На пешеходна пътека: Млад шофьор блъсна 6-годишно дете

То е настанено в габровската болница с фрактура на дясната подбедрица
23 окт 2017 15:50,
8
На пешеходна пътека: Млад шофьор блъсна 6-годишно дете
Снимка: архив, Булфото

Млад шофьор блъсна 6-годишно момче на пешеходна пътека. Катастрофата е станала на улица "Лазурна" в Габрово.

Според първоначалните данни, автомобил "Фолксваген Голф" блъснал детето, което пресичало улицата заедно с майка си на обозначена пешеходна пътека.

След инцидента водачът на автомобила напуснал местопроизшествието, пише "Дарик".

Момченцето е настанено в габровската болница с фрактура на дясната подбедрица.

Оказало се, че зад волана на колата е бил 21-годишен мъж от Габрово. Водачът е тестван с дрегер за алкохол, като техническото средство не е отчело такъв в издишания въздух.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е доста преовеличено, има клип където голфа слира, и пешеходците спират, той продължава да пропълзи през пешеходната пътека и детенцето се засилва към колата и ср удря отстрани, след което голфа задминал пешеходната пътека, пуска аварийни и спира, но клипа е до там
4
2
 
18
 
! Отговори
Гост преди 6 години
На този млад водач трябва да му лепнат максимално тежкото наказание не за друго, а защото е избягал! Това ще му държи влага занапред, защото тепърва му предстои да управлява автомобил! Ако му лепнат леко наказание, защото млад, неопитен, уплашил се и т.н., това ще му покаже индиректно, че нищо лошо не се е случило и няма да бъде предпазлив през останалия период на управление на МПС!
3
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
4 години е максималната присъда за убийство по непредпазливост в България. Блъскай и бягай! Най-вероятно ще му се размине с условна присъда ако го хванат.
2
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Милото момченце. Те са вече толкова кът мъничетата в България , а този на пешеходна пътека го ударил, че и избагал..... Трябват солени глоби, затвор е ясно, че няма да има , ама ако му лепнат 100 000 ще има по-голям ефект и за останалите пилоти.
1
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е как така напуснал местопроизшествието пък после се оказало че е 21 годишен трезвеник? Сега какво ще го правиме този трезвеник? Книжката на трупчета или в затвора? Щото следващият път ще убие някое дете на пешеходна и ще му дадът условна!? Повече от ясно е че този и за каруцар нестава те са му дали 100 коня да управлява. Страната на чудесата!