Хладни сутрини и топли дни! Тръгва ли си лятото?

Още приятни дни обещават синоптичните прогнози
23 авг 2017 14:45,
4
Хладни сутрини и топли дни! Тръгва ли си лятото?
Снимка: Reuters

Студени сутрини и приятни топли дни предстоят през следващата седмица.

Макар и да изглежда, че лятото се оттегля, то все още не си е отишло. Това става ясно от средносрочната прогноза за времето.

Според данните на синоптиците ни очаква може би последният период на истинско лято, тъй като денят става все по-малък, а нощта - все по-дълга.

До края на седмицата, включително и през почивните дни, ще бъде предимно слънчево, а температурите през деня ще достигнат до 35 градуса. Сутрините и вечерите ще бъдат хладни, пише "Дарик".

В следващите 10 дни ще се радваме на приятно време, тъй като на Балканите ще се задържат центрове на по-високо атмосферно налягане, което означава по-хубав климат.

Във вторник срещу сряда ще има временно влошаване на времето и на места ще превали дъжд. След това отново ни очаква слънце.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 3 Не ни занимават с това, защото стана ясно, че лъжите и увъртанията вече и децата в градината ги хващат. А ти явно си с тежък менингит.
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 2Вече не ви занимават с това понеже малкото ви гръбначен мозък не стига да разберете за какво става дума. Просто няма смисъл.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А "глобалното затопляне" и "климатичните промени" къде останаха? Питали ли сте дежурния амбразурчик преди да публикувате политически некоректна информация?
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тъй като на Балканите ще се задържат центрове на по-високо атмосферно налягане, което означава по-хубав климат.======================================T.e пустинен пек, всеки ден пожар в гората иили града и половин година жестока суша е "по хубав климат". Това пък ако не го е писала някоя "журналистКА" ....