Мъж почина по време на тренировка по фитнес

Инцидентът е станал в зала във Велико Търново
28
Мъж почина по време на тренировка по фитнес
Снимка: архив, БулФото

47-годишен мъж е починал във фитнес зала във Велико Търново, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Мъжът е от село Джулюница. Той е починал по време на тренировка вчера.

Следи от травматични увреждания по тялото не са установени.

Мъжът ходел да спортува няколко пъти седмично и бил сред редовните посетители.

Нямал оплаквания и изведнъж се свлякъл до един от уредите. Останалите посетители веднага се обадили на тел. 112 и районът бил отцепен от полицията .

Линейката също пристигнала светкавично, но въпреки усилията на лекарите мъжът починал, пише в. "Борба".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: Велико Търновофитнес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
много са ми смешни чички във фитнеса. С изрязани потници и бръснати или боядисани коси. Някак си мястото им не е там, а вкъщи на дивана
23
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
арест на сърцето, ако не се направи до 5-7 минути дефибрилатор е чао. Ръцете започват да се свиват и гърчат към тялото, лицето се изкривява. На 5тата минута мозъка е мъртъв. Според мен е комбинация с химии
22
2
 
10
 
! Отговори
Lan преди 6 години
54 г. спортист,трениран е едно, а назобан яко с химия, която никой не я следи какво точно съдържа е съвсем, съвсем друго...Мир на праха му на човека.
21
2
 
2
 
! Отговори
54 г. спортист преди 6 години
Който е трениран и организма му е привикнал може да тренира и да се натоварва колкото си иска :)))) Стига да е здрав! Ако в организма има някакво възпаление и се прекали с натоварването е опастно! Познавам хора на възраст над 75г. тренират поне 3 пъти седмично и се възхищавам как добре изглеждат. Един даже навърши 90 г. и тренира 3 пъти седмично по полувин час с пулс над 130/мин. и му е присаден пейсмекър! Хиляди хора по света на възраст над 50 г. тичат маратон 42,195 км. под 3:30 ч.
20
0
 
2
 
! Отговори
Бургазлия преди 6 години
Светкавично и линейка? Край на коментара
19
0
 
10
 
! Отговори
тъпи мързели преди 6 години
Най-полезно за здравето по вашата логика е да стоиш по цял ден зад компютъра и да пишеш глупости. Никой не знае причината за смъртта.Преди години в нашия вход почина една възрастна жена, която сутринта след като се е събудила отишла по голяма нужда - така я намериха роднините й, в тоалетната. Това значи ли, че хора след 40 години не трябва да ходят по голяма нужда?Сега има спортни часовници от 150 лева, които наблюдават честотата на пулса и кръвното ви, но мониитори за мързел няма.
18
3
 
3
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Г-да, спорта е здраве, но в умерени дози и според физическите и възрастови граници, и възможности.Да не забравяме и за природосъобразният, и здравословен начин на живот!Системното физическо и психическо свръхнатоварване на организма е вредно!
17
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Упражненията във фитнеса не са го убили АНАБОЛИТЕ са му пръснали сърцето. Имах един познат който правеше плочки на корема и бицепси тренираше и в същото време взимаше анаболи. Е точно тези анаболи го убиха на 37 години. Много такива си отидоха без време защото искаха да се правят на голееееми мъже!
16
2
 
12
 
! Отговори
лекар преди 6 години
аз пък ще умра на работа в операционната.не достига персонал.
15
0
 
8
 
! Отговори
сова преди 6 години
До Анонимен 7Стар????? Ти *** ли си - не е въпрос ,констатация е !
14
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пръскат със самолети, чемтрелс, който не знае, впера пръскаха пак, днес съм настинал, някъв яирус е сигурно, тривят ни с храна и оруъскат отгоре. Забележете как стиоят линиите с чадове след пръскане, нрзнам как ще ги сптем. Лека му пръст на човека!
13
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На 53 съм и не ходя по фитнес зали...Ходя по 10 километра през ден, храня се когато съм гладен, но възможно най-умерено. Изглеждам по-добре от мнозина, които са с по 20-30 години по-млади от мен. Въпрос на ген и желание да изглеждам в добра форма ...След определена възраст е трудно да се въстанови човек при интензивни тренировки. Нужно е само движение и умерено хранене.Човек се храни за да живее, а не обратното...
12
0
 
5
 
! Отговори
Do 9 преди 6 години
Прав е човека затова има лекари правиш си кардиограма там си показва дали сърцето е здраво в случая това може да се случи и с някой на 20 ако има сърдечни проблеми
11
1
 
20
 
! Отговори
...тъжно... преди 6 години
Тъжно ми е като чета коментари на оглупели, оскотели, озверени полухора...Боже, какво става по тези ширини!? Облъчват ли ни, тровят ли не, проклинат ли ни? Какво става с този проклет народ? Една шепа сме останали, а ще се изядем от злоба...
10
3
 
7
 
! Отговори
Яка кифла преди 6 години
Ех горканчо,презобил е.
9
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като чета коментарите ми става тъжно за тази деградирала нация като е на 47 не трябва да спортува така ли ми трябва да е кварталния алкохолик изчакайте аутопсията де познавам хора по на 50 че и на 60 които са в пъти по голяма физическа форма от някои младеж които не спортува а седи пред компютъра
8
1
 
21
 
! Отговори
"-" преди 6 години
Свръхнатоварването на сърцето е вреднооооо!!!!!!Имало е случаи когато и много по-млади от него са си заминавали от сърдечни удари и инсулти в спортзалите, да не забравяме и енергийните добавки, които мнозина приемат преди тренировките.Това оказва невероятно натоварване на сърцето, кръвоносните съдове и артериалното налягане.Затова редно да се тренира след преглед и консултации с лекари специалисти.Пазете здравето и живота си!!!!
7
48
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На 47 години... тренирал няколко пъти седмично ...Стар, ама иска да се прави на Шварценегер.Мераклия за млади момиченца.
6
1
 
22
 
! Отговори
до 3 преди 6 години
"тва" не така както си мислиш. При тренировки и силни натоварвания сърдечния пулс се покачва, тоест имаме натоварване върху сърцето, а когато възрастта е средна и повече риска е по голям. На психика може и да си на 20, но трябва да се съобразяваш със годините си.
5
2
 
37
 
! Отговори
от мен преди 6 години
Много хора, които са на средна и по- голяма възраст искат да играят, тренират, хапват и пр., като младежи , но...уви, организма не издържаВсичко трябва да е умерено.