Купон, музика... баща празнува бебе, но МВР-то бди

Дошли след сигнал, разменили реплики с купонджиите и....
Обновена: 21 сеп 2017 09:52 | 21 сеп 2017 09:45,
108
Купон, музика... баща празнува бебе, но МВР-то бди
Пребитият Светослав Петров. Кадър: Нова тв

Светослав Петров от Пазарджик се оплака, че е станал жертва на полицейско насилие. Инцидентът станал преди дни, вечерта, след като разбрал, че му се е родило второ дете.

"Бяхме пуснали музика от телевизора. Дъщеря ми, на 7 г., спеше в съседната стая. По едно време започна да се чука на вратата. Появиха се двама полицаи, но не се легитимираха. Взеха ми личната карта", разказа Петров пред Нова тв.

Той попитал на какво основание искат да му съставят акт. Казали му, че има сигнал за висока музика. След размяна на реплики, един от полицаите бутнал Петров и му викнал: "Ти си бил много отворен".

Светослав им заявил, че нямат право, да го задържат, но му сложили белезници и го откарали в районното.

"Там ме ритнаха в краката, загубих равновесие, паднах на замята. Започнаха да ме бият. Удряха ме. Като се свестих, ми дадоха да подпиша куп документи", разказа Петров.

Приятелите му го чакали пред районното. С него отишли в Бърза помощ. Лекарите му издали медицинско. Петров се обърнал към адвокат и подал жалба в районната прокуратура.

По случая е разпоредена проверка, обяви Мирослав Стоянов, говорител на полицията в Пазарджик.

По думите му на няколко пъти във фаталната нощ имало сигнали за висока музика от жилището на Светослав. Полицаите отишли на проверка. Няколко минути правили опити да се свържат с компанията вътре, но безуспешно.

От ОДМВР-Пазарджик уточниха, че Петров е бил задържан в 3:30 ч. От отвеждането му от вкъщи до освобождаването минал един час. Предстоят разпити на полицейските служители, за да бъде разплетен случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
20
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, наистина нямаш право да нарушаваш нощната тишина, но процедурата е първо да те предупредят за шума и ако не се съобразиш при второ посещение ти се съставя акт, за което не се налага да ходиш до патрулката. Ако е бил агресивен, пиян и т.н. може да се наложи го задържат, но това с побоя няма как да е норманло и не разбирам защо има хора, които го подкрепят. Не забравяйте, че утре може и вие да попаднете в подобна ситуация.
28
3
 
8
 
! Отговори
Стоян преди 6 години
Роки ли си Роко ли си какъв череп и на кого ще строшиш пич ? Ходи гледаи детски филмчета , препоръчвам ти Красавицата и Звяра
27
2
 
19
 
! Отговори
Ко?Не! преди 6 години
Аве туй бой ли е бе. Едно време къв бой имаше...
26
3
 
26
 
! Отговори
? преди 6 години
До Анонимен 28Ако е посегнал какво да го правят? Да го целуват ли? Ако се е държал нормално, не се е карал и не е налитал на бой просто са щели да му съставят акт за 100 лева. На другият ден има право да подаде жалба, ако смята, че акта е неправомерно съставен!!!
25
11
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе хора, какво не е на ред с вас?! Разбира се, неможе да вдига шум посред нощ и правилно са го окошарили, като не спира, но как може да сте съгласни да го бият!? Не разбирате ли, че никой никого няма право да бие! Няма изключения! За това си ги кътате мутрите, защото не разбирате тази проста истина. Д0биtъk :(
24
4
 
30
 
! Отговори
тодор преди 6 години
Не мога да го разбера тоя, физиономията му от алкохола или от боя е изкривена
23
9
 
42
 
! Отговори
роко преди 6 години
Малко са го били,трябвало е тей да го оправят че да му държи влага поне година напред.Решил да празнува за новородено,добре заведения нямали а мишко,или вкъщи надуваме музиката а съседите да са опраят 3.30 сутринта аз ако бях трошати черепа с бухалката да видим кът мине лека нощ следващия път ще пускаш ли музика
22
5
 
36
 
! Отговори
Явно преди 6 години
Егати лъжеца. Явно се е одраскал при ярстната съпротива при слагане на белезниците. Грешката на полицаите е , че не са го били изобщо. При такъв тормоз към съседите и незачитане на никакви норми на поведение е трябвало да остане поне за 72 ч. в ареста
21
13
 
18
 
! Отговори
сда преди 6 години
Сигурно им се е отварял,но и ченгетата са прекалили.Що не бият ромите така?
20
3
 
44
 
! Отговори
1 преди 6 години
Наглец до безобразие, нормално е в 3.30 някой да се оплаче от силна музика.Той какво си мисли, че ще му се молят ли така трябва да се действа с твърда ръка. Другия път ще си ляга в 9.00.
19
5
 
26
 
! Отговори
Край преди 6 години
За да почне да бие и ромите - сега защитете момчетата. Полицайте трябва да знаят че обществото и държавата са зад тях винаги когато упражнят законно насилие. България може да се оправи само с полицейски бой - ефикасни наказания в закон няма да ни разрешат да напишем.
18
5
 
38
 
! Отговори
Край преди 6 години
Два полицейски ритника са десетки пъти по-превъзпитателни от седем условни присъди. Страните които имат население подобно на нашето имат записани в законите наказания като бой с пръчки. Ако мислите че на тоя му увира главата от писания и от прокурорки - много се лъжете.
17
3
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сега вместо да си гледа бебето, ходи по телевизиите да се разправяи другото му детенце и жена му да му берат срама
16
10
 
47
 
! Отговори
Край преди 6 години
Полицията е за да бие - не само да ми пише протоколи, актове, доклади, предупреждения. Момчетата добре са си свършили работата-наградете ги.
15
7
 
40
 
! Отговори
Див Селянин преди 6 години
Типичен селски бек с основно мото: "Ям, пия и съ бия"!
14
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бугаристанския *** си мисли,че всичко му е разрешено,че има единствено права,с които всички трябва да се съобразяват!
13
2
 
45
 
! Отговори
Край преди 6 години
Ако тоя е жертва на полицейско насилие - 5-6 млн. сме жертви на полицейско безсилие. Ние на кого да ревем. В страната ни няма никаква сигурност.
12
5
 
57
 
! Отговори
Дебиломер преди 6 години
Аман от пиянски истории. По този повод народа е казал "Да би мирно седяло, не би чудо видяло"! Алкохола на никого не е донесъл нещо добро, освен печалби на производителя му. Татенцето вместо да пиянства до среднощ да вземе да купи един букет цветя на мамчето и един кашон памперси на бебчето и няма да го бият кyкитe.
11
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ченгетата много ги обичат такива като този пич. На всеки му се е случвало по една или друга причина да има пререкания с полицаи, и изводът е, че човек не бива да се прави на по-умен от тях. Трудно е, но е постижимо. Тогава можеш да разбереш, че и те са хора.
10
7
 
44
 
! Отговори
изумен преди 6 години
Тоя селски тарикат освен акт за силна музика трябва и да полежи за отправяне на явни лъжи и набеждаване на полицаи. Поред нощ се напил свинята, надува музика /то селя_ндурина само така знае да отбелязва събития - с простотия/, и сега се прави на света вода ненапита. Да го бият още!!!