Мухъл, мишки, мизерна храна в хотел ... Welcome to Приморско

Пускаш мивката и кранове остават в ръцете ти, контактите са разбити...
46

Възмутени туристи изпратиха сигнал до Bulgaria ON AIR за лоши битови условия и некачествена храна в почивна база в Приморско. Подобни сигнали от този хотел е имало и преди две лета.

Пускаш мивката и кранове остават в ръцете ти. На пода има умрели мишки, шкафовете са мухлясали, контактите разбити, а храната мизерна. Това са част от видеоклиповете и снимките, изпратени от почиващи в хотелски комплекс в Приморско.

Собственик на почивната база е бившият президент на футболен клуб "Черноморец" Ивайло Дражев. Той ни посочва рекламното пано на входа на комплекса и ни обяснява, че тук не лъжат никого за условията, които предлагат. Пълният пансион е между 25 и 29 лева на ден.

По думите на собственика базата само това лято е проверявана от здравната инспекция над10 пъти и не са открити нарушения, а амбицията му е да вдигне категорията на хотела от една звезда на поне три.

Мизерия или просто почивка без излишен лукс - преценете сами!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
1
 
! Отговори
Черноморец храбър преди 6 години
Пак е за затвора този измамник/убиец!
39
0
 
1
 
! Отговори
Д. Гихоров преди 6 години
Дължиш ми пари Иво, ще се оправяме ли?!?!
38
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
ами нали разправяте че частниьк се грижи по добре от дьржавата сьщото и вкурорта паничище бившите почивни станции са изкупени от пишман капиталистии резултатьт е не ходете повече там
37
4
 
11
 
! Отговори
гуньо преди 6 години
липсват ми външните клозети в дървени бараки с хартия предимно нарязан вестник работническо дело.докато вършех физиологичната си нужда четях възторжени статии за великия непобедим сесесер и руско българската дружба
36
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
о,това е нищо. в тошово време сме били на почивка на камчия в далеч по мизерни условия.душ и мивка,общи за 4 бараки
35
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
прекрасно,значи има почивна база и за феновете на соца. там ще се чувстват като в непрежалимото им бай тошово време
34
1
 
21
 
! Отговори
Даниела преди 6 години
Не вярвам, че всички, които коментират, са толкова глупави колкото изглеждат! Какво значение има дали плащаш 25 или 250 лв??? Това значи ли, че в стаята ти трябва да има мишки??? Със сигурност хората не са очаквали да ядат черен хайвер, ако трябва всеки ден боб ще им сервират, но не и мухлясал! Няма никакво значение колко ще платиш, хотелът е длъжен да осигури чистота, топла вода, а след като офертата му е такава, и качествена храна!
33
1
 
15
 
! Отговори
лумпита преди 6 години
Половината форум се държи като продавач на пазар - "за 25 лв. толкова". Да, ама НЕ. Има си закон, има и минимални хигиенни и санитарни изисквания които трябва да се покрият по закон, без значение дали цената е 5, 25 или 1250 лева за нощувка. Това че цената била ниска не е оправдание да не се спазва закона.
32
15
 
5
 
! Отговори
180 преди 6 години
Прав е човека, за 25 лева на вечер какво очакват?
31
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такъв рев за бивша почивна станция, в която не е инвестирана и стотинка. И категоризацията, и цената сигнализира достатъчно добре, какво да очаква човек. Аз искам обаче да видя репортаж от Русалка на великите бизнес деятели Баневи, защото такава разруха не бях виждал отдавна, а и цените, и звездите са другиии
30
0
 
14
 
! Отговори
До Бнб преди 6 години
Нещо бъркаш туризма с патриотична дейност. Туризма е икономическа дейност базирана на търсене и предлагане в зависимост от съотношението на качество и цена. (т.е хората избират по-доброто качество на по-ниска цена) Колкото за икономиката, тя не е субект за да работи. А е понятие което се слага на икономическото взаимодействието на всички субекти. (т.е ако искаш хората да си харчат парите тук трябва да им се предложи по-изгодни предложения тука, а не другада). Другото е празни прикаски.
29
27
 
9
 
! Отговори
Бнб преди 6 години
А всички тези "родолюбци" които така хвалят гръцкия и турския туризъм могат ли да си направят сметката КОЛКО ПАРИ В КЕШ ИЗНАСЯТ ОТ Б Г. Подпомагат тяхните икономики а след години искат Икономиката да работи и да има високи заплати и пенсии.
28
12
 
27
 
! Отговори
СОЦ идилия преди 6 години
Едно време при соца, почивните станции бяха още по-зле от тазиТази поне има басеин и баня и тоалетна всяка стаяПри соца мизерията беше пълна, без климатик, без басеин, общи бани и тоалетни задръстени с ла.на, мръсни чинии и *** навсякъде
27
13
 
27
 
! Отговори
Чиновник преди 6 години
Простолюдието сте много смешни като започнете да ревете, че някъде си условията били лоши. Какво значи лоши условия при цена от 29 лв. на ден? Пък и нали все плачете за соца? Ами ето ви соц условия точко както ЕДНО ВРЕМЕ. Май сте забравили каква мизерия беше по времето на соца, за което толкова много жалите?
26
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига вече с тези простотии - отишъл Андрешко на море и иска за 20 лева да го носят на ръце. Хайде като ги пишете тези неща поне вложете малко разум. Като искаш лукс ще си платиш, като не искаш или не можеш да платиш ще се вреш в соц станцията, както каза една жена от клипа.
25
8
 
23
 
! Отговори
Хотелиер преди 6 години
ами за 25 лева толковаКойто иска повече, да иде на хотел 5 звезди за 150 лв.
24
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като наемаш стая в еднозвезден хотел какво очакваш? Та то селските кене.фи могат да вземат една звезда. За нея са нужни само стени и пет керемиди за покрив.
23
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До nerealist "Шефа на работа знаеш ли колко "лесно" дава 25 лв?"Знам,че всички в България "работят за 700 лв" и харчат по 2-3000 лв.
22
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да започнем от това ,че Дражев е бивш пандизчия. Това обяснява голяма част от нещата.Но това не пречи да има истина в думите му. Да очакваш,че за 15-20 ле/ден ще имаш пълен пансион, означава тотална и необратима корова атрофия.Че на такава евтинийка отива,отиват младежи без много средства с цел да пият, да се дрогират и да ползват стаята само за спане и повръщане, също е вярно.
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
10 лв.на легло за черноморската *** е напълно достатъчно.Естествено без никакви екстри-както едно време.Всичко отгоре е плод на лакомията на морските селяни и ако им се връзвате на приказките значи не сте в час! Гърчовете за 10 евро на калпак имат стаи колкото искате.Справка Букинга,ако не вярвате.