Лек автомобил уби 68-годишна пешеходка в Добрич

Пробата за употреба на алкохол на шофьора е отрицателна
20 окт 2017 18:00,
5
Лек автомобил уби 68-годишна пешеходка в Добрич
Снимка: Архив, Булфото

68-годишна пешеходка е загинала при пътен инцидент в Добрич, съобщиха от МВР.

Съобщението за произшествието е постъпило в 06.52 ч. тази сутрин.

Лек автомобил "Опел", фирмена собственост, се е движел с несъобразена скорост и е блъснал пресичаща 68-годишна пешеходка, която е починала на място.

46-годишният водач е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство, като уредът е отчел отрицателен резултат. Взета е и кръвна проба по надлежния ред.

В този участък пътя е прав, без неравности и пропадания, осветен в тъмната част на денонощието, уточняват от полицията. В момента обаче няма пътна маркировка и знаци, няма пешеходна пътека.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
АМАН! преди 6 години
Не пияница, а някакъв си *** е убил възрастната жена. Сигурно е някакъв гербаджия, уверен че Цецо Цъ от с.Шума и Цвета от с.Мамарчево няма да го дадат на Темида... Цецо ще държи на него, а Цвета в никакъв случай няма да позволи да го съдят! Ей, аман от прости българи и от безлична Темида! Нищо няма да му направят, а онези с черните пелерини ще обвинят убитата жена... Ама започнат ли да съдят убийците на пътя по на 2-3 години ефективна присъда и българите с пилешкия ум ще се вразумят.
2
0
 
2
 
! Отговори
инспектор Дюдю преди 6 години
М...даааа.По пътя на тъпата логика,имаме три фактора за инцидента.КАТ не е контролирал пътна инфраструктура за маркировката.Вторият причинител е Опела,че се е движил бързо.Третият причинител е жената,която рано,рано пресича където и е удобно.Водача на Опела е извън полезрението на разследващите,защото наблягат на Опела.Да му се замери октановото число на бензина!
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
от всичките милиционерщини в статията, се разбра: не е имало превишена скорост (несъобразена е една *** глупост), и т.нар. пешеходка не е пресичала на пешеходна пътека, а си е вървяла през шосето.