Ще вали и утре, температурите падат до 16 градуса

Вятър също ще има, но ще бъде слаб, обещават синоптиците
23 окт 2017 19:26,
4
Ще вали и утре, температурите падат до 16 градуса
Снимка: архив, Reuters

През следващото денонощие валежите ще продължат. Значителни ще са в централните и източните райони от страната, докато в западните временно ще отслабнат. Вятърът ще е слаб до умерен от северозапад, в източните райони - от изток, постепенно през деня ще се ориентира от североизток и ще се усилва. Температурите ще се понижат още и в повечето райони максималните ще бъдат между 11 и 16 градуса.

По Черноморието ще бъде облачно и дъждовно. Ще духа умерен, временно и силен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат 15-17 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 17-19 градуса. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

В планините ще бъде облачно, ветровито и с валежи от дъжд, над около 1800 м - от сняг. Ще духа силен, временно и бурен вятър от изток-югоизток. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде около 10 градуса, на 2000 м - около 4 градуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
5
 
! Отговори
:):) преди 6 години
абе да не е 23 юли че толкова ви притесниха 15/17 градуса. Да бяха 30 по би било за притеснение. Май ви трябват уроци по географуя за 5 ти 6 клас :)
2
2
 
6
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Много подробна и полезна статия за времето.Мен ме интересува и благодаря на г-жа Захариева.
1
3
 
2
 
! Отговори
anonimka преди 6 години
5 статии за времето само в днешния ден? Тудей бг, вземете се в ръце, наистина ли няма какво да пишете и просто ей така го правите?