Купон, музика... баща празнува бебе, но МВР-то бди

Дошли след сигнал, разменили реплики с купонджиите и....
Обновена: 21 сеп 2017 09:52 | 21 сеп 2017 09:45,
108
Купон, музика... баща празнува бебе, но МВР-то бди
Пребитият Светослав Петров. Кадър: Нова тв

Светослав Петров от Пазарджик се оплака, че е станал жертва на полицейско насилие. Инцидентът станал преди дни, вечерта, след като разбрал, че му се е родило второ дете.

"Бяхме пуснали музика от телевизора. Дъщеря ми, на 7 г., спеше в съседната стая. По едно време започна да се чука на вратата. Появиха се двама полицаи, но не се легитимираха. Взеха ми личната карта", разказа Петров пред Нова тв.

Той попитал на какво основание искат да му съставят акт. Казали му, че има сигнал за висока музика. След размяна на реплики, един от полицаите бутнал Петров и му викнал: "Ти си бил много отворен".

Светослав им заявил, че нямат право, да го задържат, но му сложили белезници и го откарали в районното.

"Там ме ритнаха в краката, загубих равновесие, паднах на замята. Започнаха да ме бият. Удряха ме. Като се свестих, ми дадоха да подпиша куп документи", разказа Петров.

Приятелите му го чакали пред районното. С него отишли в Бърза помощ. Лекарите му издали медицинско. Петров се обърнал към адвокат и подал жалба в районната прокуратура.

По случая е разпоредена проверка, обяви Мирослав Стоянов, говорител на полицията в Пазарджик.

По думите му на няколко пъти във фаталната нощ имало сигнали за висока музика от жилището на Светослав. Полицаите отишли на проверка. Няколко минути правили опити да се свържат с компанията вътре, но безуспешно.

От ОДМВР-Пазарджик уточниха, че Петров е бил задържан в 3:30 ч. От отвеждането му от вкъщи до освобождаването минал един час. Предстоят разпити на полицейските служители, за да бъде разплетен случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Родните селски ценности.
48
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българите не се научиха да празнуват на кръчма. Не стига, че живеем наблъскани 1 до друг в тези панелки ами и ще слушаме селските им бенкети
47
2
 
35
 
! Отговори
Патреот преди 6 години
Този *** освен боя , сега и една мазна парична санкция му хакнат.
46
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами като празнува бебе да ходи на кръчма, дискотека или там където си иска. Никой не е длъжен да се съобразява с поводите на поредния ***.
45
5
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малко са го били тоя. Мене като ме задържаха през 1987 по същия повод, силна музика пиян и се правих на много умен пред милиционерите и като ме вкараха в 5-то районно ме биха с маркучи не до посиняване, а до почерняване. На другия ден като ме пуснаха 300 метра съм ги ходил 3 часа. А познайте дали съм вдигал врява вечерно време след тоя случай
44
4
 
44
 
! Отговори
Нормален преди 6 години
Такива селя_ци трябва да полагат обществено полезен труд, за да се изкорени простотията. Какъв пример за подръжание е за другото си дете? То ще сметне за нормално да празнува с наливане с алкохол и надуване на музиката? Това трябва да спре. Гледаме европеските практики, стандат и бит - я това да го направи в западна европа - ще го спукат - ще лежи и ще плати 10 000 евро глоба. А тук 100 лева.
43
2
 
39
 
! Отговори
Filth преди 6 години
Затова няма да се оправим, защото самосъзнанието ни е "ша си прая кото си искам". Пък и после се и оплакваме, колко е несправедливо всичко, и какви сме херувимчета.
42
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спор няма, никой няма право да безпокой съседите си, но ако веселбарите бяха римляни, полицията дали щеше да е толкова стриктна?
41
3
 
28
 
! Отговори
ПЗ преди 6 години
Малко са го съветвали. За следващото сете-повече трябва.
40
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само бой за такива куронджии!
39
4
 
35
 
! Отговори
Хм, преди 6 години
чета умни коментари, че нямали право да го бият... Да изброя ли доста държави където за неподчинение на полицейско разпореждане, и/или скачане на полицай, боят ще е най-малкия проблем?
38
2
 
30
 
! Отговори
да да преди 6 години
До morelini50 на 50 друг път. Полицаите няма да прибират някой без причина, особено през нощта. Сутринта били дали на хубостника да подпише куп документи - е този неграмотен ли е, не чете ли какво подпива, още е бил мъртво пиян и не е знаел къде се намира. То от споделяне на вина, тоест размиване, виж цялата държава до къде стигна.
37
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива наглеци, които си мислят, че техния празник е причина да пречат на целия квартал. Браво на полицията.
36
2
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
никои не е дльжен да ти тьрпи тези деца ще можеш ли да гивьзпиташ да ги изучиш какво си мислиш че празнуваш и тормозиш хоратакогато децати ти завьршат евр университет тогава ще празнуваш глу----пак
35
2
 
25
 
! Отговори
Ром от Лом преди 6 години
Малко са го били щом даже са е прибрал .
34
2
 
30
 
! Отговори
ВФ преди 6 години
Бравос на ченгетата!
33
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 4Нямаш право да тормозиш хората като ги лишаваш от почивка и здрав сън. Освен това има наредби във всяка община по въпроса, които са направени да защитават хората от нагли ***, на които не им пука от нищо. Аз също обичам да слушам силна музика, когато ми е кеф, но го правя така, че да не преча на никого. Селякът като иска да живее в град и сред хора, ще се съобразява с тях. Ако не иска-да ходи у гората и да вдига врява колкото си и иска.
32
22
 
10
 
! Отговори
morelini преди 6 години
Мисля си че нещата са 50 на 50.Че са вдигали доста шум сигурно са вдигали но че и доста полицай се вживяват в ролята на Рамбо...и това го има.Редно е и той да си понесе наказанието и полицаите също...
31
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този са го били малко и най вероятно са били негови съседи и сега лъже. В 3,30 сутринта са го прибрали, значи целият квартал не е спал от него. Преди дни в съседния ни блок имаше купон, някакави дрогирани *** ревяха като добитъци с пълно гърло и среляха с пистолет от балкона регулярно, на половин, час до 2 часа през нощта. А робското племе търпи и не подава сигнали. Лично аз, ако можех, щях да ги смачкам от бойр защото каква полза от забележки- утре пак ще постъпят така, защото не са хора
30
2
 
13
 
! Отговори
Димов преди 6 години
Господа т.н. журналисти! Колко висока е била музиката,че да има оплаквания?!? Над 1.80м ли?!? Защото обикновено жалбите са за силна музика и с този статия наистина привлякохте вниманието ни!