Визитата на Брижит Макрон ни донесе ръст на туристите в Балчик

"Това беше много добра реклама за архитектурно-парковия комплекс"
Обновена: 23 сеп 2017 17:00 | 23 сеп 2017 16:52,
8
Визитата на Брижит Макрон ни донесе ръст на туристите в Балчик
Снимка: архив, Булфото

Увеличение на посещаемостта отчитат в "Двореца" в Балчик след посещението преди месец на френската първа дама Брижит Макрон, съобщи директорът на държавния културен институт Жени Михайлова.

"Това беше много добра реклама за архитектурно-парковия комплекс "Двореца" и за град Балчик, които бяха популяризирани от европейските и световни медии. Винаги посещението на ръководител, държавен глава или пък кралска особа носи реклама за този регион", обясни тя, цитирана от БТА.

Тази година културният център отчита ръст на туристите от Чехия, Полша и Франция. По последни данни, френският пазар си оспорва третото място с руския. 

"Традиционно, най-многобройни са румънците, следвани от българите", посочи Михайлова.

Тя допълни, че ДКИ "КЦ "Двореца" е успял да навакса спада на туристи от първите четири месеца на годината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бриджитката не беше тук да ви увеличава туристите. Тя беше тук да ви съсипва бизнеса, льольовци. Директивата, която ка да прокара Франция ще съсипе конкурентните предимства на източноевропейците и фирмите им на Запад. Заехме няколко чувствителни за тях пазарни ниши и това е пробив, след него ще отидат други ниши. Ако не ги спрат. Източноевропейският бизнес досега да е направил сериозен пробив, но те директно ни крадат кадрите и тук не остава нищо. Които започват да работят за тях против нас
5
5
 
10
 
! Отговори
Чичо преди 6 години
Нека всички да и благодарим от сърце за големия и принос в развитието на туризма у нас! И да я наградят с орден Стара планина, преди да и връчат и документ, с който и се присвоявя почетно гражданство на Балчик! А бе вие съвсем сте откачили май?
4
1
 
4
 
! Отговори
До анонимен 2 преди 6 години
И двете
3
4
 
22
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Визитата на Макрон сигурно ще увеличи и броя на браковете между заможни възрастни дами и значително по-млади мъже. Трябва да се провери и това влияние като ефект от посещенинито.
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лимони или автомобили-лимУзини имаш в предвид?
1
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видях задръстване на коли там, само лимозини.