Очаква ни по-топла събота, градусите леко нагоре

Максималната температура ще стигне 24 градуса
22 сеп 2017 20:00, Александър Попов
0
Очаква ни по-топла събота, градусите леко нагоре
Снимка: Булфото, архив

Утре ни очаква променливо, но малко по-топло време, а градусите леко ще се покачат в сравнение с днешния ден.

Облачността ще е по-голяма над североизточните и планинските райони, където на отделни места в часовете преди обяд ще превали.

Минималните температури ще са между 7° и 12°, а максималните – между 19° и 24°, сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология при БАН.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Сутринта в северните райони е възможно да превали. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат 21°-24°, близки до температурата на морската вода.

Над планините облачността ще е по-често значителна, по високите части ще е мъгливо. На отделни места, главно в Стара планина, ще има слаби валежи от дъжд, над 2000 метра надморска височина ще прехвърчат и снежинки. Ще духа умерен, по откритите места и временно силен запад-северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 11°, на 2000 метра – около 4°.

В неделя ще има разкъсана облачност, вероятността за валежи е малка. Дневните температури слабо ще се повишат и ще са предимно между 21° и 26°.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари