Времето утре: Облачно, без валежи, с температури между 21° и 26°

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево
23 сеп 2017 20:15,
1
Времето утре: Облачно, без валежи, с температури между 21° и 26°
Снимка: visualhunt.com

През нощта ще бъде предимно ясно и почти тихо. Минималните температури ще са между 7° и 12°. Утре облачността ще е разкъсана, след обяд – предимно значителна, но ще се задържи почти без валежи. По-късно през деня ще духа до умерен запад-северозападен вятър, който до вечерта ще отслабне. Максималните температури ще са между 21° и 26°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), съобщи дежурният синоптик Мартин Славчев, предаде "Фокус".

Атмосферното налягане бавно ще се повишава, ще е малко по-високо от средното за месеца.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Максималните температури ще бъдат 22°-25°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала. 

Над планините облачността ще е разкъсана, след обяд предимно значителна, по билата ще е мъгливо. Почти без валежи. Ще духа умерен, по билата и временно силен запад-северозападен вятър, който привечер ще отслабва и ще се ориентира от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 14°, на 2000 метра – около 6°.

Още в понеделник вятърът ще се ориентира от изток-североизток, в Дунавската равнина и източните райони ще се усили. Ще се запази такъв и през следващите дни. Облачността ще бъде по-често значителна. На места ще има и валежи, предимно слаби. На повече места и повече като количество ще са във вторник. Минималните температури ще са малко по-високи, дневните бавно ще се понижават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари