Със 100 км/ч.! Автобус на градския транспорт лети из Пловдив

От видео, качено в Youtube, се вижда, че той се движи по линия №6
4 окт 2017 10:30,
26
Със 100 км/ч.! Автобус на градския транспорт лети из Пловдив
Снимка: Кадър Youtube

 Автобус на градския транспорт фучи със 100 км/ч по улиците на Пловдив. Това става ясно от видео, качено в Youtube от шофьор, засякъл случайно "летящия автобус".

От неговия километраж се вижда скоростта, с която превозното средство се движи.

От клипа става ясно, че автобусът е линия №6 във вечерните часове. Видеото е качено в мрежата вчера. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До боянА ти автобус виждал ли си?Автобусът не е камион. Прави разлика! На камиона спирачките са направени да спират при много голям товар, а при автобуса не. Освен това автобуса е направен да се движи при много по-ниски скорости, а не да фърчи със 100. Волвото ако е празно може и някой да се навле род него, но не и ако е пълно. Тогава спирачниьт му път се влошава осезаемо.
22
2
 
1
 
! Отговори
Михаел Шумахер преди 6 години
Некадърните шофьори се опитват да оправдаят собствената си некадърност с желание за налагане на строги ограничения и санкции, смятайки че така ще им е по-лесно да преодолеят мъчението наречено шофиране. Е, няма да ви стане по-лесно. Некадърници ще си останете и с 10 км/ч.
21
1
 
4
 
! Отговори
Джигит преди 6 години
Карам и засичам,карам и засичам...
20
27
 
13
 
! Отговори
a преди 6 години
това е нормално на някои от големите булеварди може до 80 така че 100 е в нормата, а тези които се возят с автобус и единственото което могат да управляват е китайски GSM, да не обясняват на професионален шофьор как се кара, защото един такъв пиян кара по-добре от някои изтръпняци дето карат като бабички
19
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СсРешението е да карат автобусите на смени и да са отделени две смени за деня.
18
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В моят град автобусите редовно се движат с висока скорост и ако пресичаш на пешеходна пътека е по-добре да ги оставиш да минат първи.
17
17
 
14
 
! Отговори
Майн.а кампф преди 6 години
Айде сега за дистарикатската маййна дето го е снимала това глоба за превишена скорост и за ползване на мобилно устройство без хендсфрий по време на шофиране. Комплексираното пловдивско химненце не е могло да преживее факта че некакъв автобус му е изпреварил супердупер пейзанското Ауди. Пловдив е световната столица на провинциализЪма.
16
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой му е правил разписанието та трябва да вдига 100 че да го следва???
15
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До боянЕдва ли могат да дигнат 100 а и ограничението е 80
14
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откъде сте сигурни, че на този километражът му не лъже - може да е с по- малки гуми и да отчита нереално висока скорост.
13
0
 
20
 
! Отговори
Сс преди 6 години
ДAИ.са виновни ядат и пият с шефовете на фирми и няма контрол.Шофьорите карат по 14-15часа.като не ти изнася вика махай се и идва друг ***
12
6
 
26
 
! Отговори
боян преди 6 години
че те тролеите и автобусите по цариградско след орлов мост посока плиска също вдигат до 100, и то денем, къв е проблемът
11
3
 
16
 
! Отговори
hip преди 6 години
До Анонимен 4Виждал ли си как спират тировете на Волво? Моли се да не караш зад някой такъв тир и да набие спирачки, че със сигурност си се наврял под него.
10
4
 
19
 
! Отговори
Сс преди 6 години
Ако кара сутрин от 7h вечер до 21h шест дни в седмицата без почивка на обяд е нормално да изпушва човек защото точно така се кара в европейска България. Говоря за В.Търново фирма Алекс ОК.Изпитал съм го лично
9
0
 
34
 
! Отговори
Проблемът е КАТ преди 6 години
Проблемът е, че при разрешена максимална скорост от 50 км/час, този шофира с 100 км/час, както и този, който е направил видеото. Защо го правят е ясно - защото няма контрол за спазването на Закона за движение по пътищата и това е основният проблем - липсата на контрол. Знае се, че навсякъде по света правилата се спазват само ако има контрол за спазването им и обратното - навсякъде по света, където няма контрол за спазването на правилата, те масово се нарушават, както е в България от 28 години.
8
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
също се вижда че лампите вътре не светят и не вози пътници, а е за гаража
7
2
 
26
 
! Отговори
. преди 6 години
До АнонименДебил, какво знае, бе? Очевидно Закона за движение по пътищата не знае! Очевидно не е наясно какъв спирачен път ще има такава голяма и тежка машина при подобна скорост! Очевидно е кръгъл ***, който не просо трябва да му се вземе хляба, трябва да му се вземе книжката до живот! Катастрофите може и да стават заради ***, но точно, защото този е професионален шофьор и носи отговорност за хора трябва да е винаги внимателен! Един ще излезе да пресича и този ще го остави на място!
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак в Пловдив ...
5
24
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нефелни шофьори с кат. В да не дават много акъл, моля. Пътните инциденти са дело на автомобилите, които масово се управляват я от кел.еши, я от пияни, я от многознайковци. Фактите го казват. А шофьорът на автобуса знае какво прави. Така че сега заради някой "моралист" може и хляба да му изяде. Бок.луци.
4
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя умник , за да покаже, че автобуса е в нарушение - и той нарушава закона! Уж много с дразним , когато някой друг го нарушава, но за нас самите е позвлено всичко, защото сме турбо-гАзари!