Купон, музика... баща празнува бебе, но МВР-то бди

Дошли след сигнал, разменили реплики с купонджиите и....
Обновена: 21 сеп 2017 09:52 | 21 сеп 2017 09:45,
108
Купон, музика... баща празнува бебе, но МВР-то бди
Пребитият Светослав Петров. Кадър: Нова тв

Светослав Петров от Пазарджик се оплака, че е станал жертва на полицейско насилие. Инцидентът станал преди дни, вечерта, след като разбрал, че му се е родило второ дете.

"Бяхме пуснали музика от телевизора. Дъщеря ми, на 7 г., спеше в съседната стая. По едно време започна да се чука на вратата. Появиха се двама полицаи, но не се легитимираха. Взеха ми личната карта", разказа Петров пред Нова тв.

Той попитал на какво основание искат да му съставят акт. Казали му, че има сигнал за висока музика. След размяна на реплики, един от полицаите бутнал Петров и му викнал: "Ти си бил много отворен".

Светослав им заявил, че нямат право, да го задържат, но му сложили белезници и го откарали в районното.

"Там ме ритнаха в краката, загубих равновесие, паднах на замята. Започнаха да ме бият. Удряха ме. Като се свестих, ми дадоха да подпиша куп документи", разказа Петров.

Приятелите му го чакали пред районното. С него отишли в Бърза помощ. Лекарите му издали медицинско. Петров се обърнал към адвокат и подал жалба в районната прокуратура.

По случая е разпоредена проверка, обяви Мирослав Стоянов, говорител на полицията в Пазарджик.

По думите му на няколко пъти във фаталната нощ имало сигнали за висока музика от жилището на Светослав. Полицаите отишли на проверка. Няколко минути правили опити да се свържат с компанията вътре, но безуспешно.

От ОДМВР-Пазарджик уточниха, че Петров е бил задържан в 3:30 ч. От отвеждането му от вкъщи до освобождаването минал един час. Предстоят разпити на полицейските служители, за да бъде разплетен случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А га яде кифтета не рива?!
8
5
 
30
 
! Отговори
Кмета на Симитли преди 6 години
Да се радва, че не са го *.......али???
7
9
 
62
 
! Отговори
димчев преди 6 години
Правилно са го отупали.Изказа и оправданията му са на типичен тарикат за който правата на другите не са негова работа.Музиката е била като в дискотека,целия не само блок а квартал е будувал докато не го спрат.Ако не бяха те сигурно някой комшия щеше да е побойника.Да не му се ражда дете само на него.Като иска да се весели да си наем къща в балкана и да вика и крещи колкото си ще.Напълно подкрепям полицаите в случая,като не забравяме че са му правени забележки. Като не става с добро става с бой.
6
8
 
31
 
! Отговори
Николова преди 6 години
Гледах му видеото на този, не му повярвах. Изкара се жертвата, но ме съмнява. Че е бит, бит е. Нека истината излезе наяве.
5
10
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво значи "размяна на реплики" с полицаи ?!? Естествено че ще го арестуват. Трябвало е и повече бой да изяде. Селяндурска държава. Трябва да има респект към институциите.
4
6
 
45
 
! Отговори
Миерн преди 6 години
Да би мирно седяло ... Нормалните хора спят през нощта, не вдигат шум.
3
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аман от селски тарикати!
2
8
 
62
 
! Отговори
Наглост, преди 6 години
няма какво да се прави на ощипана мома! Попилял е съседите си с непоносим шум, скочил е и на полицаите, ми малко са го били!
1
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
така ше е !