Тихо, ясно и слънчево – времето утре

В низините на места сутринта ще има мъгли
Обновена: 18 окт 2017 07:49 | 17 окт 2017 22:47, Анисия Иванова
0
Тихо, ясно и слънчево – времето утре
Снимка: Reuters, архив

През нощта ще бъде ясно и почти тихо. В сутрешните часове на отделни места в низините и на повече места по поречието на Дунав ще се образува мъгла или инверсионна облачност. Минималните температури ще са между 6 и 11 градуса, в София - 6 градуса.

Според прогнозата на НИМХ през деня времето отново ще бъде слънчево, с разкъсана висока облачност над Западна България. Почти тихо, с максимални температури между 22 и 27 градуса, в София - около 23 градуса. Атмосферното налягане ще се понижава и вечерта вече ще е близко до средното за месеца.

Над планините времето ще бъде предимно слънчево. Над масивите от Западна България ще има разкъсана висока облачност. Ще духа слаб вятър от юг и югоизток. Ще бъде топло за сезона, с максимална температура на височина 1200 метра - около 18 градуса, на 2000 метра - около 12 градуса.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. На места в сутрешните часове и вечерта ще се образува ниска облачност или мъгла. Почти тихо, след обяд със слаб югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха - между 20 и 23 градуса. Температурата на морската вода е 17-18 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари