Жалбите в София – за чистота, в Стара Загора – за паркоместа

След чистотата столичани се жалят и от паркирането
22 авг 2017 17:30,
4
Жалбите в София – за чистота, в Стара Загора – за паркоместа
Снимка: архив, Булфото

Оплаквания, свързани с чистотата и управлението на отпадъците са най-честите сигнали, които софиянци пускат до Столичния инспекторат.

Това стана ясно от справка на оперативния център на инспектората за неспешните сигнали, подадени през 2016 г. и първите седем месеца на 2017 г. За миналата година са постъпили 4846 оплаквания, а до 1 август тази са 2789.

В същото време в Стара Загора валят хиляди сигнали за проблеми с паркирането. Само за последните две седмици на юли е имало 3003 обаждания, като най-голям е бил броят на търсещите помощ заради неправилно паркирани автомобили, пише "Монитор".

След чистотата столичани се жалят и от паркирането. За 2016-а сигналите и жалбите са 2378, а от началото на тази година - 1231.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
аз там преди 6 години
Те и комплексираните, родени на павета не падат по-долу. Все пак това е единствена възможност да проявиш вроденото желание някои да те забележи.
3
1
 
5
 
! Отговори
Не знам дали преди 6 години
Са селяните,но е страшно. Тичат към трамвая и преди да се метнат,си хвърлят фасовете на тротоара. Пият от кенчета по спирките и си оставят кутийките под пейките.. Млада жена в трамвая измъкна баничка,кофичка с кисело мляко и лъжица и добре си похапна.Смачка кофичката и мазната хартия и ги бодна между седалките...Девойка пи безалкохолно от картонена кутия и я хвърли навън през прозореца. Причерня ми,но бяха компания....Други си оставят дупчените билети по седалките. Великодушен жест към бедните.
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Селяните превърнаха София в бунище. Сега са още по селата и е чисто, но като се върнат...
1
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Софиянци от край време са мързеливи и нахални. Придошлите се адаптират, иначе няма живот.