500 000, които са отишли да почиват и може би искат да спят и да събират сили за работния сезон", каза още вицепремиерът.

Той допълни, че статутът на курорта е важен и се противопостави на твърденията, че "Слънчев бряг" е курорт за купон. Каракачанов се застъпи за идеята да се въведат статути на курортите.

Министърът на туризма Николина Ангелова също се застъпи за статутите на курортите. Тя призова и за диалог между двата лагера.

"Мислим за диалог и за това, да се намери баланс. Проверките по Черноморието трябва да не вредят на имиджа на курортите ни", каза Ангелкова.

Според нея равносметката от проверките ще се отразят и на следващия летен сезон.

"Трябва да се реши статута на националните ни курорти. Сега не се прави разлика между община и курорт", добави тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"София ден и нощ" нацепени татуирани батки и силиконови *** плеймейтки. Това е българската нация в най-гледано време. На тях подражават децата ни, те са тихните звезди, такива иската да станат като порастнат. Така искат да говорят. "Муцка, тоя твоя купи ли ти бентлито дето ти го обеща ?""Мани го оня, сега движа с друг"
76
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е цветът на българската нация. Не всеки може да си позволи да отиде там и да купонясва. А вместо да правят проверки да го напишат като заповед и който не спазва да бъде глобен. Като се изръсят два три пъти собствениците и сами ще спазват наредбата за шума. Както и други наредби
75
8
 
17
 
! Отговори
тамбукту преди 6 години
ами като имаш халка на носа ,каква музика се очаква да слушаш?може би гершуин,или вивалди?
74
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подкрепящите този PR като видят млад човек и автоматично започват да говорят за наркотици, проституция, чалга и т.н.как да се обясни на подобни Бай-*** дори, че клубовете, които са тероризирани никога не е имало фолк, а главно електронна музика и малко хип хоп. Много ниско ниво....
73
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
въпросните заведения не пускат чалга, други може би да, но точно тези за които е темата са доста готини клубчета, коментарите за чалгата тук са неуместни.
72
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чалгагта деморализира и цигиназира нацията , ако този цирк не се спре тежко и горко на България , прости татуирани горили ама много прости , и деца , рано остаряващи съсъ силикон деградацията е пълна !
71
10
 
16
 
! Отговори
ник преди 6 години
Браво на Симеонов и Каракачанов ,дано има по-вече министри,като тях1щото чалгата и простотията вече не се търпят.
70
21
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Симеонов си прави PR пред нискоинтелигентни избиратели, които никога не са били на Слънчев бряг и повярваха, че наколко заведения могат да пречат на курорт с 300 000 леглова база. Напротив - там винаги е имало място за всички. Виждт се хиляди семейства от всички краища на Европа колко добре си прекарват. У нас му развалиха имиджа незнайно защо. Младежите, които купонясват след 00 чс не са пречка на никой и са ограничени до малки части от курорта.Заради Solar Summer селянина изгуби хиляди гласове
69
19
 
28
 
! Отговори
вълк преди 6 години
"патриотите" много се изложиха с тези изказвания, а въобще и с действията си.вие сте предатели, не патриоти.забравихте хората които гласуваха за вас преди, между тях има доста ТАТУИРАНИ рокери и българолюбци. аз също съм татуиран и съм гласувал преди за вас, но тези ваши действия отблъскват много хора в момента. хората които ви издигнаха, не са една банда ***, които съскат срещу нас, въпреки, че в момента само те останаха да ви защитават.това което правите е срамно, и за БГ и за туризма.
68
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До Рикнаучи се как се пише татуировка, *** такъв и тогава давай плоските си мнения по форумите. средно завършено имаш ли ?
67
17
 
23
 
! Отговори
До Рик преди 6 години
Нещо се бъркаш, нашия. Хората се изнасят, защото тея кухи *** с татуйровките и силикона не спазват закона, трапана до сутринта, боища, наркотици, проституция, простащина. А хората на върха си затварят очите и дори ги поощтряват. Живеем в анархия.Трябва да има статут на курортите, който иска музика до сутринта да ходи там, който не / ето там. А сега няма разграничение и черноморието се е превърнало в тоалетна на европейски наркоманчена.
66
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Малко инфоне е вярно - Kurort означава място където да си сложиш кura, сега го прочетох в речника
65
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Сисието го типичния слънчев бряг-хейтър.бил преди 8 години там, само на няколко часа,но е решил да оплюе всичко свързано с курорта.на всичкото отгоре *** с женско име.
64
9
 
13
 
! Отговори
Toto преди 6 години
Той и Воленчо така дерибействаше по софийските улици и се опита да тормози няколко магазинчета, докато "татуираните" ВИТИЗ-чии не му поотупаха задницата. Така че тия двамката да внимават, да не се навъртат около ВУЗовете без охрана.
63
12
 
14
 
! Отговори
Рик преди 6 години
До ДА СЕ ИЗДОЯТОтвори си и ти - и трупай несметни печалби . Или ако искаш си отвори дискотека , с тиха музика и евтин истински алкохол . И плащай големи заплати на 50 човека . Ама сигурно ще се окаже че Някой ти пречи . Не мисля че някой от българите е отишъл зад граница - защото татуси и татуировки не го кефят . Заминаването е заради хора от статуквото , като Симеонов и Каракачанов . Те са истински добри в Едно - Далавери и хвърляне на Прах в очите .
62
0
 
24
 
! Отговори
Чалгата не е преди 6 години
от вчера. Вече няколко поколения чалгари натрапват присъствието си на всички останали, очаквайки да им освободят терена, за да се вихрят безнаказано. Е, не остана не?*** терен, време е за разплата и измитане на м?ършата! Ако искат отделно място, да им построят затвор.
61
6
 
25
 
! Отговори
Разделяй и владей преди 6 години
До Дарвин философНаделиха ни на българи,роми,турци,помаци,гърци,румънци,арменци и кво ли не.Сега ни делят на "татуирани" и "примерни".Скоро очаквам да ни делят на руси и чернокоси....
60
4
 
21
 
! Отговори
Дарвин философ преди 6 години
Видиш ли Волен или Валери в акция-обикновенно шоу за медиите гледай какво се "готви в кухнята".Тихомълком и без един протестериащ се реши възраста за пенсиониране след десетина год. да е 65г и за мъжете и за жените....Тези които са с татосите и тези ,които слушат мама и тате и си лягат в 22ч. с чаша мляко ще се пенсионираме на 65г. при средна продължителност на живота в Бг. 71г.......
59
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До голю босевможе би само в товйта глава. недей да съдиш за всички по себе си.
58
19
 
26
 
! Отговори
голю босев преди 6 години
Татуировката на тялото и ръцете не може да прикрие простотията. Тя е в главата.