Арестуваха измамника Спас, представящ се за Александър*

Успял да измъкне над 20 хил. лв. от 40 души
Обновена: 11 окт 2017 19:29 | 11 окт 2017 17:38,
36
Арестуваха измамника Спас, представящ се за Александър*
Снимка: Facebook

Измамникът Спас Василев, който се представя като Александър Николов, е арестуван днес в Пловдив, съобщи "24 часа".

Още по темата

От МВР обаче отрекоха информацията малко по-късно. Разследването все още продължава и Спас не е задържан към момента.

Преди дни десетки хора сигнализираха за фалшив профил в социалните мрежи. Всичко започва преди 5 години в Twitter, когато се появява нов акаунт, който започва да обсъжда актуалните политически теми. След време обаче акаунтът @tourbg се мести във Facebook, където вече се представя с името Александър Николов.

Той предлагал евтини самолетни билети на своите приятели в мрежата, като впоследствие се появявали различни проблеми с предлаганата от него "услуга", в резултат на което хората били измамени с различни суми. Допълнително, част от тях предоставяли на Василев и личните си данни.

 

*Информацията е актуална към 19:28 часа

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Спасе! Айде до година - народен депутат!
32
0
 
9
 
! Отговори
марко преди 6 години
Много лакоми тези журналисти , не знаят ли , че безплатен обяд няма
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 21 ВИЦ Ако наистина си е пуснал ДНЕС статус че е арестуван и МВР неможе да го хване технически по модерен начин това е зле за министерството. Както казваше един полицай "Няма отпечатъци , няма отливки ,тва са по филмите . Няма ли някой да ГО изпее...."
30
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се смейте на нашите измамени!!20 000 лева са нищо в сравнение с измамените в Англия. Там достигат до 500 милиона паунда на година. Изменените са над 400 000!!! По DW имаше филм за измамите. Този Спас е един малък рибок, нищо в сравнение с английските ментарджии.
29
1
 
24
 
! Отговори
Пич у Фейса преди 6 години
А представяте ли си колко умнички журналистки са въздишали по Александър.... И как си е флиртувал с тях, а те наивно са му давали данни за кредитните си карти. Ех, този фейсбук! Патешка работа
28
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво ни интересуват нас някави рибоци които са се хванали на въдицата на един селянжърски тарикатин? Когато искам да пътувам взимам си билет за 40 евро за нискотарифните линии качвам се на самолета и излитам. Без да ме чуят без да ме разберат. Старите хора са казали. Да би мирно седяло не би чудо видяло. Кой каквото сам си направи цяло село неможе да му го направи.
27
0
 
18
 
! Отговори
до глупости преди 6 години
Ами не е най-обикновен криминален случай защото сред ***-шараните са доста журналисти (цветът на нацията, интелектът на нацията, будната съвест на евтинджос у фейсбука, мамините те!)
26
1
 
24
 
! Отговори
Глупости преди 6 години
Какво занимавате цяла България с шараните, вързали се на простотиите на някакъв селски тарикат на дребно.... Да го хващат, да събират доказателства, да водят дела, но това си е най- обикновен криминален случай и не си заслужава да пълните ефира с него....
25
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ще стане булка в затвора. Да чака първата брачна нощ.
24
0
 
2
 
! Отговори
12345 преди 6 години
До ОсманОсман или Иван е виновен че кюрдите са прости като ***?
23
0
 
19
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Ако беше "организирана група," щеше да си направи партия, да стане патриот. Обикновен мошеник. Защо не хващате бразилците у бг които точат парите на кюрдските селяни от Турция. Даже си имат професия - алоджии.
22
2
 
14
 
! Отговори
Ганчо измамника преди 6 години
Бай *** е измамник по природа.Обожава да краде,лъжи,пие и псува.За това наш *** е бил винаги последна дупка на кавала.
21
8
 
1
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Чак пък "организирана група" за 5 години 20 бона. Човекът не е никакъв "бушон". Какъв е проблемът, че е от село? И аз съм от село и с интернет съм изкарал 5 хил.евро за три години. Не по нелегален начин а чрез уеб сай и афилитейт програми.
20
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иии, ся искате да ни убедите, че този чичка е някакъв виртуален гений, който се пОтил 5 ПЕТ години за некви си 20 хиляди лева.!!!!!Направо ви повЕрвах!
19
1
 
11
 
! Отговори
ВИЦ преди 6 години
Тук стана като във Вицове БГ .Преди малко МВР опроверга Новината че е задържан , той сам си пуснал статус и снимки във Фейсбук че е задържан .
18
0
 
12
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Ееееее...хванаха Индже войвода!Язък! Той не е виновен, че има наивни мераклии "да таковат дявола във въздуха"
17
0
 
29
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Хитрец измамил прости хора. Това не е новина.
16
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изключителен ум, друг път. Просто измамените, включително и въпросните журналисти, не са били особено умни. Че и на това отгоре много се преувеличават качествата на измамника, за да се оправдават жертвите му как всеки би се подвел на тяхно място.
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето ви фалшива новина!
14
3
 
9
 
! Отговори
Експерт преди 6 години
Този на снимката е бушона. Четейки различни публикации за този случай, определено съм на мнение, че този човечец от село не може да изгради такъв образ и имидж. Вероятно става въпрос за група или за един изключително интелигентен човек. Четейки какво точно е правил в последните 5 години точи човек, определено няма да го хванат толкова лесно. Става въпрос за изключителен ум, пред който историята на Леонардо ди Каприо от "Catch me if you can" изглежда като детска заигравка.