Общинарят с Ролс-Ройс-а: Платил съм си данъците, с Москвич ли да движа?

Бенчо Бенчев коментира критиките срещу него от Корнелия Нинова
19 сеп 2017 12:45, Петя Славова
167

15293 гледания   |  Още видео

Бургаският бизнесмен Бенчо Бенчев застана пред камерата на Bulgaria ON AIR, като заяви, че очаква извинение от председателя на БСП Корнелия Нинова.

"Доказал съм доходите си, платил съм данъците за колата. Ние сме в един отбор с Нинова, би трябвало да ме защити", възмути се той.

Преди дни червената шефка обяви като "неморално" притежанието на автомобила Ролс-Ройс от бизнесмена, чиято цена е 320 хил. лева, но Бенчев от своя страна попита риторично: "Да си скрия колите и да пътувам с обществения транспорт ли? Това ли е по-морално?"

Общинарят смята, че става въпрос за правене на политика покрай този скандал, но не поясни повече.

"След като получавам удари от своите хора, не знам как да процедирам занапред. Щом се различават от мен и аз ще се различавам от тях!", закани се Бенчев.

Скандалът в Столетницата гръмна преди две седмици, на тържествата за 6 септември, когато пред сградата на ДНА в Бургас Бенчев се появи с чисто новата си кола - и това не остана незабелязано. Бенчев я има отскоро в автопарка си наред с "Бентли" и "Мерцедес".

"Ролс-Ройс-ът е уникална кола. Платих 166 хил. евро за нея. Никога не съм крил, че съм богат, макар че в Бургас има и по-богати хора от мен, но те си карат скъпите яхти в чужбина, а тук се движат с трошки, защото ги е страх. А по-морално ли е да си купя Москвич и да ходя с него в общинския съвет? Беден ли трябва да си непременно, за да си честен?", попита бизнесменът.

В състава на сегашния общински съвет в Бургас влиза от гражданската квота на БСП. Не е член на партията, но през годините щедро е дарявал средства за партията.

 


167
Още от
Напиши коментар Коментари
150
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
БЕНЧО СЛЕЗЕ ПЪРГАВО ОТ КОМБАЙНА ВДИГНА РЪКА В ЮМРУК И СЕ ИЗКРЯСКА- "СВОБОДА, РАВЕНСТВО, БРАТСТВО", СЛЕД ТОВА ПОЕ МАРСИЛЕЗАТА- НА КРАК О ПАРИИ ПРЕЗРЕНИ НА КРАК О РОБИ НА ТРУДА, СЛЕД ТОВА ВЛЕЗЕ В ОБЩИНА БУРГАС, ЗАЩИТИ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЕДНИТЕ, НЕОПРАВДАНИТЕ, НА ПЕНСИОНЕРИТЕ С НИСКИТЕ ПЕНСИИ И СЕ ..КАЧИ В РОЛС РОЙСА- Я СЕГА ДА ВИДИМ ДРУГ СОЦИАЛИСТ ИМА ЛИ ПО СВЕТА КОЙТО ДА ПРИТЕЖАВА МИЛИОНИ И РОЛС РОЙС- ОСТАВАМ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ИНТЕРЕСНИТЕ ПРОТИВОРЕЧИЯ- ЗА МЕН Е ИЗЯВЕНО, НАГЛО, БРУТАЛНО ЛИЦЕМЕРИЕ.
149
2
 
6
 
! Отговори
extremist преди 4 седмици
БОКО ТИКВАТА, ЦВЪКО АПАРТАМЕНТА, ЖИВКО СУДЖУКА, ДЕЛЯНЧО МАМИНО ДЕТЕНЦЕ, ГЕРГОВ ПАНАИРА, ....ЕПОПЕЯ НА ГРАБЕЖА В ЦИРКА НА ДРЕБНИТЕ БАНДИТИ
148
3
 
3
 
! Отговори
extremist преди 4 седмици
ТА ДРУГАРЧЕ БЕНЧО, ОСВЕН АКО НЕ ТЕ ИЗБИВА НА ПОПСКИ МОРАЛ И НЕ РЕВЕШ В ТЪРСЕНЕ НА СЪЖАЛЕНИЕ ОТ БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО, ЛАФЧЕТА КАТО "ЧЕСТЕН" , "БЕДЕН" С ВЪПРОСИТЕЛЕН В СРЕДАТА СА НАПРАВО СМЕХОТВОРНИ, НО ВЪПРОСА ЗАЩО ТИ "ЧЕСТНИЯ, БОГАТ И НАДАРЕН БИЗНЕСМЕН" СИ ИЗБРАЛ ДА ПРОИЗВЕЖДАШ ПАРИ В БЪЛГАРИЯ, А НЕ В САЩ, КИТАЙ, ЯПОНИЯ, ИЗОБЩО НЕ Е !!!!
147
1
 
3
 
! Отговори
extremist преди 4 седмици
Беден ли трябва да си непременно, за да си честен?", попита бизнесменът.- ДРУГАРЮ БЕНЧЕВ, ЧАКАЙ ДА ТЕ СВЕТНА ДА НЕ СЕ ОБЪРКАШ В КАЗУСИ КАТО СТАРОЗАГОРСКИ СУДЖУК: "В ОСНОВАТА НА ВСЯКО БОГАТСВО ЛЕЖИ ЕДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ" - ЧЕ НЕ СИ ПРЕСТЪПНИК ЩЕ ТИ ГО ПРИЗНАЕМ КОГАТО ДОКАЖЕШ ПРОИЗХОДА НА БОГАТСТВОТО СИ ПРЕД ГЕРМАНСКИ ИЛИ АНГЛИЙСКИ СЪД (ДОКАЗВА СЕ НЕВИННОСТ, ВИНАТА Е ПО-ПРЕЗУМЦИЯ), "ПО-СКОРО МАГАРЕ ЩЕ МИНЕ ПРЕЗ ИГЛЕНИ УШИ ОТКОЛКОТО БОГАТ ЧОВЕК ДА ИДЕ В РАЯ" - СТАТУКВОТО НА БОГАТАША В БИБЛИЯТА
146
1
 
3
 
! Отговори
extremist преди 4 седмици
"След като получавам удари от своите хора ....Не е член на партията, но през годините щедро е дарявал средства за партията." - КОИ СА ТЕЗИ "ТВОИ ХОРА", ДРУГАРЮ БЕНЧЕВ, СЛЕД КАТО ДОРИ НЕ СИ ЧЛЕН НА ПАРТИЯТА, НО ДАЛНОВИДНО СИ ПЛАЩАЛ ТАКСА "И АЗ БЪРКАМ В КАЦАТА, НЕ МЕ ПИПАЙТЕ"
145
0
 
2
 
! Отговори
extremist преди 4 седмици
"Бургаският бизнесмен Бенчо Бенчев....Общинарят смята, че става въпрос за правене на политика" - НЕЩО НЕ ТИ ЛИ СЕ СТРУВА ЮРИДИЧЕСКИ КАЗУС ХЕМ ДА СИ "БИЗНЕСМЕН" И ХЕМ "ОБЩИНАР" ???? "ПОЛИТИКАТА" КОЯТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ ТУК Е : ДА ОКОШАРИМ КРАДЕЦА ДОЖИВОТ !
144
1
 
2
 
! Отговори
extremist преди 4 седмици
"Доказал съм доходите си...." - КАКВО СЕ "ДОКАЗВА" НА ИНСТИТУЦИИ ИЗВЕСТНИ С ФАКТА ЧЕ СА ЗАКОНОВА ФОРМАЛНОСТ , ДЕЙСТВАЩА РЕАЛНА НЕРАБОТОСПОСБНОСТ И КОРУПЦИЯ ПО ВСИЧКИ НИВА ????? (ЗА МЕН Е ДОКАЗАЛ ЧЕ ЗНАЕ НА КОГО И КОЛКО Е ПОДКУПА)
143
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
A VSI4KI BIAHME RAVNI,ZNA4I TOZI E KRAL MNOGO MNOGO POVE4E OT DRUGITE
142
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До гаси

Не можеш да си платиш данъците, ако бизнесът ти е нелегален, гумена тикво такава !
Ако знаеш нещо, кажи го. Ако не, мълчи си и не ръси глупости, та да петниш чуждо име.
141
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ама не е проблем, че всички останали бяха с мерцедеси за по 100 000 евро. Нашия просто, е нарушил правилото, да има повече от другите, а това, при комунистите не е харесвано.
140
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Blackradio

Както и ти. Но дотогава, налсади се това, да се криеш от контрола, защото нямаш пари и за билетче в градския.
139
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Анонимен 138
Не всеки човек с пари е крадец и измамник.
138
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Колко жалък трябва да си да караш ролс -ройс в България, сред толкова гладни и съсипани хора!
137
3
 
1
 
! Отговори
Blr0 преди 4 седмици
А кирка в предния капак .... 😳😳📦🎥🔪😂🤣
136
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До ШибиРиби

трудно се подковават пролетарски маси на кренвирши с луксозни откровения
135
5
 
8
 
! Отговори
96 до членска карта7 преди 4 седмици
Много си плосък. Аз нямам нищо против българските имена, а съм против тези престъпници които се пресмиват в лицето на мизерстващият народ и с откраднатите от него пари, карат ролсове и мерцедеси! Бенчо е рефлекса на България днес! Прост, некадърен,нагъл, корумпиран, но с власт. Алеко е нямал нищо против името Ганьо, само че Ганьо, както и Бенчо, са за съжаление, символа на българщината днес. И много хора мечтаят да са като тях, пак за съжаление
134
4
 
6
 
! Отговори
тротски преди 4 седмици
Маркс, Енгелс и Ленин в ролс ройс на чаша шампанско критикуват суджуците на народния враг
133
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Кога забогатя, кога стана елитарен сноб. И цялото му богатство е плод на неистов труд, пестил от банички и работил на три места! То е ясно, че е играч и не случайно е общински съветник, забележете "от гражданската квота". Купил си е мястото в общината, още ли сте за мажоритарни избори?
132
4
 
2
 
! Отговори
до Генади преди 4 седмици
Генчо, 20 тона суджук по 40 лв. килото са 800 хил. лева.

Както каза човека - де да беше само суджукът....
131
5
 
1
 
! Отговори
Пича от около София преди 4 седмици
Тоя боядисан .........Сега ще му пратя Репата и момчетата с писалките ..Мое ли комуняга да се вози у Ролс Ройс .... У Роойс моое да се воза само аз ...Свети Тиквоний Банкянски !!!